0 oy
1,400 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bir tane 2 yaşında oğlum var ikinciyi istemiyorum tekle kalmayı düşünüyorum eşimle birşeyler yaşamaya korkar oldum ki ilk geceden hamile kalmıştim ve bu korunma konusunda acayip cahilim hiç bişey bilmiyorum ki o yüzden cahilliğime geldi ilk geceden hamile kaldım eşimin mesleğinden dolayıda oğlumu tek büyüttüm ve tek istiyorum ikinci için ne psikolojim var nede gücüm eşim sürekli olarak o konudan bahsediyor bende kazayla bişey olur istemiyorum diyorum oda niye böyle korkuyorsun olursa olsun diyor sinirim bozuldu aşırı derecede korkuyorum hatta 7 ay oldu uzağız 2 hafta sonra inşallah yanına gidicez bu konudan dolayı gitmek istemiyorum normal mi böyle olması

24 Cevaplar

+2 oy
(8,061 puan) tarafından
 cinsellik eşler arasındaki bağı kuvvetli tutar bu bir gerçek. kaçmak yerine korunma yöntemlerini öğrensen
tarafından
Ay beynim durmuş tamam pardon :) eşim hiç kullanmadığı için adını unuttum kiz :)
tarafından
:D hahaha
tarafından
Benim de ilk gebeliğim ben de ilk geceden hamile kaldım bizim öküz kondom kullanmak istemiyor o yüzden mecbur ben korunucam. Spiral doğum kontrol hapı beraber kullanıcam napim :) 1 haftaya doğum yapacam allahın izniyle
tarafından
sen kendi kendini koru bacim
tarafından
Öyle olucak mecbur .
-Reklam-
0 oy
tarafından
Degil bence 
tarafından
Of bilmiyorum napicm
0 oy
(13,306 puan) tarafından
İlaç al haberi bile olmaz bu durumda. 
tarafından
Kullandığın var mı cnm yada önerdiğin bir marka
(13,306 puan) tarafından
Yasmin isteğim dışında gebe kalmadım çok şükür hiç
tarafından
Emzirirken de ala biliyor muyuz
tarafından
emzirirken başka bi hap var cerazette mi öyle bişey
(13,306 puan) tarafından
Yasmin 6 aydan sonra emzirirken kullanılabiliyor
0 oy
tarafından
Al önlemini sende canım nereye kadar kaçacaksın 
tarafından
Alsanda oluyor :/
tarafından
Eee napcan hep kaçcan mı bence hata ediyorsun abi kardeş olacak halin yok kocanla
tarafından
Doğru cnm korkuyorum valla bilmiyorum ne olucak
0 oy
tarafından
Korun cnm..sürekli şüphede kalmaktan iyidir
tarafından
Deniycm cnm inşaallah
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Canm onlemini alin istemiyorsaniz olursa olur diye dusunurseniz 10a kadar yolu var bunun
tarafından
Eşim istemiyor onuda dinlemiyor güvenmiyorum
(1,676 puan) tarafından
O zamn sen korunacaksin canm ya ilac ya spiral
tarafından
Sprial daha iyi gibi sanki
0 oy
tarafından
Yanlış yapıyorsun cnm eşini uzaklaştırırsn gözü dışarı kayar.. Bi sürü korunma yolları war 
tarafından
Bunuda düşünüyorum ama inan bu dert ettiğim daha çok yoruyor
tarafından
Cocuk olması o kadar da korkunc bişe deılkı. Hatta dünyanın en güzel duygusu neden bu kadar korkuyorsn anlamıyorm cnmm bnm kıızm 9 aylıktı hamıle oldugumu öğrendım bn mesela şaun 15 haftalık olduk bıan önce kucagıma almk istıyorum onuda
tarafından
Tabi kiii herşeyden daha güzel ama benim oğlum baya zor oldu birde eşim asker iki senedir oğlum babasını görmeden büyüdü ikincinn günahına girmek istemiyorum bende de o sabır kalmadı cnm o yüzden bu kadar korkuyorum hamdolsun oğlum bana yoldaş oldu ama ne zorluklarla bugüne geldim
tarafından
