0 oy
2,028 göst.
Aile kategorisinde (169 puan) tarafından
Kızlar 6 aydır evliyiz. Ve 6ayda psikolojim bozuldu resmen. Eşimin ailesi sürekli gelin gelin diye bizi darlıyor.İnanın korona falan dinlemiyorlar. Eşim annesini 2 gün aramasa annesi arayıp unuttun bizi diyor.Gitmesek babası arayıp trip atıyor. Sürekli gidelim istiyorlar.Nasıl birşey önerirsiniz. Bir de annesi emrivaki yapıyor. Mesela gündüz arıyor. Akşama gelin diyor. Beni aramıyor eşimi arıyor. Hep aynı gün içinde emrivaki yapıyor 

14 Cevaplar

+2 oy
(1,757 puan) tarafından
Sen hemen çocuk yapma daha çok darlarlar valla biraz otursun evliliginiz tanı iyce herkesi
(169 puan) tarafından
Uzun süre istemıyorum çocuk. Darlamalası ne zaman gecer. Baska sehre gıtme durumumuz var. Baska sehırde olunca duzelır mı. Cok bunalıyorum inanın. Cinnet gecırcem bı gun artık
(13,316 puan) tarafından
Başka şehre gitsen peşinden gelirse şaşırmam hiç bu durumda.
(169 puan) tarafından
Burada evler duzenlerı var gelemez
Baska ogulları da var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ah o ilk zamanlar. Evliliğin en zor zamanları merak etme zamanla geçiyo. İnan hergün gidiyordum kendi evimi sadece gece uyumak için kullanırdık. Ama şimdi hiç öyle değil düzen zamanla oluşuyor 
(169 puan) tarafından
Ama 6 ay oldu halaa beklıyorlar.
0 oy
(207 puan) tarafından
Eda meftun'un yaptığı yoruma katılıyorum. Eğer hamile değilsen Sen hemen çocuk yapma biraz zaman geçsin birbirinizi tanıyın sonradan pişman olma. Çok tüz verme seni ezmelerine izin verme

Bide eşine söyle birlikte zaman geçirmek istiyorum de belki kendisi biraz mesafeyi korur. 
(169 puan) tarafından
Eşime söyluyorum  o da dıyor ki. Bızım görevımız aıle ıle ılgılenmek. Büyükler gıdıp gelmeyi beklıyor dıyor. Ben şehir dısında tasındıktan sonra duruma bakacağım. O zaman gelıp uzun süre kalırlarsa eşimle fena kavga ederız
(169 puan) tarafından
Aşırı yapışık ailesi. Başlarda hele hergun annesı arardı. Şimdi aramalar azaldı
(207 puan) tarafından
İyi o zaman canım ramalar azaldıysa yavaş yavaş düzelirler belki az sabret
0 oy
(2,130 puan) tarafından

Küs kurtul baci onun caresi yok malesef :angel:

(169 puan) tarafından
Evet ya ama küsecek ne bulayım küsecek durum yok ortada
(2,130 puan) tarafından
Hastayim de gtme ertesi gun esimle vakit gecircem de gitme sonra baktilarki gelmek istemiyosun aramazlar ama esine sikayet edebilir kaynanan genelde bunlardan sonra diycegi o ariyoz gelmek istemiyo diye yada esin soylesin
(169 puan) tarafından
Genelde 2 haftada bir gıdıyoruz. Başlarda daha fazlaydı. Annesı hep cagırdıgında hayır dıyorum.
(2,130 puan) tarafından
Ne istiyolar anlamiyorumki benim kaynana oyle arardi acmazdim kapiya gelirdi hadi bebeleri al gel diye insani evinde oturtmuyolar ya visvis
(169 puan) tarafından
Biz bırbırımıze baglıyız dıyor kaynanam ama ben kımseye baglı degılım. Allahtan eşim laf dınlıyor
0 oy
tarafından
Ahh ahh bende bu yoldan gectim seni cok iyi anlıyorum
tarafından
Yok cnm aynilar ben cok çektim artık resti cektim şükür rabbimde eşime gösterdi onların gercek yüzünü simdi bana gel demez giderse de esim gider oğlumu götürür gelir
(169 puan) tarafından
Ben kavga edecek birsey bulamam da bunalıyorum bu gellerden. Hayır dıyorum hep eşime artık
tarafından
Valla cnm be d eotleydm yazını okuyunca kendimi gördüm benim cok farkli onlar yuzunden nerdeyse bosaniyodum daha neler neler ölümden döndüm hastanede 3 gece kaldim kaynana beni hic aramadi bile sonra eşime karını kac defa aramism açmadı demis yani bildigin iftira daha bende santeller koptu
(169 puan) tarafından
Canım senınkıler fenaymıs. Bunlar iyi ama cok ilgi beklıyorlar
tarafından
Aynen cnm benimklr fena .
Sen de olmadi esinle tatli bi dille konus
0 oy
(1,007 puan) tarafından

uff aynı şey eşimler 2 kardeş görümcem başka şehirde bizde 1 saatlik uaklıkta oturuyoruz sürekli iznin ne zman gelin deyip duruyor eşime birde hergün arıyolar ben  aramıyorum diyede eşime ikayet ediyomuş zaten fırsat vermiyolarkii günde 2 3 kez arıyolar birde gönülsüz gönülsüz konuşuyo :D

