0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (935 puan) tarafından
Yukarda

6 Cevaplar

0 oy
(969 puan) tarafından
Ay sorma valla tam yaticam geliyo bide sürekli zaten kızım çok uyuyan bebek değil uykusuz kalıyorum ya 
(935 puan) tarafından
Aynen canım hava aydilaniyor falan işte 7 ye doğru :))))
-Reklam-
0 oy
(337 puan) tarafından

ben en son yatakta yine cisim gelince kalkmamak için diyorum YAT yat bari sabah çiş yüzünden erken kalkarım :D

tarafından
Bunu bende yapiyorum ama pek faydasi olmuyor sıkıştırıyor mecbur kalkıyorum:)
(725 puan) tarafından
Hahah ben de öyleyim ama ağrı yapıyor mecbur kalkıyorum gözüm yarı kapalı uykum bölünmesin diye :D
0 oy
tarafından

Ay tam beni anlatmışsın tuvalete gitmekten uyuyamıyorum sürekli çiş geliyor hissi :O

0 oy
(1,261 puan) tarafından
Bende öyleyim ya sanırım hamilelikten kalan takıntı haline geldi çok az da olsa illa yapicam uyuyana kadar 2 3 defa gidip geliyorum eşim sen yatağını yastığını al hiç gelme diyor:)
(1,261 puan) tarafından
Kızlar beni de korkuttunuz valla ben takıntılık zannediyordum benimkini acaba benimki de mi öyle
(935 puan) tarafından
Yok canım mesela hapsirirken idrar kaçırma vs şeyler de var
(1,261 puan) tarafından
Hımm bende öyle bisey değil canım benimki yatmadan önce mutlaka gidicem eğer telefonla falan oynarsam az  da olsa gitmem lazım yoksa uyuyamiyorum
(935 puan) tarafından
Yok canım bu farklı bir şey kafana takma hiç:) aynı şeyler değil:)
(12,714 puan) tarafından
Benimki tam da arkadaşın dediği gibi canım öksürürken ve hapşırırken. İdrar kaçırma oluyor arada zaten sürekli idrara sıkışıyorum bunun için gittim kadın doğuma geçen ay benimki baya sarkmış ameliyattan başka çaresi yok dedi kızımı sütten kesince olmayı düşünüyorum
0 oy
(845 puan) tarafından
Bende öyleydim sıcağa yakın ılık su içiyorum artık hem kilo verdiriyorumuş hemde vücutta daha çok duruyormuş yani soğuk suya göre 
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Benn saat basi tuvaletteyom :D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 240 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Anne.adayii (935 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 592 göst.
14 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Balyavrularim (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 525 göst.

406,521 soru

12,193,038 cevap

36,724 kullanıcı

...