0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar karantinamız bitti covit acil yerine normal kadın doğum acile geldik nstye bağlandım bakalım ne olacak allah acısız, sağlıklı şekilde doğum yapmamı nasip etsin şehir hastanesi geldiğim yer yastık, yatak temiz kontrol ettim hemen :) hemşireler çok tatlı 3. Gelişim konuşkan, insan gibi davranıyorlar ne olur dua edin tatlı bir doktora düşeyim annelerin, hamilelerin duası kabul olur :) ♡ bu arada gene sancı, açılma yoksa sezeryan mi olur bir fikrim yok olursada inşallah yarı anestezi istiycem tamamen uyumak istemiyorum inşallah acısız olur 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belden uyusunca birsey hissetmiyorsun insallah kolay doğumlar olsun
tarafından
Tamamen uyumak istemiyorum uyanmasıda zor oluyormuş yarı anestezi olayım diye düşünüyorum bakalım:) inşallah dualarını eksik etme ♡
tarafından
Bende spinal oldum hic zor degil ama tabi sonrasinda tam anestezide olsa yarimda olsan insan zorlaniyor hayirlisi olsun insallah hemencik ayaklanirsin
-Reklam-
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Kacinci haftandasin canım. Suyun felan mi geldi de gittin. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. 
tarafından
Canım suyum gelmedi genel kontrollere geliyorum birde 41. Haftadayım doğumum geldi geçiyor
(1,239 puan) tarafından
Daha bekletmezler o zaman canım Allah kolay dogum nasip etsin
0 oy
tarafından
Ay inşallah sağ slaim kavuşursun bebeğine canım artık vakit geldi çattı koklayıp opmene koynunda uyutmana çok az kaldı rabbim benimle bir bekleyen tüm annelere nasip etsin Inşallah ❤❤❤❤
tarafından
İnşallah canım ya çantalarla git gel yapmaktan biktim benim oğlanında hiç çıkası yok zaten bence karantinamın bitmesini bekledi yavrum:)
tarafından
Iyi ki bekledi kuzucuk rahat rahat doğum edersin hazır karantina neyde bitmiş ") ilk doğum mu olacak bu
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Allhim yardmcin olsun canim ins Hayrli doğumlar canım 
tarafından
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim
0 oy
(5,909 puan) tarafından
Rabbime gonlune gore versin saglikla gelsin bebis
0 oy
(1,201 puan) tarafından
Kaç haftalık
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Cnm isteğe göre sezeryan yapmazlar isteğe göre anestezi türünde secemezsin o yüzden suni ile dogurturlar normal olmazsa eğer sezaryana alırlar onda da tamamen uyutma yok artık spinal yapıyorlar hayırlı doğumların olsun inşallah 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 355 göst.
0 oy
20 cevap 968 göst.
5 Eylül 2020 Diğer kategorisinde MuratınAnnesi (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 370 göst.
0 oy
8 cevap 408 göst.
19 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Bahar (62 puan) tarafından soruldu

414,223 soru