0 oy
619 göst.
Diğer kategorisinde (2,770 puan) tarafından

Iki tavuk bi horoz vardi eskiden ama onlar hastalanfi kaynanalara verdik bunlarida iki gun once afyona gittik domalan toplamaya donusde esim internetten buldugu bi ciftlik varmis oraya gittik 11 tane fizan civcivi aldik habes istiyordum ben ama onlar daha yumurtadan cikmamis haftaya cuma gene gidicez domalan toplamaya donusde ordan habesleri alicaz Rabbime bin sukur hayallerim gerceklesiyor gunluk kizimada oglumada taze yumurta yedircem sonraki hayalimde bi tane halep kecisi istiyorum insAllah oda gerceklesir masAllah demeyi unutmayin kizimada civcivlerimede nazar olur falan Allah korusun 

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(4,152 puan) tarafından
Afyonda m8 oturuyosun sen canm yakinmisiz. Massallaah ama evin icinde kokmaz mj
(2,770 puan) tarafından
Afyonda yasamiyorum canim eskisehirde ciftelerde oturuyorum ama dogma buyume afyonluyum eskisehire gelin geldim Yok canim kokmuyor iki gundur bu degistirdigimiz kacinci karton mecburuz bi kac gun evin icinde bakmaya disarda yagmur yagiyor usurlerse olurler
(4,152 puan) tarafından
Hii cifteler duymustum pek bilmm ama esimden duymuatum bnde aksehirde oturuyorum.

Evett hemen  üşürler minnoslar daha
(2,770 puan) tarafından
Cok guzel bir yer canim en guzelode sakarya basi mutlaka tavsiye ederim
(4,152 puan) tarafından
Yani eskisehir bize bir bucuk saatlik yoll. Gidip gezmk lazim aklimada bulunsun
(2,770 puan) tarafından
Tabi canim gel mutlaka cok flimler cekildi buralarda her karışını gezmek lazim
(4,152 puan) tarafından
Aklima koydum canm ilk firsatta gezicem ins
(2,770 puan) tarafından
InsAllah canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız sen afyona yakın mısın ben de uşaktayım domalan neydi ya annem de söylerdi de unuttum
(2,770 puan) tarafından
Evet canjm ama bulamadik valla beceremedik bulmayi ama varya bi gorsen ana baba gunuydu millet nerelerden gelmis oraya toplamaya
tarafından
Kız kendiniz yemeye mi topluyorsunuz satmaya mj
(2,770 puan) tarafından
Biz 10 kilo toplar 3 kilosunu biz yeriz gerisini satariz diyorduk ama malesef 3 tane bulduk bide oruc herkes dayanamadilar sicaga biraktik geldik gecen sene gunde 6 kilo toplardik hergun giderdik oraya ama bu sene topraklar bereketsiz
tarafından
Anladım canım nasipte yokmuş demek ki
(2,770 puan) tarafından
Aynen canim nasip degil topraklarda berwketsiz
0 oy
tarafından
Kızını da seveyim civcivleri de dikkat et bücüre hayvanları mıncırmasın maşallah :) 
(2,770 puan) tarafından
Canim benim mincirmiyorda gelip gidip civcivler yesin diye kutuya bizim haberimiz olmadan patlican biber domates atiyor ☺
tarafından
Oyyy ben onu yerim ya merhametli çocuk hayvanlar aç kalmasın diye veriyordur :))))
(2,770 puan) tarafından
Cook merhametli sukurler olsun tam istedigim gibi bi kizim var o yemek yerken karsisinda biri ona bakarsa hemen ya elindeki yicegi elinde yoksada agzindakileri cikartip verir hemen rabbim tencereye gore kapak yaratir derler ya aynen oyle oldu kizimda ❤❤☺☺
tarafından
Maşallah kuzuma rabbim merhametli vicdanlı iyi kalpli evlat nasip etsin herkese
(2,770 puan) tarafından
Amin canım insAllah
0 oy
(17,266 puan) tarafından
Ay bizim civcivler dün çıktı yumurtadan. Geçen sene 12 tane vardı şimdi 4 tane kaldılar. Bu sene de 10 tane koyduk tavuğun altına umarım hepsi kalır. Yumurtaları çok güzel 
(2,770 puan) tarafından
Ne guzel bizde hindinin altina koyduk 40 tane tavuk yumurtasi bakalim cikcakmi
0 oy
(130,655 puan) tarafından
yaaa bende istiyom banada ver 1 tanee lutfeenn
(2,770 puan) tarafından
Kiz sen gelene kadar bunlar tavuk olur ben sana sen geldigin zaman verim civcivlerinden
Yaaa supersin
(2,770 puan) tarafından
Eee ne zamn geliyon
temmuz sonu kurban bayrami bitince
(2,770 puan) tarafından
Hadi bajalim insAllah haberimiz olur birbirimizden haberlesiriz
0 oy
(11,879 puan) tarafından
Masallah canım diri dirilerde
(2,770 puan) tarafından
Evet canim insAllah hepside buyur
0 oy
(141 puan) tarafından
Mutlu olmak ne kadarda kolaymiş herkes farkli seylerle mutlu oluyor kimi bir civcivden mutlu olurken kiminede dünyalari ver yineden mutlu edemezsin maşallah sana kızına civcivlerine :)
(2,770 puan) tarafından
Iste kadin vardir pismis asi tas eder kadin vardi otu aş eder canim bende herseye mutlu olanlardanim
(141 puan) tarafından
Kullanıcı adın gibi maşallah sana :)
(2,770 puan) tarafından
Sagol canim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 341 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 699 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,575 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 768 göst.
20 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,520 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 219 göst.
1 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mona Lisa (1,058 puan) tarafından soruldu

408,681 soru

12,282,498 cevap

37,926 kullanıcı

Kategoriler

...