0 oy
325 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (192 puan) tarafından
Kızlar sabah konu açmıştım. Eş ailesi ile ilgili. Eşimin annesi sürekli emrivaki yapırıp çagırıyor. Ayrıca eşim bana baskı yapıyordu sürekli gidip gelmemiz için. Başlarda haftada 4 kez falan giderdik. Gidince kalkamazdık. Akşam terasta oturmuş kahve içerken öyle laf açıldı.Bu arada fazlasıyla açık sözlü biriyim. Herşeyi söyledim eşime. Bende artık fobi oluştu. Ayaklarım geri geri gidiyor. Sürekli git gel baskısı ve gidince kalkmıyorsun. Ben kahvaltıya gidince ailene 3 ten aşagıya kalkamıyoruz, böyle olursa gitme süreleri uzar dedim. Fobi oluşuyor bak gidesim gelmiyor dedi. Haklısın dedi. Yarın ailesine gidecegiz. Bak kalkalım dedigim de kalk dedim.Tamam dedi. Ve bana baskı yaptıgını kabul etti. Şuan baskı yapmıyorum ama başlarda yaptım evet dedi. Yarın giderken de söyliycem. Bak beni zorunlu olarak ne kadar tutarsan o kadar telefona bakarım, konuşmam bı dahakine uzun süre gitmem. Sen bilirsin diycem. Sonuç  eşim iyiki evimiz aileme uzak. Bazı şeyler aileye söylenmiyor dedi. Bundan sonra baskı yapmıycam dedi. 

3 Cevaplar

0 oy
(14,183 puan) tarafından
İyi bari en azından seni ve yaptığı hatayı anlamış 
(192 puan) tarafından
Evet. Zaten dedım bir ömür böyle geçmez. Annesi ne kadar baskı yaparsa, beni zorla o evde tutarsa inan soguyorum artık. Baskıyı sevmiyorum
(14,183 puan) tarafından
Kimse sevmez
(192 puan) tarafından
Evet ve bu süreçte ben uzaklaştım ailesinden. İnan herşeyin fazlası zarar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne guzel cozmussunuz olayi kavgasiz gurultusuz bravo valla 
(192 puan) tarafından
Evet ama canım ilk 2 ay kavga etmıstık. Eşim hep gıtmek isterdi. Gıdınce tüm gün oradaydık. Dün bi de baska seyden ben tavrımı bellı ettım, soguk yaptım. Bugün konusunca da tüm içimi döktüm. Hak verdi bana
0 oy
(2,127 puan) tarafından
İyi şükür canm anlaması yeterli
(192 puan) tarafından
Evet sevindim cidden canım
(2,127 puan) tarafından
Ne guzel :)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 2,406 göst.
24 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 951 göst.
+2 oy
8 cevap 230 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde misafir098765 (87 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 253 göst.
18 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (87 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,970 soru

23,784,018 cevap

316,540 kullanıcı