0 oy
1,593 göst.
Diğer kategorisinde (9,687 puan) tarafından
Bı arkadaşımın 2 oğlu vardı bende dedim inşallah bu defa kız olur kız evlat çok güzel fln baktım ses etmedi istemediğini anladım söylediğime pşman oldum aradan zaman geçti konu kız erkek bebekle açıldı bende başka bi arkadaşuma geçen atkadşıma bu defa kızın olsun dedim istemedi 2 oglu var neden kız istemiyo ki dedim arkadaşım bana dedi ki kşmse öyle bi beddua istemez sen kadına beddua etmişsin kızın olsun demekle sonra onlada atıştık ben mi anormlim onlar mı anormal anlamadım 

75 Cevaplar

0 oy
(6,200 puan) tarafından
Hepsi ***** bunlarin normali yok :D
-Reklam-
0 oy
(1,319 puan) tarafından
Kurban olsunlar kız evlada 

Kendileri erkekten dönme herhalde 
0 oy
tarafından
Zihniyeti bozuk onlarin canim kiz evlat cennetin kendisidir ❤️
0 oy
(337 puan) tarafından
Bunun neresi beddua ya saçma sapan sen kötü bişey dememişsin simdi burda cahil kafalilar 
0 oy
(2,530 puan) tarafından
canım babamın bi lafı vardır 10 oğlum olacağına bir kızım olsun diye. Halt etmişler arkadaşların 
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Allah allh akıl fikir versin Allah ulan onlar da Beddua ozman allhin cezası ya kendinde kızısın hay beynine tobe tobe 10 erkek bir çocuk etmez o kız dünya beder derdi dedeler bizim biz böyle buyuduk çok şükur eşim de öyle kızımız oldu ne yani çöpe mi atalım onu atsınlar çöpe ozman allh öyle insana çocuk falan vermesin ya çocuk ayirandan ana baba olmaz daha ağır konuscam şimdi olmicak onu sen bna yolla Bn onu hallederim canım 
0 oy
tarafından
Ne alaka kiz bebek beddua mu oluyo

Zihniyete bak
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Ay desene bana bedduaların en güzelini etmişler 
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Ya bu  saçmalık tuhaf olan onlarda kadınlar ne yazık ki. Senin tuhafliginda bence kızın olur insallah demen sana ne ki iki oğlu varmış neden kız olsun diye dua da bulundun kadın hâlinden memnun demek ki ben şahsen hiç karismam bana ne onun için hayırlısı bu derim geçerim
0 oy
(458 puan) tarafından
Ablam gece gündüz dua ediyo kız evladı olsun diye demek beddua ediyo ha Allah akıl versin bu millete 
0 oy
tarafından

bana oglun olsun diyenlere ben bosver sen dua etme demistim yani bunun istemesiyle alakasi var yoksa en guzel dua haa kiz haa erkek hani hic oglu olmayana desen neyse de gozu doymamis :D

0 oy
(3,282 puan) tarafından
Tövbee yarabbim  ne demek beddua kendilerini öyle görüyolar sanırım 

Rabbim ikinci çocuğu nasip ederse hayırlısıyla sağlıkla kız nasip eder inşallah çok istiyorum  
0 oy
tarafından
Beyinsizler. Bir oğlum var çok şükür. Sağlıklı bir kız evlâdım olsun istiyorum.tabiki cinsiyet farketmiyor ama iki duyguyuda tatmak istiyorum 
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Onlar anormal canım zihniyetsizler
0 oy
(2,479 puan) tarafından
Herkesin düşüncesi farklı kuzum belki kadının kız istemiştir olmadı diye üzülüyordur bana da kaynanam gil sana Allah erkek evlat versin hep diyorlardı ama onlar beddua ettiler kız olursa ismini koymicam dedim diye 
0 oy
tarafından
Ne farkadiyomuski kiz olunca ne  kadar cahil bu insanlar ne gzl dua etmissiniz erkek cocugunu tatmis kiz cicugunuda tatsin die. Boşver bacim öyle insanlardan uzak dur sen 
0 oy
(379 puan) tarafından
Dokt9r kız diyince iki hfta ağlayan komşu tanırim ben ve sonra erkek olduğunu öğrendi dünyalar onun oldu simdi ne zmn gorsem oğlumda oğlum kiskandigimdan asla değil kızımı 10 tane oğlana degismm  ikiside evlat
0 oy
tarafından
Sanki oğlan olunca bi pok oluyo 
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Allah akıl dağıtırken bu insanlar neredeydi yaa 
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Bizim burda da kızın yoksa kimsen yoktur derler annem 3.erkegi babam yuzune bile bakmamış:):) 4te ben gelince bayram etmis tabi o ne pis bir dusunce

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 541 göst.
1 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 379 göst.
22 Nisan 2021 Aile kategorisinde ❤ ELAY❤ (817 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 174 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Busebade (964 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 371 göst.