0 oy
624 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (942 puan) tarafından
Benimki yemek ne var sen yedin mi hadi hazırla der sonra yatar uyur ben onu bütün gün evde bekliyorum hasretle kendisi hiç oralı değil tam bir ök.üz hemen yatıyor kumanda elinde bide sinir oluyorum

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gelir nehiri sever yemek yeriz telefona gecer yatana kadar arada bir bana takılır kizina takilir bu boyle yani 
-Reklam-
0 oy
(4,151 puan) tarafından
Benm isten gelince direk tarlaya gider 2 de iaten geldi ni gördüm  bi gormedim 
0 oy
(478 puan) tarafından

Birlikte zaman geçirelim diye geç uyur sabah erkenden işe gider. Hafta sonuna kadar garibim yorgunluktan çatlayacak :( ben yemeğimi hazırlar beklerim. Gelince yeriz, hemen çayı da yaparım. Kızımızla ilgilenir ben de mutfağı toplarım. Sonra kızımızı uyuyunca birlikte sohbet eder çay içer. Gece atıştırmalık yer şişmanlarız:)

0 oy
tarafından
Valal gelir duş alır çocugu sever azcik sonra tlfnu alır köşesine çekilir TV karsiisnda öyle kalklmaz yatana  kadae
0 oy
tarafından
Bana sarar oğlumuza sarar yatana kadar dinimizde oturur yemek yer yarım saat sonra tekrar yer sonra tatlı yiyelim der ha bire tıkınır durur film izleyelim der ben uyuya kalınca da kavga çıkar 
0 oy
(748 puan) tarafından
Once banyoya girer ust bas ayak yikar odaya gelir cocuklarlar oynar sonra yemek yeriz hep birlikte sonra tv odasina geceriz sohbet muhabbet cocuklarla oynariz uyuyana kadar 9 da uyuyolar sonra basbasa vakit geciririz bole canim biz 
0 oy
tarafından
Geç geliyor 10 gibi falan..yasaklardan önce de 2den önce gelmezdi..gekdiğinde çocuklar uyumuş oluyorlar..önceden mesaj atar yemek ya da çay yap diye..yorgunsa uyur hemen saat de geç olunca ben dw yatarım 
0 oy
(15,942 puan) tarafından

Selam vererek girer kızlarıyla ilgilenir bana sorar nasıl geçti günün bı aksilik varmı diye hamileyim oğlan napiyo der yemek çay derken yatar uyuruk:D:D

0 oy
tarafından
Çocuğu alir sen git yemek ye der yemeğimi yedikten snra ona hazirlarim o yer sonra cocugu yikariz ben uyuturken esim cay demler getirir iceriz 
0 oy
(2,444 puan) tarafından

Gelir yemek yer oyun oynar yatar o kadar bizde de benim ev arkadaşım kızım artık onunla takılıyoruz :D

0 oy
(3 puan) tarafından
Benimki gelir gelmez direk banyoya girer yarım saate yakın dezenfekte olur temizlik takıntısı var sonra çocukla ilgilenir biraz oturur çocuğu parka götürür gelince de oturur TV izler yada uzanır
0 oy
tarafından
İlk kapıdan beni öper yada sebeklik yapar sonra mutfağa aldığını bırakır geçer koltuğa uzanır ramazandan önce yemek yerdik çay demlenene kadar yatardı koltukta
0 oy
(135,920 puan) tarafından
Gene seninki uyuyo benimki tlf tlf sarji bitjnce plastation ondan sıkılınca laptop
(872 puan) tarafından
Üff bu ne bağımlılık onlarla evlenseymiş
0 oy
tarafından
Oncek ellerini yıkar  sona beni öper sona çocuklarını öper sona   sofrayı kurar yemek yeriz çay iceruz
0 oy
(3,871 puan) tarafından
Eve gelemiyo paso calisiyoo 3 gundur  yokk 
0 oy
(2,480 puan) tarafından
Erkeklerin geneli öküz canım benimki de öyle gelir üstünü değişir oğluna takılır ilk 5 dakika sonra alır bir eline telefon bir eline kumanda yemeği hazırlarım yeriz sonra yine uzanır yine aynı ben yatmaya giderim o yine aynı gece yarılarına kadar film keyfi yapar diğer yanda da telde oyun oynar
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Gelir elini yüzünü yıkar üzerini değiştirir, yemek yeriz sonra onlar kızımla oynar ben mutfağı toplar yanlarına geçerim. Kızım uyuyunca da TV izler bisiler atistiririz sonra uyuruz standart böyle
0 oy
(843 puan) tarafından
Hemen mutfak girer ne yemek yaptığıma bakar sonra senelerdir görmemiş gibi teli ile uğrasır 
0 oy
tarafından
:D benimki de öyleydi 
0 oy
(205 puan) tarafından
İkimiz de PlayStation veya bilgisayar oyunu oynamayı seviyoruz. Eve gelir karşışıklı yemek yeriz. Sonra çayımızı demler oyun oynarız :) tabi bebiş gelecek artık bunları yapamayız:) ama 2.5 yıldır bu sekildeydi :) 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 748 göst.
0 oy
44 cevap 1,313 göst.
6 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 360 göst.
1 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kizilaslan (1,915 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 559 göst.
24 Nisan 2022 Diğer kategorisinde fadimana (423 puan) tarafından soruldu

412,565 soru

12,421,301 cevap

45,239 kullanıcı

Kategoriler

...