0 oy
154 göst.
Aile kategorisinde (384 puan) tarafından
tarafından kapalı

Canlar size bisey danisicam akıl akıldan üstündür  benim oğlum 3 yaşında ikinci çocuğu istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum benim kendi evimdeyim suan ama oturacağım ev yapıldı iki sene sonra o eve gircem o zamnda kaynanamla altı üstlü oturcam şuan kaynanam benden biraz uzak oturuyo bende çocuk o zmn olsa yardımcı olurlar diye düşünüyorum sizce ikinci çocuğu bu evdemi yapayim yoksa yeni evimdemi fikir verirmisiniz oğlum 4 yaşında oluyo doğum olana kadar

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

9 Cevaplar

+1 oy
(4,204 puan) tarafından
Amannn bacim kimseye guvenerek yapma  bebis..kimse kalmaz etrafında  oyle de böyle  de sen ilgileneceksin en fazla... yap bence gec bile kalmışsın.  Yas araliklari iyi. Çocuğun  yeterli yasa ve olgunluga  gelmiş  artik. 
-Reklam-
+1 oy
(479 puan) tarafından
Bence kimseye bırakma çocuğuna bakması için eğer hazırsan yap yani sonuçta sen bakıcan annesi sensin. Benşm kızım 2 yaşında  4 olsaydı yapardım ama eşimin ailesi çok sıkıntılı o yüzden yapmıcam ne olur ne olmaz diye 
+1 oy
tarafından
Kimseye güvenipte cocuk yapma uykusuzluk yorgunluk srn kendin yıpranysn kendine güvenin varsa yap 
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Bence şimdi yap canım. Ablam da oğlu 3 yaşındayken yaptı şuan yeğenim 4 buçuk yaşında. Kardeşiyle ilgileniyor oynuyor yeri geliyor sallayıp uyutuyor. Ilerde kaynanan belki işine falan karışır canın sıkılabilir bu duruma. Sen bilirsin yinede yapamam diyorsan eşin de yardımcı olmuyorsa sonra yapabilirsin. 
0 oy
(689 puan) tarafından
Bacim cocuk isini cok guzel dusunmussun ama altli ustlu oturmak fikrinden eminmisin bak iyi dusundunmu 
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Valla kendine güveniyosan yap ona buna güvenipte yola çıkma derim
0 oy
tarafından
ne kdar erken o.kdr iyi canim ama sen bilirsin
0 oy
tarafından
Valla ben de sen gibi kararsızlıktan yapmadım çocuğum beş yaşına gelecek Yeni uc aylık hamileyim hala bile istemezdim kızım bana yeterdi

Ama.kizim tek başına kendine yetmez diye yaptım yoksa cocuksuz hayat güzel hele sorunlu kocalarla çocuk eziyet kafanı dinle acele etme
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Çocuk yapmak için diğer evi neden bekliyorsun ki canım akışına bırak bence ilk çocuğun zaten 3 yaşında olmuş beklemenin pek anlamlı değil 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 117 göst.
26 Aralık 2022 Aile kategorisinde Cnnt_xxcvgn (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 139 göst.
27 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Minikkusum (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 399 göst.
11 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Kbrabdk.0 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 637 göst.