Boyumuz aynı ama kilo için aynı şeyi diyemem
İlk önce beyninde bitirmen gerekiyor beynine sinyal vermelisin ben zayıflıycam diye hatta başlangıçta çok beğendiğin bir kıyafeti al hangi bedene düşmek istiyorsan o bedeni al bu şekilde hırsla, azimle daha çabuk kilo verirsin
Günde 2.5 litre su içmelisin kendine tarçınlı su yapabilirsin sabahları ılık 1 bardak limonlu su iç
Evde egzersiz yap ekmeği tamamen hayatından çıkarma çünkü vücudun karbonhidrata ihtiyacı var sabahları kahvaltıda 2 dilim çavdar ekmeği yada tam buğday ekmeği yiyebilirsin bol bol yeşillik tüket türk kahvesi iç günde 1 fincan içine çay kaşığının ucuyla hakiki tereyağı kat yağ yakımına yardımcı olur diyetten ziyade sağlıklı beslen akşam 7 den sonra yemek yeme çok acıkırsan yoğurdun içine kuru kayısı az toz tarçın kat yada 1 bardak ayran içebilirsin meyvelerdede tatlı var ama dozunda yersen bir sıkıntı olmaz inşallah kilo verirsin:)
Zayıflamak istiyosan az ye sık ye diye bilinen abuk sabuk şeyi uygulama canım sabahları ceviz suyu içtim aç karna inan öğleye kadar bir gr açlık hissetmiyorum hem sağlık açısından çok faydalı öğlen güzel protein alıyordum akşam 6 da öğün yapıyordum kendime 6 dan sonra su hariç bişey yemiyordum ve ceviz suyu diyet yapanların karşılaştığı kabızlığı önlüyor
1,492,538 soru
24,387,357 cevap
349,067 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın