0 oy
3,949 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından
Kızlar daha önce de eşim benimle tesettür varken birlikte oluyor diye soru sormuştum. Ama şuan eşim evde değil 12 gibi gelecek düzgünce başımı felan baglasam makyaj falan yapsam diyorum ama sonra vazgeçiyorum utanıyorum bu utancımı yenimiyorum ama belli Bi zamandan sonra cinsellikte olmazsa nikah düşüyor diye biliyorum doğum yapalı 3 ay oldu bana destek olurmusnuz 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız o senin eşin kalk yap makyaj felan utanacak ne var ki
-Reklam-
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Bu adam değişik insan karısını ewde açık işter turbanlinfantazisimi doktora görünmeli
0 oy
tarafından
Algılayamadım..
0 oy
tarafından
Soruyu idrak edemedim  ben  eşin tesettürlü olmani istiyorsa  niye utaniyon  normalde kapalı degilmisin    eşin madem kapalı ol gel diyor  bence en güzeli  sende başını  güzelce yap tesettür elbiseni  giy niye utaniyon   mesela ben teşebbüsüyüm  ama b2nde acik giyinemiyorum  çok 
(5,725 puan) tarafından
Canım bende tesetturluyum.ama kafam kapalı vücudum açık yapmıyoruz o isi
tarafından
Kafa kapalı vücut açık nasıl oluyor kiz  ben say sandım hani uzun elbise giy başını yap diye öyle sadece  kafası kapalı  vücudu açık zakincali bence   bide allah aşkına ilişkide baş kapalı nedir ya değişik fantazi
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Bana senin çocuk doğurup utanman da kocanın sapkın tesettür fantazisi de çok saçma geliyor ya. Sevmeden mi evlendiniz siz? 
(12 puan) tarafından
Ben sevmiyordum bırakmadı beni zar zor aldı işte 5 yıl öncesi var 2 yıldırda evliyiz işte
tarafından
Vallah esma ben sevsem herşeyi yaparim  ama sevmesem  hiç biseyi yapmam  zaten istemediğim  seyide yapmam eğer bu şekilde istemiyorsan  bunu şöyle eşine diğer postlari  da okudum  simdi daha iyi anladim  bu postu

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 3,530 göst.
0 oy
15 cevap 1,463 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde aysegulayse (15 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 1,070 göst.
0 oy
18 cevap 1,774 göst.
30 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayselcan3 (43 puan) tarafından soruldu

Kategoriler