(169 puan) tarafından
Benim kaynım da var ama bekar o. Tüm ilgi eşimde inanın.
0 oy
tarafından
İlk zamanlar bende de öyleydi, aslında çok iyidir kendisi ama sürekli onlara gitmemi istiyordu, misafire gitse veya misafir gelse beni de çağırıyordu vs. 

Sık sık arıyordu ama onu hâlâ yapıyor...

Sonra korona ilk ülkemizde geldiğinde çıkamıyorduk hani herkes evden çalışıyordu falan =))) 

Şimdi tekrar gidip gelmeye başladık birbirimize ama daha da bir düzene girdi diyelim.  
(169 puan) tarafından
İnşallah bızımde düzene gırer. Demekkı herkeste var bu sıkıntılar
tarafından
İnşallah
0 oy
(3,212 puan) tarafından
İlk senenin kuralı galiba bu... Zamanla algılarlar oğullarının artık bir ailesi olduğunu.
(169 puan) tarafından
2 kişiyiz diye mi aıle saymıyorlar acaba. Insallah anlarlar. Annesı gıtmeyınce bozuluyor
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Ay canım çocuk yoksa mümkün mertebe korun bir süre. Ve kesinlikle eşinle konuş rahatsız oluyorum biz evlendik ama şu cicim zamanlarımızda sürekli oradayız de. Kendimize vakit ayıralım de. Bak böyle diyince vazgeçiyorlar gitmekten :)
(169 puan) tarafından
Canım bir 4 5 sene çocuk istemıyorum. Ki böyle devam ederse annesıne söylerım. Bu kadar sıkbogaz edıyorsunuz dıye cocuk yapmıyorum ben dıye. Ben şeyı merak edıyorum baska sehre gıdınce nasıl olacak. Gercı bende ıse gırecegım
0 oy
(28,782 puan) tarafından

Onlardan uzakta bir hayat kurarsanız rahat olursunuz

(28,782 puan) tarafından
Çocuk için çok erken eşini ailesini güzelce oturması lazım iyice taniman gerek
(169 puan) tarafından
Tabiki erken canım. İnan daha 2 haftalık evliyken eşimin annesi yok ilk torun çok tatlı olur demeler. Başım agrısa hamılemesın dıyordu. En son gene böyle bırsey dedı. Bende torun ıstıyor san kaynını evlendır dedm gülerek. Uzun süre istemiyorum. Darlanmaya dayanamıyorum inan
(28,782 puan) tarafından
Aynen öyle cnm erken daha zamanla daha iyi anlarsın kendini çok iyi hazırlaman gerek her yönden
(169 puan) tarafından
Öyle canım. Bu arada eşim 35 yasında koca adam. Neyı den kopamıyor ki. Bekarken odadan cıkmazdi eşim. Şimdi kıymete bındı ıyıce
(28,782 puan) tarafından
Zamanla anlar elbet
0 oy
(1,319 puan) tarafından
Aman benim kaynanam da aynı 

