0 oy
255 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (775 puan) tarafından

image

23 nisanda satsa çıkan simfer fırın toplanma kararı alınmış kutuda yazan özellikler olmadığı için toplanıyor us bilginizie

5 Cevaplar

0 oy
(4,848 puan) tarafından
Evet ben resmini atmistim
(775 puan) tarafından
Kutuda yazan özellik olmadığı için toplanıyor us googleden bak habere canim
(4,848 puan) tarafından
Fırının değil Bim bilgilendirme nin :)
(775 puan) tarafından
Görmedim kuzum şimdi haber karşıma çıktıda bilgilendireyim dedjm
-Reklam-
0 oy
(3,269 puan) tarafından
Adamın biride elektrikli bisiklet almış katalog takı yazan modelin alt modeli çıkmış oda ya Bim ya a101 di ben elektronik şeyleri marketlerden alma taraftarı değilim hiç bir zaman 
0 oy
(4,656 puan) tarafından
Elektronik ve kırtasiye ürünleri getirmezlerse esnaf kazansa marketlere gelmese bu kadar zam yapmazlar.
(775 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(120 puan) tarafından
Gittim alacaktım 8 aylik hamileyim taşıyamam diye alamadım. Sonra eşimi aynı gün gönderdim marketin alışveriş arabası ile getirecekti kimlik istediler kimliği evdeydi eve geri geldi kimliği almaya. tekrar gitti  market kapanmistı alamadı çok üzülmüştüm alamadık diye ama herşeyde varmış bir hayır Hamdolsun :)
(775 puan) tarafından
Öyle. Canım vardır her serde bir hayir
0 oy
tarafından
Ben geçen sene almıştım bimden luxell marka..keşke almasaydım çabuk kızarıyor yakıyor içi çiğ kalıyor kek falan börekler kuru kalıyor..ilk kullandım sılımtı olmadı ama ikinci de kapağı patladı kırıldı garantiye gönderdik 1 hafta bekledik yaptılar bir de kutu içinde garantisi yoktu bimin fişiyke yaptırdık belgeyi öyle verdiler..başka alma şansım olsa alırım bunu atarım direkt çöpe sevemedim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 277 göst.
30 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 317 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,553 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
14 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kullanmiyorum (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 379 göst.
24 Mart 2021 Diğer kategorisinde Sekerparemm (788 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,274 soru

24,383,126 cevap

348,885 kullanıcı

...