0 oy
411 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar kac aylikken bebeginze birseyler almaya basladiniz ben 4 aylik oldum henuz birsey almadim sizce be zaman esylarini almaya baslayayim

6 Cevaplar

0 oy
(2,348 puan) tarafından
26 inci haftasnda basladm yavass yvass 
tarafından
Hm anladim canm  allah kucgna almayi nasip etsin
(2,348 puan) tarafından
Saol canm sanada ins
-Reklam-
0 oy
(1,789 puan) tarafından
Valla ben indirimde gördüğüm ıvır zıvırlari alıyorum karşıma çıkmışken bez şampuan islak mendil bakim eşyaları falan . Sonra kıyafet falan bakicam bende aynıyım senle ay olarak :))
tarafından
Bende oyle dusunuyorum da acaba acelemi ettim diye dusundum snra maddi acidan bebek dogunca skntili olur dedim en iyisi soryum dedm ben 16 haftalik sen kac haftadasn canm
(1,789 puan) tarafından
Ben 20 haftalık 1 ay varmış demekki pardon :) al al canım sonra toplu alınca çok masraf oluyor şimdi eline geçtikçe alsan göze bile gelmiyor
o  para o yüzden zorda olmaz sizi etkilemez
tarafından
Tamm canim cok teskkur ederim artk bnde yavas yavas alirim esylarni
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Ben 4. ayımda istediğim beşiği indirimde görünce aldim. Daha sonra da kıyafettir ıvır zivirdir almaya başladım.  Şimdi 29 haftalığim bebegimin kıyafetlerini yikamaya başladım. Bence yavaş yavaş al sonra zor olur
tarafından
Tamam kuzum cok teskkur ederim besigi nasil gorebilirmiyim
tarafından
Him anladim canm teskkur ederim gule gule kullanin insallah
(1,856 puan) tarafından
Inşallah canim:)
0 oy
tarafından
Cinsiyeti netlesince basladik. Yavas yabas al sonra maddi yönden sknti oluyo
tarafından
Cinsiyet belli kiz ama ortak renk almayi dusunuyorum ilerde tekrar bebegm olursa allah nasip ederse ondada kullanirim en azndan fuzili masraf olmasinndiye
tarafından
Canim ben de senin gibi düşünmüştüm ilk bebeğin de hep unisex kıyafetler almıştım çünkü bebek kıyafetleri hiç eskimiyor iki çocuk büyüttüm sonra ihtiyaç sahiplerine verdim şimdi 3.ye hamileyim inşallah bi kızım olur herşeyi pespsembe istiyorum çünkü iki oğlum var bi kızım olmasını çok istiyorum onun için herşeyi pembe olsun istiyorum da daha 9 haftalık hamileyim hayırlısını versin Rabbim
tarafından
Oy masallah  allh saglikla kucgna almayi nasip etsin
tarafından
Inşaallah canim cümlemiz sağ salim kavuşalım bebişlerimize
0 oy
tarafından

Ben ilk ogrendim carsiya ciktigim zamn mutlaka bir kiyafet aldim ortak renklten sonra xinsiyetimizi ogrendik ona goee aldim. Ama asil hazirligimi 28. Hafyamdan sonrq yaptim o hafta bie sancilandim hastaneye gittim doktorym dogsada yasar dedi ondan sonra yavas yavas besifini cantasini falan hazirladim smdi hersey tamam kendi gelmiyor sipanin :)

tarafından
Ahahah yerim onu ben gule gule kullanin annesi
tarafından
Sagol canm benm :)
0 oy
(5,935 puan) tarafından
30 haftalıkken bütün kıyafetleri hastane çıkışları kendi geceliklerim bezi ıslak mendili banyo küveti kovası burun spreyleri ağız mendilleri Aklına ne gelirse hepsini hazır ettim iki günde beşiği dolabı avizesi halısı anne yanı ekstra yatağı onları da 33 haftada hazır etmiştim
tarafından
Himm anladim canim iyi bakalim allah kucgna almayi nasip etsin hayirli olsun gule gule kulanin insallah
(5,935 puan) tarafından
oldu canım benim oğlum 6 buçuk aylık olduk bile Allah sen nasip eylesin sağ salim kucağına almayı bir avazda inşallah
tarafından
Sagolsin canim benim

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,216 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde Tanszuuu (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 341 göst.
20 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 127 göst.
30 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.
22 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (7,460 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,577 soru

24,388,244 cevap

349,123 kullanıcı

...