Normalde 4 çocuk isteyen ben eşimden sonra korktum artık o yüzden bu kadar ön yargıliym
tarafından
Tabıkı sende kendince haklısn tek başına olmuyor bnm eşimde ayda bir gelıyo ewe ona rağmen bnde cok zorlanıyorum. Bn sandım kı bebek sewmıyorsn cnm bn yanlış anladım galıba
0 oy
(379 puan) tarafından
Bu şekilde hayat mı geçer canım bi sürü korunma yolları var 
tarafından
Biliyorum bir kaçını ama bişey ömür korkusu saha çok var
(379 puan) tarafından
Kuzum sen böyle kocanı uzaklastirisin kendinden bi doktor a git tel falan koydur olmaz böyle
tarafından
Mecbur öyle yapıcam galiba aşırı derecede uzaklaştm çünkü
0 oy
(2,963 puan) tarafından
Al önlemini canm iğne vurdur yada
tarafından
Bilmiyorum bende cnm bir şekilde halledicm artık
(2,963 puan) tarafından
Kız sen kocadan kaçıon ben kocayı bulamıom 6ay oldu doğum yapalı unuttu beni
tarafından
Kız benim koca düz duvara tirmanicak her aradığında özledim kötüyüm diyor elinde olsa bir günlüğüne bile gelicek daha öncede sabaha karşı yola çıkip gelirdi 2 saat öğleden sonra geri giderdi o yolu aşırı düşkün birde sürekli ayrıyız ya fırsatı kaçırmaz
(2,963 puan) tarafından
Bizde öyleydk canm doğumdan sonra eser kalmadı. Kız Allah tan yanında değil o zaman napardın sen
tarafından
Benim eşim de doğumdan sonra coştu :))) biz anormalz galiba
0 oy
tarafından
Bin tane yöntem var korunmak için doğum kontrol hapı alabilirsin eczaneden kondom alabilirsin. Hiç olmadı ertesi gün hapı alırsın ki o en pahalı yöntem. Hiç bişe bilmiyosun kadın doğum doktoruna git o anlatır korunma yöntemlerini yada internetten araştır. Olursa da yapcak bişe yok artık vardır bi hikmet o kadar korunmaya. 
tarafından
Yasmini öneriyolar genelde ama bi doktora git o yazsın. Kondomla beraber sprey var ikisini bir kullanabilirsin canım sperm öldürüyo spreyi sıkıyosun kondomu da kullanıyorsun garanti gbi bişey. Hap için dra gidemezsen eczaneye de danışabilirsin sıkıntını anlatırsan yardımcı olurlar kuzum
tarafından
Spreyi hiç duymadım cnm ama baya mantıklı tam olarak nasıl alabilirim spreyi online alınır mı?
Yasmini duydum bende cnm araştırıp alayım o Zaman
tarafından
Bi internette araştır canım ben üniversite de bi derste görmüştüm halk sağlığı diye korunma yollarını anlatmıştı hoca ordan biliyorum. Vardır nette muhtemelen.
tarafından
Bakıcam cnm teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim cnım
0 oy
(479 puan) tarafından
Sprial tak canım en güvenilir o dur bende ilk geceden hamile kaldım aynı senşn gibiydşm benimde  kızım 2 yaşında ben gidip spiral aldırdım 2 yıl oldu çokta rahatım 
tarafından
Koca yanimda olmadi diye rahattım cnm şimdi gelince korkmaya başladım bende sprial düşünüyorum ama herkes tepki veriyor bir tane var ne sprila dye
(479 puan) tarafından
Yok canım banada öyle derlerdi ama ben kimseyi dinlemedim adetin 3 günü gitt 5 dk oup bitiyor okdr abartılı ak kadar ağrımıyo bence tak kendini hazır histeğin zaman gene çıkartırsın ben şahsen 2 yıl sonra çıkartmayı düşünüyorum
tarafından
Tam bayramda adet olucam bayram sonrasına biter bir dahaki aya kaldı ya :(
Tam benim düşündügm şey ne güzel bilinçli bir şekilde olması daha sağlıklı Bizim icin
(479 puan) tarafından
Aynen canım bildiğini yap
0 oy
tarafından

