0 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde (379 puan) tarafından
Geçen gün konusu açılmıştı hatırlayan varsa kripto para ile ilgi bende araştırdım çok güzel ;))) öğrendim bır çok şeyi kocamdan kacirdigim 15 TLm vardı ;)) gittim deneme için hesap açtım dedim bakayım nasıl oluyo ben açtım kripto çakıldı bende mi var bişi anlamadım ;))) tamda anlamistim biraz izleyip 200 300 TL ile diğer lerine bakicaktim nasip olmadı ya ;)) var mı benim gibi elinin değdiği böle çöken ;))) 

5 Cevaplar

0 oy
(9,241 puan) tarafından
Forexten 50 bin kaybetmiş biri olarak söylüyorum borsaaaaa tuzaktır:)
(2,323 puan) tarafından
50 bin mi ciddi misin??  Eşin ne tepki verdi :D
(379 puan) tarafından
Yok ben eski bankaciydim canım ;)) biliyorum ama 7 sene oldu uzaklaştım baya yeni nesil bu kripto ya bakayım dedim ben eski kafalardanim ;)) biraz baktım risk yüksek tabi 15 TL attım dedim bı izleme yapayım demez olaydım adamlar kaçtı dip oldu ;))) allahtan çok bişi girmedim. Dedim ben çevirim bu işi megersem ceviremezmisim ;))) eski kağıtları firmlari borsada bana sorcan ama şimdi hepsi balon oldu ;(((
(9,241 puan) tarafından
Ay ozamanlarda o yoktu :)  Forex farklı bir sistem canım dolar Euro alıyorsun artı eksi tahmin ediyorsun para çoksa ona göre kar ediyor ozamanlarda bir gece ABD en kotu zamanjni yaşadı olan bana oldu. Suandada esimleyken olsa o mesele para benim bişey demez diye dusunuyorum
(2,323 puan) tarafından
15 TL tek kaptırdıysan şükret canım milyarlar yatıranlar var ve kaybeden..
(9,241 puan) tarafından
15tl dimi bin değil.allahtannaz gitmiş adam aldı uçtu gitti paralari
(9,241 puan) tarafından
Yorgun o benim işte.gitti paralar  :)
(2,323 puan) tarafından
İyi bari ☺️ kız öyle deme illa laf edip başını ütülerdi. Yazık olmuş parana ama sağlık olsun gitmiş bi kere ☺️
(379 puan) tarafından
Yaşlandım kız ben Forex biliyirum hala ariyolarda yemezler dedim benim bı kaç arladas grubum vardı biz eskiden kağıtları palasirdik bide firmaların bilanço ve degerlerinj inceledik az riskle giderdik şimdi koptum. Baya zaten paramda yok ama yani 0.59 kuruştan kağıt alıp 19 TL sattım ;))) zamanında
(2,323 puan) tarafından
Valla canım yazık olmuş 50 bin az para değil ama gitmiş bi kere canın sağ olsun yapacak bişey yok
(9,241 puan) tarafından
Kız kendim.kazandim ya bilmem belki ederdi ama bennolsam ederdim yerdim onu
(9,241 puan) tarafından
Üzülmedim çünkü çok kar yaptım çıktı işte biryerden
(379 puan) tarafından
Yok canım ben temkinliyim görmeden girmem ve kesinlikle bu işten kazanmadagim parayı o ise yatirmam dedim bakayım belki 100 200 ne bulursam atayım çoğaltarak oynarım dedim ;))
(2,323 puan) tarafından
İyi bari boşa gitmediyse ☺️
(379 puan) tarafından
Yok 15 TL canım bildiğin sigara parası yani
(9,241 puan) tarafından
Sonra dedim ki Esra boswer olanla yetin
(9,241 puan) tarafından
Forexten benim arkadaşlar bır gecede Bahçeşehir deki eşini kaybetti benim elli bin hiç bişey degik
-Reklam-
0 oy
(121 puan) tarafından
He valla ben kix ben senden de beterim 
(379 puan) tarafından
Demekki yaramıyor diyorum
0 oy
tarafından
Haramda huzur ararsan huzur haram olur lafi geldi aklima
(379 puan) tarafından
Kız eski meslekken yaptım canım borsa falan ama şimdi yaşlandım benimki merak ve bı bakayım dedim ;))) param yok ki
0 oy
tarafından
Ayı zamani gelmis olabilir bide bu konuda yorum yaoanlar var teiterda takio et bizimkine birsey olmadi bide oyle eskisi gibi 19 katina cikmaaini bekleme gecti o devir 
(379 puan) tarafından
Vallah denedim işte 15 tm şuan kaç oldu bilmiyorum ;)))
tarafından
:) bol kazanclar diliyorum
(379 puan) tarafından
Dalga geçme bee hayalim 15 TL yi  100 TL yapıp sonra 100 TL 1000 TL yapip milyoner olmaktı ;)))
tarafından
Yok inanki dalga gecmedim dogru coini bulursan imkansiz degil ama zaman lazim oyle agresif degil artik inişler cikislar icin beklemek gerek
0 oy
tarafından
Paribu da btt ye 18 bin bastım suan para 7 binlerde ama uzun vaade de tutacagim için sorun yok geri toparlar umarim
(379 puan) tarafından
İnşallah toplar canım ama haberler baya çalkalanıyor şuan
tarafından
Aynen bekliyoruz yapacak birsey yok

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 374 göst.
17 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,637 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 597 göst.
0 oy
3 cevap 153 göst.