0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok üşüyorum arkadaş ya normalde kat kaloriferi var bizde 55 60 da yakıyoruz millet terliyor ben evde patik yelek giyiyorum suandada havalar ısındığı için yakmiyoruz artık evdeki herkez kısa kolluyla geziyor ama ben gene üşüyorum başka bı odada normal soba yakıyoruz o zaman anca ısınıyorum. Ya kansızlık var bende acaba ondan mı oluyor bu kadar bilmiyorum ki vallaha ya :(( Yada doktoruma soylesemmi 

3 Cevaplar

0 oy
(379 puan) tarafından
Kansızlık olan çok üşür canım bende de var çok üşürüm 
tarafından
İnan ne yapcam bilmiyorum yatağa giriyoruz ben nerdeyse titricem eşime dokunuyorum abi adam soba gibi yemin ederim
(379 puan) tarafından
Aynı benim kide soba gibi benim ayaklar var sanırsın buzluktan çıkmış pekmez iç tek icemiyosan portakal suyu karıştır iç faydası oluyor
tarafından
Viyy hayatta pekmez falan yiyip icemem midem almıyor :(
(379 puan) tarafından
Bende icemezdim kokusuna bile dayanamam ama bi portakal suyu na biraz kat hiç anlamiyosun bile
tarafından
Ayy vallaha bilmiuorum
-Reklam-
0 oy
(52,792 puan) tarafından
okurken kansizlik vardır diyecektim bide tiroitlerine baktir
tarafından
O kadar kan testi yaptılar hiç bişey demediler
(52,792 puan) tarafından
sen yine soyle doktora canim ben eskiden bes kat giyerdim yinede üşürdum meğer tiroitlerim yavas calisiyomus
0 oy
(3,211 puan) tarafından
Demirine ve tiroidine bi baktır canım.
tarafından
Troidlerinde sıkıntı olunca da mı üşüme yapuyor canim
(3,211 puan) tarafından
Evet canım
tarafından
Anaa bak daha önce tahlillerimi atmıştım buraya birisi bana demişti ki burda troidlerinde sıkıntı olabilir diye ama doktorum da sonuçlarında bı sıkıntı yok demişti

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 529 göst.
8 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Toprak24. (911 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 371 göst.
0 oy
2 cevap 62 göst.
15 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annesininmasali (1,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
3 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sedadz (950 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,809 soru

23,685,209 cevap

310,513 kullanıcı

...