0 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar suya düşürdü kurutma makinasıyla kuruttum şimdi pirince attım sizce düzelir mi:((

14 Cevaplar

0 oy
(713 puan) tarafından
Herşeyini sök öyle at kuzum inşaAllah düzelir 
tarafından
Açılmıyor ki canım Samsung j 7
(7,232 puan) tarafından
Benimki de j7, ancak telefoncu açabilir :(((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pirince koy agzini kapat iyice . En iyisi pirinc suyu nemi ceker 
tarafından
Bataryasını felan çıkarmıyorum canım yinede düzelir mi
tarafından
Kart olan yeri igneyle ac telefonun markasi ne ki yeni telefonlarin batarya yeri yoktur genelde varsa mutlaka ac
tarafından
Bekletebildigin kadar beklet ben genelde 1 saat bekletirim ama suya girmis komple bu ne kadar suya girdigini bilmiyoruz insallah duzelir
tarafından
1 kova su canım:((
tarafından
Samsung j 7 cnm
0 oy
tarafından
Kuzum batarya kısmı çıkmıyorsa zor duzelmesi birde telefoncuya verirseniz suya düştüğünü söylemeyin 
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim inşallah düzelir :((
0 oy
tarafından
Bataryasini falan cikar iyice kurula her yerini kurut ve pirince koy inşallah bozulmamistir
tarafından
Bataryası çıkmıyor canım:((
0 oy
(204 puan) tarafından
Pirincde duzelir canım benim WC susmustu arka cebimde. Duzeldi 
tarafından
Komple mi pirince attın canım yoksa bataryayı felan çıkarıp mi
(204 puan) tarafından
Pirinç buyuk kavanoza koy icine at teli arkasındaki sarj aleti cıkart oyle koy teli ve sarj yeri
0 oy
(2,479 puan) tarafından
Hemen kapatıp müdahale ettiysen bişey olmaz ama 1 gün içinde kalsın
tarafından
Bataryası çıkmıyor canım yinede düzelir mi
(2,479 puan) tarafından
Ben hiç batarya çıkarmakla uğraşmadım ama benim suya girmesiyle çıkması bir olmuştu hemen pirince atmıştım benimki de iphone bataryası çıkmıyor
tarafından
Bende 3 4 dakka da fark ettim valla inşallah düzelir bakalım:((
0 oy
(7,637 puan) tarafından
Keşke kurutma Makinesi kurutma aydın hoporler  yana biliyor aynı hatayı bende yapmıştım yakmisim tele  bereket arkadaş di servisteki yaptırdık  
tarafından
Mecbur açılmazsa kendiminkini vericem ona inşallah düzelir ya:((
0 oy
(15,507 puan) tarafından
Pirince koy ama kisa sürede acmayin telefonu. Benimkide j7 suya düştü. Eşim 2 gün açtırmadı , kuruttu , pirinçte bekletti. Islakken acmaya çalişirsaniz telefon asla düzelmez. Şimdi benimkinde sorun yok. 
tarafından
Açmaya çalıştım ama açılmadı bende kuruttum direk pirince attım inşallah dizelir:(
(15,507 puan) tarafından
Keşke acmaya çalişmasaydin canim ya. Insallah düzelir.
tarafından
bende açmaya çalıştım kız pirince koydum 1 saat durdu baktım geri koydum yarim saat durdu baktım düzelene kadar çıkarıp bakip geri koydum
0 oy
tarafından
benimde oğlum 1 kova suya atti telimi yarim saat 1 saat de durdu farketmemisiz bataryasını çıkarıp koydum pirince düzeldi 
tarafından
Bataryası çıkmıyor canım
tarafından
yinede dursun bakalım düzelecektir 2 gün falan durması lazım
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Şansa kalmış düzelip düzelmemesi ama çok sorun çıkartır düzelse bile malesef
tarafından
Kısmet artık canım bakalım
0 oy
tarafından
Kurutmadan prince koysaydın makine suyu içeri iter şekerli su olmadığı sürece arıza yapmıyor kolay kolay 
tarafından
Kuruttugum için olmaz mı diyorsun canım
tarafından
Nem ömrünü kısaltır benim telefon da açılmıyordu tornavida ile içini açıp koydum
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Pirince kapalı kutuda sıfır hava alacak sekilde koy 1 gun elleme suyu ceker ins bisi olmaz ama sana tavsiyem götürebilirsen hemen götür telefoncu kurutsun onlar acar tinerle siler
tarafından
Dediğin gibi yaptım canım
0 oy
(14,081 puan) tarafından
Umarım düzelir kuzum bazı teller malesef bozuluyor 
tarafından
İnşallah canım bakalım
0 oy
tarafından
düzenlendi

Ben tecrübeli lyim asla düzelmiyor ki telefoncuda bana pirinç işi yalwn diyor :)

Ayrıca benim telefonda kovadaki suya atmış fark etmedik sonra alınca şakır şakır sular aktı pirince koyduk iki gün hafta sonuydu açılmadı telefoncuya verdik 200 TL gitti sonra yine klozete düştü birde 200 verdik en son öldü yeni aldık Onur'a iskak mendille sildim su kaçmış yine 200 verdim ekran düştu 500 verdik
tarafından
Gitti o zaman canı sağolsun ne diym kızımın:)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 389 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 414 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (955 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 846 göst.
7 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Hatcerbas (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 774 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Fikose24 (101 puan) tarafından soruldu

406,925 soru

12,211,710 cevap

36,790 kullanıcı

...