Annem iyidir hoştur bunlar dgl mesele ztn mevzu başka
Annem bana karşı neredeyse hic belli etmez beni savunur mesela eşime karşı ama bana hic belli etmez onunla sdce konuşur kavga ederiz beni dinler ama onun dedklrne çok itibar eder ben yalancı değiliimdir solemeyide asla beceremem ztn buna rgmn böyle: (
anlamla ayni şehirde iki saatlik uzaklikta oturuolr ama annem ablama binden kat kat fazla gidiyor ole yada böle sebeb ne olursa olsun gidiyor ama bana 1saatte ve çok rahat gelmesine rağmen gelmiyor biraz parasi fazla kişi başı 30tl cnky ama yinede doğru düzgün glmezmi insan
gecen sitem mesajı attım kalktı ole geldi 1gun kalıp gitti clstgi için.
Benim desteğe ihtiyacım var hani ayda bir kere bile gelse yeter ama yok
ablam annemgile durmadan gitmesine ve annenin de gtmesne rağmen annemi ozluor ihtiyac duyuyor ile benim duymamam imkânsiz.. hadi glmiorsun bari ara dimi anca ben arayacgm genelde hep ben arıyorum bazen aramiorm arıyor annem hayirdr hic aramiorsun kızım diyor :@ arıyorum geri dönüş yapmadığı çok oluyor unutuor güya .s dun aradım meşgule attı daha da aramadi bu saat oldu ne gelmek var nede aramak doğru düzgün.s ben evime gelince is bile yaptrmiorm o gcior mutfağa zorla 3senedir evliyim temizlik olsun cck olsun hep ben büyük temizliklerimi bile kndm yaptm hep esimde olmasa ne ederim blmiorm ablam a yaptığı isin haddi hesabi yoook
oysaki.. kızımın doğum günü olunca ne edickler merak ediyorum acaba yardıma glicklermi..