+1 oy
1,505 göst.
Aile kategorisinde (2,265 puan) tarafından
Yine eşim ve ailesinin saçmalıkları kizlar ya. Normalde persembe gunu onlara gidecektik gelmeyin hastaneye gittik 1 hafta görüşmeyelim dediler. Tamam dedik. Eşim nobetci işe gitti kardesini getirmis kendiyle 11 yasinda gorumcem 1 hafta bizde kalsin sıkılıyor dedi. Ya hastayiz diye gelmeyin deyip cocugu gonderdiler. Ben çocuğumdan hayatta ayrilmam ya kimseye yatıya gonderemem hele 1 hafta ustelik ayni şehirde. Annemden boylr gordum ben ailemin kirmizi cizgisiydi baska yerde kalmak. Annem hep anne nereye kızı oraya derdi  siz gonderir misiniz

43 Cevaplar

0 oy
(7,639 puan) tarafından
Ben yollamam demekki onlar gönderiyor 
(2,265 puan) tarafından
Her yere ginderiyor hem de yeter ki evden ciksin
-Reklam-
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Kimde ve ne sebeple kalacağına bagli
(2,265 puan) tarafından
Valla kaynanam tum akrabalara gonderiyor resmen sirayla can sikintisindan
(9,242 puan) tarafından
Yok okadsr da değil ben bı anneme yollarım
0 oy
tarafından
İzin verme kesinlikle
(2,265 puan) tarafından
Esimle sorun olur o zaman
tarafından
Olsun bişey olmaz
0 oy
tarafından
Ben yollayamam canm cocugumu bensiz bi yere bide bu devirde hayatta yollamam büyük konusmayim 
(2,265 puan) tarafından
Aynen canim keyfi asla gondermem ben de
0 oy
tarafından
Benim annem ilkkez 18 yasimda izin vermisti 
(2,265 puan) tarafından
Bencede oyle olmali canim
0 oy
(725 puan) tarafından
Gönderirsem belli bir yaşa gelecek ve bir gün yeterli bence 
(2,265 puan) tarafından
En mantiklisi canim
0 oy
(402 puan) tarafından
Çocuğumu başka birinde akrabada komşuda vs tabiki bırakmam ama bu aynı şey değil.görümcenizin sizde kalmasında ne sorun olabilir?sonuçta abisinin evi güvenmeyeceği biri değilki.ne kötülük görebilir?
(2,265 puan) tarafından
1 kendine bakacak olgunlukta degil
2 laf taşıyor
3 10 dakika mesafede evi
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Cok doğru demiş anne nerdeyse çocuğu da orda olmalı ortalık pek tekin insanlarla dolu değil şeytan ortada kol geziyor 
(2,265 puan) tarafından
Sorumluluk ayrica basina ev icinde bile bir sey gelebilir
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Ne va cnm bundan bebek mi gelmiş 11 yasina..pandemiden evde bunalmistr abisine gelmek istemiştir bunda bisey yok..bn annemin tandigi bildigi ailelerde kaldim zamannda cok da egleniyoduk..senin annen gondermedi diye baskasi gondernce tuhag olmuyo yani..ole bi anlatmissn ki sanki cok büyük olay
(2,265 puan) tarafından
5.sinifa gidiyor da kendi banyo yapamıyor. Afedersin gece bazen altina kaçırıyor. Yemesi hele tam iskence sofrada yemiyor 5 dakika sonra acıktım  diyor :)
(3,902 puan) tarafından
Aaaa o zamn yanls anlama ama kızda bi sknti mi var cnm..5.sinifa giden kiz nasil banyo yapamiyo ki..simdikilrr bide her seyi biliyo..altina kacrma fln da sknti..altina bisey koy bari gecmesin yataklara..
(2,265 puan) tarafından
Koyuyorum canım alez. Ya canim ailede bitiyor malesef cocuga ogretmiyorlar ki yazik. Her seyi gectim bazen babasi yıkıyor. Bana gore yanlis bu yasta birini babanin yikamasi resmen gogusleri cikmis yani
(3,902 puan) tarafından
