0 oy
887 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebeğim ters olduğu için sezeryan olma ihtimali var annem diyor kalkamazsin ayağa çocuklara muhtaç olursun ettigi duaya söylediği söze bak 

22 Cevaplar

+1 oy
(4,227 puan) tarafından
Napcan ayağı kalkamazsın diye içinde tut o zaman çocuğu doğurma hiç ya tamam kaynana söylüyor bi şekilde anlıyosun el diyosun amaa insanın kendi annesinin de köstek olması çok kötü bişey
-Reklam-
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Ne alakn rabbim ne yazgı yazdıysa o olur 
tarafından
Müthiş bir destek hayatım boyunca annem hamileyim ya çocuklara yük oluyormuşum
(5,331 puan) tarafından
Bence annen kendşne yük olduğunı aöyleyemiyor çocukalrı bahane ediyor
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Bende sezaryenle doğum yaptım ve hiç yatmadım hep ayaktaydım gece bile boşver takma kafana Allah gücünü kuvvetini veriyor canım 
tarafından
Zaten hiç sormaz bugün bir sorasi geldi oda verdi gi cevap yatalak olursun sen
(1,469 puan) tarafından
Moral bozmaktan başka bişe değil hiç umursama bile
0 oy
(5,726 puan) tarafından
Rabbim kimseyi, kimsenin eline muhtaç etmesin.. annen çok büyük konuşuyor
tarafından
İnsan kötü olsa bile evladı için iyi dua eder benimki ben kötü olsam yüreği soğuyacak
(5,726 puan) tarafından
Valla burda kayinvalideler dese millet ayaklanır der el anlamiyor.. anne kaynana farketmiyor insanın içinde vicdan olsun
0 oy
tarafından
Ben akşamına kalkıp yürüdüm hastaneden geldikten sonra temizliğimi yaptım bol bol yürürsen çabuk ayakalanirsin kendini bırakıp yatma 
0 oy
tarafından
İnsanlardaki su sezryni dünyanın en kötü şeyi olark gormesi yokmu sinir okuyorm bende sezryan oldm 23 yaşındayım 3 tane oldum hiçte birşey olmuyor gayet amlytan sonra ayağa kalkıp çocuklarımla ilgulenbldm dogm yaotgm gün bile yanimdaydilar iş annede bitiyor canm toparlincm diye düşün ve yatma sana tavsiyem bol bol yüru 
0 oy
tarafından
Niye biz nasil kalktık  bizde sezeryaniz ve yüzlerce  kisi var ne kadar hayırlı  sözler  etmiş  gerçekten 
tarafından
Allah razı olsun sizlerden canim
tarafından
Cumlemizden insallah
Ama bol bol yürü hemen ayaga kalk ve beline korse tak dik yürümeyi  sagliyor ve cok yardımcı
0 oy
(507 puan) tarafından
Varya su hamilelikte böyle konuşanları tek tek hayatımdan çıkarmak istedim. Bebeğimin kilosu haftasına gayet uyumlu çıkıyordu kaynanam kendi kafasından iri bebek kilosu da fazla ya diye teşhis koymuş birgün kilosu haftasına göre çok ya normal doğmaz kilolu olacak belli ki dedi ağzıma geleni söyledim valla onu nerden çıkardın kafana göre arastirma okuma yok anca konuşuyor herkes dedim sustu. Çocuğu olan arkadaşlarım arıyor aman doğsun da görürsün bilmem ne diye başlıyorlar sanki kendileri 40 yıllık tecrübeli bu yollardan geçmediler telefonu suratlarına kapatasım geliyor valla 
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Towbele  ben sezaryan  günü kalkdim  kalkis o kalkis  ağrılı acilida  olsa allah bole soyleyenlere  muhtaç etmesin
0 oy
(843 puan) tarafından
Aman boşver anneni tıka kulağını olanlar nasıl oluyor Rabbim verir güç kuvvet kaç haftalıksin annende arkanda durup moral vereceğine köstek olmuş içimizde durmayacak ya öyle böyle çıkacak bazıları çabuk tez toparlıyor sende insalalh hemencik toparlarsin
tarafından
35 haftalık daha zamanı var
(843 puan) tarafından
Bende 35 haftaligim belki döner canım benim ki 32 de döndü moralini bozma
0 oy
tarafından
Valla hiçte yatalak olamıyosun tamam çok zor acı cekiliyo.zor oluyor kolay doğum mu var ama ayakta geçirebiliyorsun ufak tefekte olsa bı yemeğini yapabilirsin ilk iki gün biraz zor olur belki de bünyen güçlüyse o kadar bile zorlanmaZsin sen ondan iş beklersin diye öyle diyor herhalde
0 oy
(4,851 puan) tarafından
Hey Allahım yaaaa
0 oy
(1,501 puan) tarafından
Benım ki de yarım insan olacaksın demişti sezaryan dıye 4 ay oldu çok iyiyim çok şükür hemen ayaklandım ne uyuşukluk ne agrı sancı kaldı korkma sezaryan pncesı lifli ye kabız olmamaya bsk bu çok önemli su iç deli gibi hele de ameliyattan cıkınca su su iç yuru bol bol. Bebeğine sarıl öp kokla kimseyi duyma
0 oy
(2,965 puan) tarafından
Valla bende ters olduğu için sezeyan doğurdm 2. Gün kalktım yani canm 
0 oy
(14,160 puan) tarafından
Bende sezaryen oldum ilk gün uyuşukluk tan kalkamadjm sonra kalkınca hiç oturmadim ağrı sızı oluyor bıçak yarası sonuçta ama hiçte abartildigi gibi değil 1 haftalıkken ev süpürdm ben destek olacağı yerde köstek olmasın anne olduğunun farkına varsın önce bı sonra akıl verir 
0 oy
tarafından
Valla canm sezeryan oldum aynu gun ayaga kalktm . Öylede bi kalkiyosnki kenrldi kanin canin olunca
0 oy
tarafından
Valla canm sezeryan oldum aynu gun ayaga kalktm . Öylede bi kalkiyosnki kenrldi kanin canin olunca⁸
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Ayy öyle diyilir mi yaa bu kadar insan yapıyor doğuruyor da sen niye yapamayasin çokta güzel dogurursun hiç ona takılma boşver 
0 oy
(5,213 puan) tarafından
tam bi hafta önce sezeryanla doğum yaptım 3gün sonra ayağa kalktım annen çok biliyomuç gerçekten o sana destek olmaz yolla gitsin
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Bnde sezeryan oldum canm korkma annen oyle diyecegine yardim etsin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 305 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 474 göst.
0 oy
2 cevap 130 göst.
0 oy