0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (549 puan) tarafından
Arkadaşlar istenmeyen tüylerden nasıl kurtuluyorsunuz ağda bantları tüy dökücü kremler fln iyi değil epilator makinesi fln kullanan varmı

9 Cevaplar

0 oy
(544 puan) tarafından
Bence en iyisi ağda iki dakkada cillop gibi yapıyor :D 
-Reklam-
0 oy
(122,990 puan) tarafından

image

bunu yeni aldim super bisi
kiz ozel bolgeye uygun orsa hafif bi sizlama oluyo ama alirken ☺ valla sibosum normalde 85 90 euro falandi 30 euroya inmis kaptim hemen yaa 3le arasindaki fark bu su altindada calisiyo dusta islakken calisiyo
(2,323 puan) tarafından
Kız orda uygun ya ne güzel burda çok pahalı.. Güle güle kullan canısı ☺️ kız genital bölgeyi çok sert çekiyor korkuyor insan ☺️☺️
(14,407 puan) tarafından
Bende Philips var genitam bölge için çok kötü:)
Bakım burada 600 lira :)
Bizim bildiğimiz 30.lira değil ama onlar da da :)))
herzaman uygun olmuyo sibosun 6 ayda bi ciddi indirimler oluyo iste o zamana denk geldimi alcan bazende bi alana 1 bedava oluyo indirim gununu soylemiyolar o gun rast gele denk geldim.aldim sansim varmisda kuzey kabloyu kemiriyo bakalim.saglam.kalirsa iyi ☺
(2,323 puan) tarafından
Güneş canım benim sonuçta onlara göre 30 lira gibi oluyor onlar bizim parayla hesap yapmıyorlar ☺️ artı bizim parayla hesap yapsak yine burda çok çok daha pahalı malesef.
Bende anca Asya uyuyunca kullanıyorum sevdoş çocuklar öyle özellikle zararlı şeylere ilgileri çok ☺️☺️
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Epilasyon tatlım 
0 oy
tarafından
Ağda jilet bant hepsini kullandim can yakici ve zahmetli epilatör aldim cok iyi kol ve bacaklari onunla aliyorum 1 ay oldu hala cok az tek tuk cikti bide killari inceltti 
0 oy
(2,978 puan) tarafından
Bacak koltuk altı epilasyonla alıyorum hep 
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Ben iki seneden fazladır %70 jilet kullanıyorum bacaklarıma falan da bazen de epilasyon aletiyle alıyorum.
0 oy
tarafından
Epilasyon lazer ben seansa gidiyordum tüm vucüt buzlu acımıyor da tavsiye ederim 
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Valla işin doğrusu bu ara bacaklarıma bile jilet vurdum berbat oldu küçük küçük yaralar çıkıyor agdayla ugrasamiyorum çocukla epilatorle alıyordum bozuldu yenisini Alcam 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
22 senedir jilet kullanıyorum, hiç bir sıkıntısını dezavantajını görmedim. ☺️ Cillop gibi oluyorum ☺️☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 398 göst.
14 Ekim 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 171 göst.
16 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hacer ahmet (1,452 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 48 göst.
3 Haziran 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 738 göst.
20 Kasım 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,938 soru

12,167,711 cevap

36,631 kullanıcı

...