0 oy
505 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Annem iyidir hoştur bunlar dgl mesele ztn mevzu başka :(

Annem bana karşı neredeyse hic belli etmez beni savunur mesela eşime karşı ama bana hic belli etmez onunla sdce konuşur kavga ederiz beni dinler ama onun dedklrne çok itibar eder ben yalancı değiliimdir solemeyide asla beceremem ztn buna rgmn böyle: ( 

anlamla ayni şehirde iki saatlik uzaklikta oturuolr ama annem ablama binden kat kat fazla gidiyor ole yada böle sebeb ne olursa olsun gidiyor ama bana 1saatte ve çok rahat gelmesine rağmen gelmiyor biraz parasi fazla kişi başı 30tl cnky ama yinede doğru düzgün glmezmi insan :( gecen sitem mesajı attım kalktı ole geldi 1gun kalıp gitti clstgi için. 

Benim desteğe ihtiyacım var hani ayda bir kere bile gelse yeter ama yok :( ablam annemgile durmadan gitmesine ve annenin de gtmesne rağmen annemi ozluor ihtiyac duyuyor ile benim duymamam imkânsiz.. hadi glmiorsun bari ara dimi anca ben arayacgm genelde hep ben arıyorum bazen aramiorm arıyor annem hayirdr hic aramiorsun kızım diyor :@ arıyorum geri dönüş yapmadığı çok oluyor unutuor güya .s dun aradım meşgule attı daha da aramadi bu saat oldu ne gelmek var nede aramak doğru düzgün.s ben evime gelince is bile yaptrmiorm o gcior mutfağa zorla 3senedir evliyim temizlik olsun cck olsun hep ben büyük temizliklerimi bile kndm yaptm hep esimde olmasa ne ederim blmiorm ablam a yaptığı isin haddi hesabi yoook :( oysaki.. kızımın doğum günü olunca ne edickler merak ediyorum acaba yardıma glicklermi..

8 Cevaplar

0 oy
(3,465 puan) tarafından
Anneni kıracak bişey mı yaptın acaba
tarafından
yok sanmiorm agizimi açıp ters laf demiorm bile ccgma hersye karisir düzenime bile birşey demem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen annene gidiyor musun? 
tarafından
6ay annemglde kldm doğum vs derken ztn daha evime gleli çok olmadı ki gittim bi kaç kez de ama gidemiorm daha çünkü sbblerm var
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Bunu annenle paylaştın mı peki yada ablanla
tarafından
hep bahaneler ve anlamla knsmam boyle şeyleri ben
0 oy
(1,063 puan) tarafından

Ben yazdim bunu sandimmmmmmmmm :D kiz bukadar olmaz he valla sok oldum qblam 2 saat uzakta surekli onda ben 20 dk uzaktayim anam yok :D gecen bende sitem ettim en sonunda kavga ettim gelcem dedi ama gelcek durcak gitcek ayni yani 

tarafından
bizim durumlar ayni desene bacım:)
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Aman canım takma.kafana esin olsun yanında yeter . Annemle.aramizda arabayla 10 dk bile yok ama doğru düzgün.gelip.gitmezler. gelip temizlik yapma yemek yapma söyle dursun  ablam kardeşim de var ama.onlarin da bir faydası olmaz. Komşular bile soruyor annenler yakında niye gelmiyorlar diye .geciştiriyorum bir şekilde .  Büyük kızımı doğurdum annem.el gibi geldi 1 saat durdu gitti. Kayinvalidem baktı herseyimle ilgilendi kızımla ilgilendi Allah bin kere razı olsun ondan. Kasım da nasip.olursa doğum var kimseden beklentim yok Allahtan sonra en büyük destekcim eşim. Alıştım annemlerin bu hallerine artık. Ama ne oldu biliyor musun soğudum. Gidip gelmek bile istemiyorum artık. Herkesin işine yarayacagimiz zaman arar sorarlar. Takma.kafana sende sabır çek sitem etme Allah büyüktür.
tarafından
esimde destek olmuyor eskisi gibi herşey bana bakıyor koca dirdiri bitmeyen ev işleri yemek cck ztn yeteri kadar saglfm bozuk bktm artık herkszn jersydn yoruldm
(7,119 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım:(
0 oy
tarafından
bisey:) anneleri anlamak zor canim belli bir yastan sonra cocuklasiyorlar benim dogumdan sonra da annem bir abime bağlandi degisti ki sorma simdi ozune döndü ama benim kalbimde yara kaldi
tarafından
o yarayı bliorm canım anlayabliorm ani.s
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Sen üzme canım kendini inşallah sanada gelir sorar seni gelmezsede yapacak bişey yok dünya tatlısı kızın var maşallah 
tarafından
zoruma gidiyor sebebszce olması. :(
0 oy
tarafından
evlatlar arasında kim ne derse desin ayrım yapılıyor ya birini birinden mutlaka kayiriyorlar ne yazıkki:(((
tarafından
ne diyim ki kimse dört dörtlük dgldr annelerde ole maalesef. s
tarafından
maalesef canım:((

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 496 göst.
4 Ekim 2019 Diğer kategorisinde ❤ⒶⓈⓀ❤Böceğim (1,508 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (339 puan) tarafından soruldu
0 oy