0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeğim kucağa alışmasın ve sallanarak uyumasın istiyorum  burda görmüştüm sallanarak uyumaya alıştırmayın diye . Ya gazi olursa sürekli ağlarsa nasıl yapicam ilk gebeliğim ve uygulamaya göre son 9 günüm kaldı   yardım edebilir mısınız 

6 Cevaplar

+1 oy
(498 puan) tarafından
Ne yaparsan yap vr sonunfa sallayarak uyutuyosun malesef bende oyle diyodum basta cok arastirma yaptim hatta ilk ay hic sallamamamaya calistim ama olmuyo suan 1 yasinda hala ayağımda salliyorum
tarafından
:(( inşallah çok ağlamaz da sallamam ya
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Canim bende neler neler diyordum 1 buçuk saattir ayakta sallıyorum:D
0 oy
(912 puan) tarafından
Kizim 17,5 aylik cok asiri kolik zamanlarinda hamakta cok zorda kaldigimda salladim onun disinda hic sallamadim. Sallamamak cok dogru bir karar en azindan benim fikrim. Ne kadar az destek o kadar guzel uyku. İlk 3 ay düzen pek olmuyor. 4 ayliktan sonra yavas yavas yataginda kendi basina uyumayi ogretirsin.
0 oy
(152 puan) tarafından
Ben hiç sallamadım valla tavsiye de etmem şimdi uykusu gelince kendi kendine uyuyor 

Aslında basit karnını doyur yerine yatır gaz için bi kaç hareket var araştırın onları yattığı yerde yapın surekli masaj falan yapın yattığı yerden severseniz kucagada çok alısmıyo 

Allah sağ-salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı uzun ömürler versin
0 oy
(1,446 puan) tarafından
3 aydan sonra sallamayı kestim ben bebeğin neye alışırsa öyle gider bırak beşiğe yatağa nereye koyacaksan nenni şöyle öyle uyur uykusu gelince ben yanım da yatırıyorum öyle uyudu sallama gereği duymadım ama kucağa kesinlikle alıştırma canım 
0 oy
(327 puan) tarafından
Benim de bir haftam kaldı seninle aynı fikirdeyim canım mecbur kalmadıkça sallamak istemiyorum inşaallah gerek de olmaz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 279 göst.
30 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Suzan55 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
0 oy
2 cevap 128 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Caglamira (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 153 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Mrve52 (25 puan) tarafından soruldu