0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (2,479 puan) tarafından

Günaydın kuzular 2 . Tetanoz aşımı oldum 5 doz olarak ayarlamış  Görümcem belki ben bir daha çocuk düşünmüyorum dedim ne gerek var :) kilomda 66 olmuş yani 13 kilo almışım daha 25 haftalığım:) aylık 4 kilo olarak sabitlendim valla görünüşte hala zayıfım ama birden kilo almak çok iyi bişey değil sanırım 

3 Cevaplar

0 oy
(2,351 puan) tarafından

Ben 3 dozu tamamladim hemsire istersen 5 dozu tamamliyalim dedi ama bnde 4  5 yil bidaha cocuk dusunmuorm ki ne gerk var 

Kiz 25 haftaya gore biraz cok kilo almissin :) dikkt et biraz cnm bebe yag felanda sur mutlaka catlama
(2,479 puan) tarafından
Valla son günlerde unutuyorum bacım ama bundan sonra dikkat edicem canım sigara çekiyor içmiyorum ya yemeğe vuruyorum kendimi aslında 2 öğün yiyorum meyve yiyorum hergün ondan oluyor galiba
(2,351 puan) tarafından
2 ogun mubn gunde 4 5 ogun yemk yiorum :))

Birde aralarda meyve cerez feln yiorm az yiyip sık yemn lazm hem ole alistr kendini cnku haftan buyudukce doyanakadr yiyemiosun karnin davul gbi oluo rahatsz oluosun
(2,479 puan) tarafından
Ya 2 öğün normalde 2 öğün yiyince zayıflardım şimdi böyle oldu öyle tabak tabak yemekte yemiyorum karnım zaten sadece akşamları tam doyuyor kocamın kafası rahat olsa her gün yürüyüş yapsak belki böyle olmicak
(2,351 puan) tarafından
Aksmlri yuruyuse cikamiosaniz gundzleri ciksan gunes cok etkiliyor mu seni
(2,479 puan) tarafından
Gündüz çok halsiz oluyorum hayatım birde buralar biraz ıssız
(2,351 puan) tarafından
Hmm anldm odadan odaya yuru o  zamn
(2,479 puan) tarafından
Onu yapıyorum bacım bak dün 2.465 ondan önceki günde 1613 adım atmışım oda elimde değil telefon sürekli yani :)
(2,351 puan) tarafından
Gzl gzl bnm esm gunde 10 bin adim atiyor :)  10 bin dolunca beni daha yermden kimratma diyor hahah :))
(2,479 puan) tarafından
Erkekler öyle canım biz evin içinde olduğumuz için böyle :)
(2,351 puan) tarafından
Evt bnde evi toparlarsam cikicam.parka gidicem havada hafif yamurlu serin tam yurumelik
(2,479 puan) tarafından
Anam bura Adana evin içerisinde durulmuyor dışarı hiç çıkılmaz :)
(2,351 puan) tarafından
Bura bugun serin cnm istnbul :)
(2,479 puan) tarafından
Aynen öyleymiş bizim akraba çok kız İstanbul’da ama ben bir türlü gelemedim o tarafa :)
(2,351 puan) tarafından
Gel gel cok gzl istnbl :))
(2,479 puan) tarafından
Artık evlendik anam zor artık
-Reklam-
0 oy
(2,181 puan) tarafından
gunaydinn :) bende ikinci dozu oldum ucuncu dogumdan sonra dediler ama saglik ocagina gitmek bile icimden gelmiyo.. haftana gore cok almissin biraz daha dikkat et son aylarda ayda 1 kilo yeterli :)
(2,479 puan) tarafından
Ama çocuk emzirdiğimi için zayıflamazmıyım bizim yapımızda yok çünkü ablalarım da öyle biri 3 diğeri 2 çocuk doğurdu hala çok zayıf
(2,181 puan) tarafından
o kisim belli olmuyo ya benim bi arkadasim gebelikte toplam 5 kilo aldi ama emzirme doneminde 10kilo falan almis hayirlisi yaa cok da kafaya takma senin gibi olmak icin nelerimi vermezdim :))
(2,479 puan) tarafından
Niye kız boy olarak mı kilo olarak mı
(2,181 puan) tarafından
kilo olarak canm boyumun uzun olmasini istemezdim :)
(2,479 puan) tarafından
Yok ya bu kadar zayıf olmak ta iyi birşey değil
0 oy
tarafından
Oyle canm ben 34 haftaligim ben 13 kilo aldim. Ayni kilodayiz 66yim bende :) 
(2,479 puan) tarafından
Oo 34 olana kadar 74’ü bulurum ben bu gidişle :)
tarafından
Evet son aylarda cok aliniyor canm dikkat et :)
(2,479 puan) tarafından
Ufak ufak spor yapim bari de çatlamim çok :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 323 göst.
6 Mart 2023 Diğer kategorisinde Esmer Anne (213 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 994 göst.
24 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 357 göst.
7 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 340 göst.
4 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Hilal❤️Ecrin❤️Tulay (984 puan) tarafından soruldu

405,930 soru

12,167,225 cevap

36,627 kullanıcı

...