+1 oy
412 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,131 puan) tarafından

Heryerde o haber var istigramda ozellikle tiktokta hatayda sanirim vinc  kazasi taksici eda diye bi kiz fenomenmis tiktokta herkes o kizi paylasiyor  Allah rahmet eylesin ama taksici evliymis 3 cocugu varmis bu musterisi sanilan edaylada iliskisi varmis meger :O 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ne kadar ayıp ya kız ölmüş siz olayın neresindesiniz gencecik kız
(2,131 puan) tarafından
Abartma surdan gt senle ugrasamam nette yazani soyledim ben sacmaliyosun sanami kaldi savunmasini yapmak kizin hesabinda adamin yorumlari varmis oyuzden yazdim senle ugrasamm
(865 puan) tarafından
Hadi diyelim o dedikodu yapıyor siz napiyosunz uyaracaksaniz bile insani ve ahlaki sınırlar icinde uyarın.. insanların kalbini kırmak yada bu üslupla konuşmak mi dogru olan ..sanirim sizin etrafınızda 'da böyle insanlar var
(2,131 puan) tarafından
Ben dedikodu yapmadim olani dedim gordunuzmu diye arkadas nerden vurdu nerden cikti cidden burdan gtmekte hakliymisim en iyisi burdan uzak durmak hergun yuzlercesi kaynana gorumce koca dedikofu yapiyor ilgilerinj cekiyo tabi  o posttan cikamiyolar  oyle bsey anlatsaydim cogu kisi burda olurdu .. neyse
(1,344 puan) tarafından
Çanakkale postu oku tekrar hiç ahlâkla alâkalı bir durum var mı ben o şekilde uyarayım keşke sende benim yazdıklarıma avukatlık yapacağına post sahibine sen ahlaklı bir sekilde uyarsaydinda görmüş olurduk nasıl oluyor benim etrafimdakiler evet o kadar dedikoducu ki baksana dedikoduyu da ben çok seviyorum atladım hemen dedikoduya.
(865 puan) tarafından
Siz o kızın avukatlığını yaptığınız icin bende pist sahibinin avukatlığını yapiyorum eminim özel hayatınızda siz daha çok dedikodu yapiyosunuzdur ..
-Reklam-
0 oy
(32 puan) tarafından
Haberi paylasir misin
(2,131 puan) tarafından
Onu bilmiyorum canim googuleye yaz cikar
0 oy
tarafından
Aa ben hiç  görmedim nolmus ki
(2,131 puan) tarafından
Kiz ikigundur bu haber var
tarafından
Tv izlediğim falan yok ki kız dünyadan haberim yok ya
(2,131 puan) tarafından
Bende tiktokta gordum
0 oy
tarafından

Bi bakayım İnternete 

(2,131 puan) tarafından
Bak canimmm
tarafından
Kız ne diye çıkıyo ne yazacam
(2,131 puan) tarafından
Hatay vinc kazasi yaz
tarafından
Öyle bir şey yazmıyo kızz sadece kaza anı var Allah rahmet eylesin
(2,131 puan) tarafından
Tiktokta yaziyo kiz amaa neymissiniz
0 oy
(47 puan) tarafından
Aynen öyle söyleniyor maalesef 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 99 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Seymaak1 (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 445 göst.
0 oy
10 cevap 581 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,046 puan) tarafından soruldu

414,134 soru

12,463,744 cevap

46,819 kullanıcı

Kategoriler

...