Bnce de kesinlikle yanls..o zamn sknti cidden büyük..5.sinifa giden bi cocuk kendine yetebilmeli..cok yanla yoldalar yazik cocuga
(2,265 puan) tarafından
Oyle malesef. Ilk evlendigim zaman arkadas abla olmaya calistim tum sulale bilir bunlari bari cocugu dogru yola getireyim dedim ama baktim ben kotu oluyirum. Kiz da simdiden ikili oyunlara baslamis baktim olacagi yok saldım ne yalan soyleyeyim. Ömrümu  verecek değilim. Bir de ben bir iki yaparım ama sürekli anne babasiyla beraber oldugu icin islemez. Allah dogru yola getirsin hepsini
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Ben asla izin vermem ben nerde çocugum orda bilimsel olarak da doğru olan bu zaten 
(2,265 puan) tarafından
Keske herkes boyle düşünse
0 oy
(530 puan) tarafından
Biz küçük annemler babaanneme yada ananeme filan gönderirdi kalırdık yani abartacak birsey birde abisi yani yabancı biri değil ki
(2,265 puan) tarafından
Cok sıkıntı yaşadık onlarla o yuzden tarafli bakiyorum sanırım. Bi de gecen kaldiginda annesine evin içinde olup biten her seyi anlatmıştı gıcık oldum. Bir de kendine bakacak durumda değil
(530 puan) tarafından
Orasını bilemem canım neler yaşadığını ama biz kaldık yazları kızım büyüsün ben annemlerde kalmasını izin veririm
(2,265 puan) tarafından
Tercih meselesi canım
0 oy
(6,750 puan) tarafından
Gidip kalacağı yer var kalamayacağı yer var abisi ne olur sanki benin annem de izin vermezdi ama herkese değil yabancı değil sonuçta 
(2,265 puan) tarafından
Bilmem ben izin vermezdim 10 dk mesafe sabahtan birakir aksam alırdım gerekirse
(6,750 puan) tarafından
Yorumları okudum da senin zaten o kıza karşı bi ön yargın var burda kim ne derse desin sen hep bi bahane bulacaksın kimse dört dörtlük değil herkesin hatası vardır sen o çocuğa güzel davran ki seni örnek alsın madem görümcemi bırak kızı gelip kaldı bizde sesimi çıkarmadım herkesin suyuna gittim ben beni bilirim başkasını değil ben yaptığım şeylerle vicdanım rahat olsun yeter Rabbim görüyor biliyor onu dedi bunu dedi diye de kimseye birşey demem herkes kendi yaptığından utansın başıma geldi takmadım yanında tedbirli oldum
(2,265 puan) tarafından
Evet malesef aramkzda kopukluk var. Malesef icim ısınmıyor keske yapanilsem
0 oy
tarafından
gondermem devir kotu oldugu icin lakin 11 yas da basina birsey geldiginde soyleyebilecegi bir yas..
(2,265 puan) tarafından
Ah canim hic oyle dusunme kac yasinda olursa olsun kötü seyleri gizleyebilir. Ben sorumluluk istemiyorum. Vermem de. Allah korusun ev icinde de yaralananilir bir sey olabilir. Ben cocugumu birakmazdim
tarafından
bende birakmam kendim kalirim onla ama oyle yatiya vermem..hele kucugu hic veremem
(2,265 puan) tarafından
Benim biraz paikopatca belki ama her seyi düşünüyorum. Allah korusun yaralanir bir sey olur. Ya da deprem olur yangın cikar vs. Bir tek anne yuregi kendinden cok dusunur evladini digerleri kendi canına duser
0 oy
tarafından
Eşimin kız kardeşi gelip bizde kalsa neden gönderiyorlar demek aklıma gelmez. Başkasının yabancının evi değil abisinin evi sonuçta.  Banyosunu tek başına yapamıyorsa sorarsın kendiside isterse yardım edersin çocuk sonuçta. O zaman kendi kız kardeşin varsa eğer o da gelip kalmasın sizde aynı mantık.