Yoo ben yapisirim kocama:D

tarafından
Hahahahaha
tarafından
Hamileyken bende yapıştm daaa sonra böyle uzaklaştm
0 oy
tarafından
Zorlukları sen çekiyorsun eşin senin zorluk cektigini görmüyor mu bnm esim de ikinci diyor  Allah olmayanlara versin 4senedir evliyim süründum hep ordan oraya şimdi bir oğlum var yeter gelince korunsun bnde tek başıma çocuk la yim anemdeyim şimdi ama hep annem de kalmayacağım anlamıyor eşler korundiyorum ona sen korun diyor bana korunmuyirsan ilişki de yok dedim eşime 
tarafından
Ah ah bende sürünüyorum dediğin gibi sadece gelip gidiyorlar senede anca bir iki defa görüp gidiyorlar ama çocuğa gelince olsun olsun derler
Eşim o konuda anlayışsız olursa olsun kafasında korunmak istemiyor
tarafından
Bnm esim de aynı maddi olarak bakabilirim diyor ama manevi açıdan bana zor geliyor kocamı gormuyirum ona ihtiyacım var oğlum büyüyünce babasini sorcak izinler kapalı şuan gelince bilmiyirum nasıl olcak bn hap kullandım sıkıntı yaşadım kullanmam kocam düşünsün biraz aciisn bana  bn sezeryan oldum besin ci günü oğluma süt verdim uykusuz kaldım hala uykusuzum adam yatiyir aruyir görüntülü bn diyorum sen de uyumuycan kapatıp yatiyir  oğlunu sever kapatır   yanyana kalsaydım eşimle belki oda anlardı zorluğu işte anlamıyor kaynanam annem ikinci getir ara verme diyor sanki onlar mı bakcaj  en fazla bir ay bakar sonra bn bakcagim hep
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Bende kaçıyorum kocamdan uyumuş numarası falan yapıyorum sjskkdkd
tarafından
Benim ki yemez uyusamda uyandırıyor bir şekilde :))
(1,842 puan) tarafından
Bende korkuyorum yanlış bı durum olur diye oğlum huysuzdu doğduğundan beri sayılı birliktelik olmuştur ama artık büyüdü 10 aylık bende kendime iyi bir korunma yöntemi bulucam
tarafından
Ah ah bir tek biz dert ediyoruz onlar rahat
0 oy
(2,444 puan) tarafından
Ben kaçıyorum. Hem 2.cocuk için hazır hissetmiyorum hem de eşimin hal hareketlerinden dolayı uzaklaştım 
tarafından
Neden cnm eşinle sıkıntın mi var
(2,444 puan) tarafından
Oyun oynuyor benimki devamlı canım. Oyun oynamasa da illa oyun videosu izliyor. Yatarken de bisey acik olur mutlaka
0 oy
tarafından

Ben önlem aldığım halde korkuyorm :D benm 2 kızım var 3. Çocuğa şuan hamile kalicm diye ödüm kopuyor olursa kocam yuzundn olack zaten :'(laf anlamıyor 

tarafından
Kız var ya sende bendensn Allah isteyene versin inşaallah gerçekten çok zor ben şimdiden stres yapıyorum
0 oy
tarafından
Kız madem istemiyosun dogum hapı kullan adamdan niye kaciyosun bak sonra oda senden kacar tutamazsın
tarafından
Allah korusun kız :)) kaçsamda bir sonu yok yine oluyor mecburen dediğin gibi reddetmiyorm ama korkuyorum kaza okur diye
tarafından
Cnm bu bi ihtiyac biliyosun eger bebis düşünmüysan dogum kontrol hapı kullan en sağlamı o
0 oy
tarafından
2 yasina kadar gelmis kaza olmamış hem bu zamana kadar bi bilgin olurdu doktora git en uygun yöntemi tavsiyw etsin sana
tarafından
Yanımda olamadığı için umursamadım cnm yoksa olurdu dediğin gibi doktora gideyim en iyisi
tarafından
ay ne güzel keske benmki de öyle uzakta olaydi :D

yani burda herkes şunu kullan bunu kullan diyor ama hepimizin bünyesi ayni değil sana yarayan bana yaramaz bana yarayan sana yaramaz en iyisi doktor tavsiyesi
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Eşine o duyguyu tattırmak güzel olur bence canım oğlun blraz büyüsün bir kızın olsa güzel olur bence hem adam onca uzakta nasıl kıyıp öyle diyorsun ki kuzum 
tarafından
Eşimde kız olmasını çok istiyor hatta erkek olursa ne olucak diyorum kız olana kadar devam diyor delimidr ne :)) Uzak olunca söylüyorm ama yanımda olunca işte oluyor öyle şeyler mecburen :))
(4,757 puan) tarafından
Yazık kuzum iki duyguyu da tatmak istiyor ona bunu yapmaya hakkın yok kuzum
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Doktora git korunmak istediğin söyle ya spiral takar ya da ilaç yazar canım 
tarafından
Sprialinherkes tavsiye etmiş bakayım cnm sağol

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 388 göst.
9 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Perva47 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy