0 oy
143 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Ben ahşap besik istiyorum.  ölçüleri Ne kadar olmalı? En cok hangisi kullanisli oluyor? Sizin kullanıp memnun kaldığınız varsa resim ve link isterim ona  göre :D

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kesinlikle bir tane hamak beşik almalısın çok kullanışlı çok güzel uyuyor içinde ve sallaması çok kolay ayrıca portatif civil den aldım ben holmen milas hamak beşik mükemmel
tarafından
Evet bende ya hamak yada zıpzıp besik almayı düşünüyorum kesinlikle ablamdan biliyorum insanın eli ayağı oluyor büyük kolaylık
tarafından
Aynen yaa
-Reklam-
0 oy
tarafından
tarafından
Çok saol canim
0 oy
(53 puan) tarafından

Canım bunu arkadaşım kullanıyor memnun anne yani kademeli 70.130 almayı düşünüyorum ölçüleri ben 5 yasa kadar kullanabilsin diye :))

image

tarafından
Netten mi aldı canım ben netten almayı düşünüyorum
0 oy
(780 puan) tarafından

Ben bunu aldım minicitty den 1100 e 70.130 ölçüleri şuan 38.3haftalik hamileyim doğsun bakalım memnun kalacakmiyim bilmiyorum :)):)))

image

image

tarafından
Kullanışlı olur insAllah
0 oy
(2,349 puan) tarafından
Anne yani ahşap beşigimiz var kademeli büyük beş yaşa kadar kullaniliyor kızım 11 aylık yayılarak yatıyor alt sallanma aparatini ciakrdim baza halinde şuan zaten sallanmadan uyuyor
tarafından
Netten mi aldın canim
0 oy
tarafından
Ay ben hepsi buradadan grand baby diye bi portatif beşik aldım acayip acayip kullanışlı bir şey yatır bebeği salla uyusun hantal gibi ahşap beşiğine bir kere bile yatırmadım çünkü kullanışsız kesinlikle tavsiye ederim hem ucuz hem kullanışlı. Sağlıkla büyüsün
tarafından
Ondan bi süre sonra tutup kalkıyorlar o yüzden tehlikeli oluyor
tarafından
Olsun zaten ilk aylar zor uykusu falan benim kız 8 aylık olasıya yattı görümceme verdim zaten 150 lira bi şey heheheh :D

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 127 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Esra93 (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 116 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 35 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,840 puan) tarafından soruldu

405,983 soru

12,169,331 cevap

36,634 kullanıcı

...