(2,265 puan) tarafından
Bu örneği veriyorsunuz da merak ediyorum kiz kardesiniz ve gorumcenizi bir mi tutuyorsunuz
tarafından
Görümcem dediğin 11 yaşında çocuk :) çocukta olsa görümce görümcedir diyorsun yani sende haklısın.
(2,265 puan) tarafından
Gorumce olsun kuzen olsun kim olursa olsun kardesim lle bir olmaz valla yalana gerek yok
0 oy
tarafından
Asla göndermem benim kaynanamgil de başlamışlar 2. Bebeğiniz olunca kızı bize gönderirsiniz demeye felan, direk diyorum asla kabul etmem böyle birşeyi ben neredeysem kızım oradadır diye, hatta eşime de diyorum inat değil mi yapmam 2.'yi kızım yeter bana diye, sıkıyorsa götürsünler evladımsiz yapamam ben
(2,265 puan) tarafından
Kesinlikle ayni evde olmadan yatamam valla
0 oy
tarafından
canm görümcen degilmi kalan neden sıkıntı olsun ki abisinin yanina yolluyor sonuçta 
(2,265 puan) tarafından
Haklisinn ama bizim biraz sıkıntılı o yuzden tarafliyim
0 oy
tarafından
Ben yaşı büyük olmadığı sürece karşıyım canım ha büyük birşey olur birinin bakması lazım belki öyle yoksa anneme bile bırakmıyorum ben çocuğu hastaneye gidersem bırakırım anca kaldık yatılı hayatta izin vermem duyuyoruz sürekli kötü kötü şeyleri en yakınından bile koruyacaksın evladını
(2,265 puan) tarafından
Kesinlikle oyle dusunuyorum arkadaslar ne kadar karsi ciksa da.. Rabbim mecbur bırakmasın
 Ama keyfi asla
tarafından
Ben onlar kadar rahat olamam kimseye güvenmeyeceksin kardeşim bu devirde sonradan üzüleceğime yanından bir zorunluluk olmadığı takdir de ayrılmam nokta
0 oy
(160 puan) tarafından
Yorumlarini okudum da sen o cocugu dusman gibi goruyosun ki zaten . Sen ona sevgi gostersen yakin davransan gidipte boyle seyler yapmaz sen ona ybanci gibi davrandigin icin oda gidip herseyi anlatir  yani . Ne var sanki yikasan ilgilensen kendi kardesin gibi gorsen yok ortalik karistiriyo bilmem ne diyosun sanki 40 yasinda kadin karsindaki cok sacma dusunuyosun
(2,265 puan) tarafından
Yaji bunu ben tek düşünmüyorum oz anneannesi teyzesi bile boyle düşünüyor. Kaldi ki dusman gibi gormuyorum ama icim de ısınmıyor. Ayrica ne biliyorsun soguk davrandığımi. Basta cok cabaladim saatlerce ders calistirdim oyun oynadim sırdaş olmaya calistim ama  hamur kotuyse olmuyor. Ömrümu adayacak degilim
0 oy
tarafından
Ben sen kendi kızını kaynana göndereceksin anladım görümcen mi sende kalacak bir hafta 
(2,265 puan) tarafından
Evet canım gorumcem kalacak. Benim cocugum asla baska yerde kalamaz göndermem
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Bn asla yollamam başkasına emanet etmem tabikide mecbur kslmadiğim sürece mesela bn ameliyat oldum kayınvaliden iki baktı yoksa hiç ayrı kalmadik
(2,265 puan) tarafından
Aynen oyle mecburi baska canim keyfi gondermem ben de

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 417 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 339 göst.
0 oy
44 cevap 455 göst.
25 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweetlady (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 260 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu

404,062 soru

12,104,478 cevap

36,423 kullanıcı

...