Beni oglumdan ayiramazsin sen gelmiyorsun bana da falanlar 

Benim de annem var dedim sürekli gelmek zorunda değilim oğlun gelsin tabi dedim 

Alistirmadim yani 

Eltimden alışmış ben de aynı yapacam sanıyor sürekli mIRC mIRC beraberler. Gelin suratını cekmektense hiç görmez daha iyi ama akılları yok amaç kıskançlıktan işte 
(169 puan) tarafından
Canım hepsı galıba böyle. Benım eşimin şöyle huyu var. Bensız gıtmıyor. Gıtse hemen eve koşuyor. Yaa dur aksama kadar dıyorum hayatta durmuyor. En fazla 1saat durup eve kosuyor.Eşim istıyor kı hep onla gıdeyım sabahtan aksama orada durayım. Ama bende sıkılıyorum inan.
(169 puan) tarafından
Bende alıstırmıyorum. Basta cok gıttık. Haftada 2 3 kez gıderdık. Sonra bunaldım. Arayı actım suan
(1,319 puan) tarafından
Eşin ne güzel senden ayrılmıyor
Bizim ki öyle değil annesi yok bugün mangal partisi yok yarın mantı yok o yemek bu yemek diye diye evine çekiyor bizimki de saftirik koşarak gidiyor gitsin ben gitmem
(169 puan) tarafından
İşte canım tek gitsin de bana bulaşmasınlar.senin kv de aşırı baglı ogluna. Bizimkilerde yok kahvaltı yok balık yaptım yok aksam yemegı dıyerek hep cagırır. Ki eşim annesını pek aramıyor. Düşkün annesıne ama öyle aramıyor pek. Genelde annesı arar. 2 gün eşim aramasa annesı trıp atıyor bızı unuttun dıye
(1,319 puan) tarafından
Annessii günde iki kere görüntulu arar
Aşkım birtanem özledim der mahsus gicikligina yapıyor
Gebeyim cinsiyet öğrenmeye giittik arıyor oğlunu çabuk eve gel diye bizimki de  din din akıl bıraktı gitti beni öyle düşkün olsunlar tabi ayrilsinlar istemem ama herşeyin yeri zamanını bilmeliler böyle yapacaklarsa evlendirmeselerdi seni de birlik alsalardi o zaman rahat bıraksınlar insanları ya
(169 puan) tarafından
Öyle tabiki canım. Ah bu kaynanalar ya. Seninki daha fenaymıs. Günde 2 kez aranır mı yani
0 oy
tarafından
Akşam olduğunda sende kocana de ki seni aradı seni çağırdılar hiçbir yere gelmiyorum ben. Bir olur iki olur seni aramaya başlarlar sende bir şekilde bahane bulursun gitmemek için 
(169 puan) tarafından
6aydır annesı eşimi arıyor aksama beklıyoruz gelin dıyor. Yarın kahvaltıya gelin dıyor. Eşim de ikimizi cagırıyor gıdelım dıyor. Ama kahvaltıya gıtmek hıc ıstemıyorum
Çünkü sabah 7de kahvaltıya gıdıyoruz. Kalkmamız 3ü buluyor en az
0 oy
(635 puan) tarafından
Ahhh ahh benimki her gün burnumun dibinde. Alt katımda oturuyor. Bende sıkıldım gari. Her şeye muhalefet olcam diye uğraşıyo bende tersliyom. Sende mesafeni koru bence. 
(169 puan) tarafından
Canım mesafelıyım. Aynı bina daha zor. Bızımkının Allahtan evleri 1 tane. Yoksa hergun eşimle kavga ederdım
0 oy
(139 puan) tarafından

Ayy sanki beni anlatmşsn :) bizde yeni evliykn öyleydi bi kaç ay dayandım sonra istemiyrm diyince eşim kızıyrdu kavqa çıkıyrdu kavlar sayesinde qitmiyrdm birqün eşim ailesine söyledi devamlı qelmek istemiyr ve ne zamn isterse o zamn qelmek istiyrm beni zorlamayın diyr dedi annesine anneside tm oğlum sizin aranız iyi olsn kavqa etmeyn qelmesenizde olur dedi ve zamnla onlara alıştm ve qüzel dille onlara anlattım hatta dedm annemlere bile qitmk istemiyrm evimde kalmak istiyrm dedm şimdi bana sormadan asla qidilmez bir yere. Yani cnm kavqa ettik konu kapandı :) pek doğru birşy değildi ama bizde işe yaradı:)

(139 puan) tarafından
Söyleyin biz öyle yaptık allahtan kaynanam iyi biri. Evinizin huzurı bozulmasın qelmesenizde olır dedi
(169 puan) tarafından
Ya aslında bizimki de siz iyi olun yeter iyi haberlerınızı alalım dıyor. İnan söylesem aglar. Aşırı duygusal bı kadın. Herseye aglıyor.
(139 puan) tarafından
Valla aynı kaynanamı tarif ettin eşin qüzel bir dille söylesin ve desin sürekli qeliyrz sonra sıkılır sizden aranızın bozulmasını istemiyrm o yüzden o sizi özleyince qelelim
(169 puan) tarafından
Haklısın canım. Bi de şuan ben evdeyım ondan boş görüyor benı. Gündüz falan tek gel dıyor. İşe gıtsem bu kadar bıle gıtmem. Kı yazın işe gırecegım ınsallah
(139 puan) tarafından
İnşallah ama zor bi durum ben aylarca çektm evimin huzuru kalmadı sonradan düzeldi çokşükür

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 296 göst.
24 Mayıs 2021 Aile kategorisinde bahtsizbedevi (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 394 göst.
26 Temmuz 2022 Aile kategorisinde bahtsizbedevi (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 963 göst.
10 Mart 2021 Aile kategorisinde AcemiAnne05 (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 882 göst.