onlar onlar deliliğe verip herşeyi yapıyor bu saçma sapan hareketleri senin anan yapsa hemen laf bulur kaynanan ama kendi yapınca bişey olmuyor. cins cins şeyler yapıyorlar üzmeyelim kırmayalım diyoruz onlar bizi kırıyo dillerinin kemiği bile yok her şeyi söylüyorlar gıcık oluyor insan. uyar her verdiginde elinden uzanıp al laflada anlamazlar da yapacak bişey yok o duymazdan gelip bidaha yapıyosa sende uyar elinden al . bırak canım kendini strese sokma vallahi kendimize ediyoruz sende delilige ver ince düşüne düşüne helak olduk .hiç eşinden çıkarma sinirini eşine iyi davran kaynana sinirlenip eşinden çıkarıyorsun sinirini direk kaynana et lafını eşinlede gül oyna onların yanında çatlasınlar . sen eşinle soguk olunca onların hoşuna gider .demedi deme benim kaynanam daha çocugu dogurmadım eşime sürekli dedigi şey şu sen aglamasına nasıl dayancan ayrı yatarsın sen şuna nasıl dayancan şöyle yaparsın yok sen çocugu taşırmısın yok yakışırmı yok yok böyle ulan çocugu biz yaptık millete dert olmuş sizene ya agzınızdan iyi bi laf çıkmaz mı insanın moralini bozuyorlar niye böyle insanlar anlamıyorum ben birine bişey derken iki defa düşünüyorum kırılmasın incinmesin die işte yanlış nerde anlamıyorum
Kaynanana deseydin : Höküle höküle ( ha gayret) ana sütün gelicek Nasılsa sen doğurdun bunu )
Şaka bi yana sinir oldum deli kadın nolcak.
1,498,148 soru
24,472,791 cevap
355,271 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın