Kizlar oncelikle hepimizin bu hayatta yasadigi seyler vardir elbet. Bende sizinle en buyuk yarami paylasmak istiyorum. Benim annem 2005 te öldürüldü. Hemde gozumun onunde . Sebebide su benim annem babasiyla yillarca anlasamamis babasi icen doven biriymis. Durumlari iyi olmasina ragmen annem hep eziyet cekmis hatta anlatilanlara gore annemi taciz bile etmis bunu utanaraj yaziyorum . :( annem babamla evlebdiginde babami hep dislamislar . Babamda hem yetim hem oksuz buyuyen biri yurtta buyumus benim oyle bi babam var allahim basimdan eksik etmesin .rabbim anneme ilac diye gondermis . Annem bu babasnn yaptiklarini yillarca icinde tutmaktan yorulmus ve bigun star tv de kadin programina cikti bende yanndaydm ama 7 yasindaym hic bisry anlamadim tabi. Tv de peruk gozluk takip herseyi anlatmis bana yardim edin diye. Sonra aradan 3 gun geciyor 10 kasim 2005 gunu ben okuldan ciktim eve geldim annemle sofradyz babamda uyuyir firinci diye gece calistgi icin . Sonra annem kopege yemek vermye cikiyor ve ciglik kiyamet silah sesleri :(( 4 kursunla annemi olduyor benim onumde . Babami kaldiriyrum aglyarak babam beni arkasna alip iceri atiyor bizi evde bicak falan ariyor tabi o serefsz elini kolunu sallayaraj gidiyor tam taksiye binicekken abimi goruyor onada ates ediyor silah tutukluk yapiyor. Sonra gidip teslim oluyor sadece 10 yil yatip cikti simdi nerde kimle bi bilgmz yok gelse babam oldurur zaten kan davasi actik senelerdir suruyor. Anane olucak kansiz öldü hemde kanserden. Teyzem var yolda gorsem tanimam. Iste uzun oldu biraz ama paylasmak istedim . Oyle bi kansizdi iste ben babama kurban olayim esime kurban olayim . Boyle bi kani bozuklugu yediremiyorum insan evladina nasil yapar. Hayatimiz mahvoldu bidahada toparlayamadik zaten :((
Annemin tv programina ciktigindan babamin bi haberi yok tabi annem gizli gidiyor babam anlayinca hatta anneeme gleve gelince naptin diye tokat atmis . Babam annem olunce bize yillarca bakti abim 26 yasinda halada ona bakiyor babamda cok acilar cekmis hem anne baba acisi hem evlat acisi hemde es acisi bizi bskti buyuttu o benim herseyim .
O kadar yazdim yazdim sildim. Karsimda olsan da kem kum yapar yine bsey diyemezdim kesin. Acini anlamak cok basit olur senin acini küçümsemek olur gbi. Ama içimde hissettim o siziyi inan. Haberlerde gördükçe dolar gözlerim ama oyle bahsedilir ya 3 dkkada baska bi habere gecer tv kapatilir unutulur. Seni unutmak istemedim bagrima basmak istedim
Çok zor güzelim Allah rahmet eylesin annecigine .Rabbim sabır versin sana annene bol bol dua et
Kur an onun ruhuna güzelim ona en güzel yardımı böyle yaparsın .Allah seni çocuklarını çocuklarımızı ve tüm sevdiklerinizi her açıdan iyi hayırlı insanlarla karşılaştırın İnşallah.
Canım benim çok üzüldüm.Rabbim sabrınızı bol versin çok zor bir durum.Allah o vicdansıza cezasını versin.dedenin psikoloji sorunlarından böyle birisi sanirim.icmesinin dışında hangi sebep öz kızının canını almasına sebep olur ki.
Seninle bir soruda ters düşmüştük ama yazdıkların içime oturdu Allah rahmet eylesin annenin mekanı cennet olsun küçük yaşta o kadar şey yaşamışsın umarım atlatırsın
:((((((((((((((((( çok çok üzüldüm içim parçalandı keşke yanında olup sarilabilseydim sana . Sımsıkı ellerinden tutabilseydim
Yüreğim parçalandı inan ağlıyorum şu anda .Allahim ne büyük bir acı yaşamışsınız rabbim sizlerin ayağını taşa degdirmesin.Allah o pislik herifin de canini oyle bir alsin ki sürüne sürüne gebersin hergün ölmek için Allah a yalvarsın insallah.basin sağolsun canım benim.
Ne denir nasıl paylaşılır ki bu acı Allah'ım gani gani rahmet etsin mekanı cennet olsun sabrınız bol olsun bilmediğimiz nice hayatlar var Rabbim herkese kolaylık bir çıkar yol versin :(((
Canım benim cok üzüldüm gercekten benimde annem ben 10 yasindayken öldü seni cok iyi anliyorum ama senin baban gene iyi adammis ben babami 14 sene gormedim birakip gitmisti bizi 1 ay önce öğrendim hastaydi kanserdi gittim gördüm ve 2 bucuk hafta önce babamda öldü rabbim geride kalanlara hayirli omur nasip etsin ölmüslerimizin mekani cennet olsun başin sagolsun tekrardan
Tuylerim diken diken oldu yaşadıklarım geldi aklima
Okurken nefesim kesildi resmen RABBİM sevdiklerini sana bagislasin canim insallah bundan sonra cok cok guzel bir hayatin olur o pislik insan da oyle bir hale gelir ki insallah ALLAH canini alsin diye yalvarir
Başıniz sagolsun canim. Rabbim size sabir versin. Allah babani basinizdan eksik etmesin. Cok üzüldüm inan anneninde mekani cennet olsun.
Ne ağır bir imtihandan geçmişsiniz canım;( insan yorumsuz kalıyor..Rabbim kalan ömrünü geçen ömründen hayırlı kılsın. Inşallah sen çocukların ve eşin birbirinize vereceğiniz karşılıklı sevgi ve ilgiyle bu kötü izleri silersiniz.
Kıyamam canım benim gözlerim doldu çok üzüldüm =( Allah im eksik etmesin sevdiklerini başından yetim hakki yiyenlerin vay haline inan ekranda gozukenlerin dışında birde gozukmeyenler var inan bazen hasta oluyorum tvye baktığımda Allah im mekanını cennet eylesin manevi olarak bir ablan olarak yanında olabilirim herzaman canım ölümlü dünya uzak yada yakın insan kalbini derdini sevincini paylaşacak mutlaka es dost ister istedin zaman yazabilirsin canım Allah im herseyin en hayirlisini versin sana iki dünyada
Ne yazacağımi bilemedim canm Rabbim mekanını cennet eylesin annenin insallah :(((
Diyeceğim şu ki inşallah o adam mezarda rahat değildir hamileyim ve 39 haftalık hiç beddua etmemiştim yalnız bu beddua değil dua. İçim parçalandı nasıl zor bi durum Allah kimsenin başına vermesin inşallah bizler iyi anne baba oluruz :(
Cok gecmis olsun kuzum cok buyuk bi travma gecirmissin okurken bile cok kotu oldum rabbim yardimcin olsun
Allah sabır versin canım dua et nasıl ne diyeceğimi bilemiyorum
404,054 soru
12,104,336 cevap
36,423 kullanıcı