benim annem düzelmedilce ben aynı konuyu buraya yazmaya devm eycem cnku beni kmse etrafımdakiler anlamıyor ..annemle esimin hikayesini önceden bilenler bilir annem esime takık tmm hareketlerine esimin bende kızıyorum ama iyi bile yapsa esim annem hep ekeştirr haftanın 7gunu elestirr ha istisna 1gunu elestirmez siz olsanız bıkmazmısınz.. vermeseydin beni madem memnun degıksın damadından bosanaym geliym cocuklarla basına dedm normalde bebelere bakmadan kacıyor ya .. neyse bugun bahcede işler varmıs babam bahceye kümes yapmıs orayı temizleyeckns benm kocamı da cagıryor oda dısarı cıktı bebelere bakıyordu neyse berbere gitmiş sacı için..annemde kocan tembel işi sevse bahceye gider direk diyor bende dedm anne zorla mı göndereym bana nye yansıtıyorsnz bahcenz bana dert oldu ben cocuklarn ek gıdası tuvaleti dusunmekten sinir krizi geciriyrm tek nasl yapcam diye sende kocan söyle kocan böyle diyorsn dedm yeter artk moralimi bozma dedm( 5senedir kocamı elestirdigi için) benmkide inadına oyalanıyor berbere gitmiş peynirciye ugramıs kocama git diyotm ya ınadına oyalıyor benmkinede kızıyprum giidiver bi eline mi yapısacak annemde atsrlanyr babam ordan arıyor gliyor mu die wlla bıktım