0 oy
229 göst.
Aile kategorisinde (2,513 puan) tarafından
benim annem düzelmedilce ben aynı konuyu buraya yazmaya devm eycem cnku beni kmse etrafımdakiler anlamıyor ..annemle esimin hikayesini önceden bilenler bilir annem esime takık tmm hareketlerine esimin bende kızıyorum ama iyi bile yapsa esim annem hep ekeştirr haftanın 7gunu elestirr ha istisna 1gunu elestirmez siz olsanız bıkmazmısınz.. vermeseydin beni madem memnun degıksın damadından bosanaym geliym cocuklarla basına dedm normalde bebelere bakmadan kacıyor ya .. neyse bugun bahcede işler varmıs babam bahceye kümes yapmıs orayı temizleyeckns benm kocamı da cagıryor oda dısarı cıktı bebelere bakıyordu neyse berbere gitmiş sacı için..annemde kocan tembel işi sevse bahceye gider direk diyor bende dedm anne zorla mı göndereym bana nye yansıtıyorsnz bahcenz bana dert oldu ben cocuklarn ek gıdası tuvaleti dusunmekten sinir krizi geciriyrm tek nasl yapcam diye sende kocan söyle kocan böyle diyorsn dedm yeter artk moralimi bozma dedm( 5senedir kocamı elestirdigi için)  benmkide inadına oyalanıyor berbere gitmiş peynirciye ugramıs kocama git diyotm ya ınadına oyalıyor benmkinede kızıyprum giidiver bi eline mi yapısacak annemde atsrlanyr babam ordan arıyor gliyor mu die wlla bıktım 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zorunda değil kuzum eşin yani annenin şikayet etmesi de saçma fitne sokuyor gibi, biz kaynanalarımıza yapmak zorunda değilsek onlarda değil
(2,513 puan) tarafından
wlla cok fitne sokuyor cnm ya bunu iyi dedin anneme kelimeler yetmiyor ifade edemiyorum nasl anlatsam bu durumdan rahatsz oldugumu. . annem diyor ki senın kocanın hayvanlara kümes yapıyor bi sıpır sıpır iş tutmuyor agır kanlı diyor ..yazık yoruluyorda kocandan medet umuyor diyor ..benmkide hep yorgun bitkin halsiz herşeye söylenir zaten de bende gidiver onlar herşeyneze yardım ediyor die baskı yapıyorum su ugrastgm duruma bak can skntısına wlla dçsütüm azalacak ..bende bıyandan yapmak zorunda degıl diyorum bşyandanda babama kıyamyrm kımsesi yok koca bahcenn işiyle tek ugrasyr benmkide agırdan alıyor babam bahce işi için oruc tutmuyor esimde ben orucluyum nerden cıktı o smdo musaotmym bakalım die aksilik yapıyor of of
-Reklam-
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Ya kusura bakma ama senin kocan onların kölesi mi yani ailen gel dediğinde gelecek git dediğinde gidecek mi???

Siz aynı evde mi yaşıyorsunuz kuzum eski postlarını bilmiyorum şimdi bakıcam 
(2,323 puan) tarafından
Aynen bende merak ettim. Yani ne alaka damat her işlerine koşacak değil ki? Birlik mi oturuyorlar anlamadım.
(2,513 puan) tarafından
işte annemler öyle istiyor esimde dedgimş yapıyormuş gibi görunup inadına agırdan alıyor berbere gitmiş peynirciye ugrams acele edip gitmiyor bahceye babamntek ugrasyr yardıma ihtiyacları var diye bende kıyamyrm ( kaynatamda bahce yapıyor hiç oglundan medet ummaz koca bahceyi tek basına yapar ama tek fark işe gitmiyor) babam aksam işe gitcem yoruldum die söylenyrms yok bahceye yardıma hep gitmeliymişs anne berberde neset diyorum bana bi ters ters bakıyor ne berberi bahceye niye gştmedi kocandan medet umuyor yardm etse ya etmeyince benm kocam niye kotu oluyor analyslı olsun yavrum bebelerle ancak oluypr sizin die ..ogun tel taktırmaya yardıma gönderdim bebelerle perişan oldu mniye cnku annemler laf etmesn die..bak cnm gerilerde biraz yok yakınız 15dklık mesafedeyiz ..annemd egemen bizden gitme pesınde yemekleri yaptım beni eve bırakın die e kocamnda esref saati canı oyun oynamak istemediği zaman olamaz mı
(5,946 puan) tarafından
K.b canım  ama  ozamn  parayla  birini  tutsunlar
0 oy
(141 puan) tarafından
Bence hata biraz sende de var aileni esini nerde tutman gerektigini bastan yanlis yapmissin eşin gidip ailene yardim etmek zorunda degil ki ailen bu sekilde begenmeyip duruyorsa ben olsam hic gitmem eşin ve aileni teraziye nasıl koyduguna dikkat et bu sekilde ailen esinle sana cok mudahale etmeye devam ederse senin ailen bozulur cunku ben ayni seyi yasadim ama farkettim duzelttim eşin bos vakti varsa senle gecirir evlatlariyla gecirir ailenle gecirmek zorunda degil bazen net tavrini koymak zorunda kalıyorsun koy kırılan sen olacagina baskasi kirilsin yada yapılan isten memnun olsunlar.kimse kimseyi bu kadar ezemez ne esin aileni nede ailen esini.teraziyi dengede tutmak cok onemli.
(478 puan) tarafından
Sizi alkışladım şu an. Herkes dengeyi korumalı. Kimse kimsenin ailesine karışamamalı.
(141 puan) tarafından
Iste o dengeyi iki tarfta ayarlasa boyle seyler olmaz
0 oy
(10,507 puan) tarafından
Sen Gökçen misin
(2,513 puan) tarafından
yok cnm ezgi ben oda mı oyle sorun yasası eski postlarmdan bilirler
0 oy
(5,946 puan) tarafından
K.b ama  kocan  köle  değil  annen  istedi diye  yapmak  zorunda  değil  birde  iyiliklede  istemiyor  yani  hem sewmiyor  eşini  hemde  iş  buyuruyor  oh ne ala  Walla 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 515 göst.
14 Kasım 2022 Aile kategorisinde Merve0032 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 119 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,930 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
0 oy
3 cevap 77 göst.

405,887 soru