0 oy
384 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Esimin kuzeni korona olmuş eşi de yiyecek yapıp paylaşmış evde kalınca diye, bende gecmis olsunn yazdım, bende belirti yok eşimde var felan dedi neyse dün konuştuk bugün toplu bir doğum gününe katılmış çocuğuna bütün diğer çocukların içine sokmuş fotoğraf almış, vebal diye bisey var ya inanın böyleleri yüzünden bitmiyor korona .! Biz de korona olduk yemin ederim eve yemek sipariş vermedik paradan bulaşır diye vebal olmasın diye.

12 Cevaplar

0 oy
(703 puan) tarafından
Böyle insanlar yüzünden çoğumu oarka çıkaramıyorm evde patlıyor yavrum Allah ıslah etsin
-Reklam-
0 oy
(1,629 puan) tarafından

Ağlayasım geldi yaa, yazık değil mi o çocuklara :'(

0 oy
(4,857 puan) tarafından
Eşi evde korona e kendilerinde temaslı benimde eşim oldu şuan ayri odada görevli geldi telefonlarınıza kod gönderdi 10 gün evden cikmayacaksiniz diye ki onlarada gelmiştir  görevli bilgi vermistir keşke polise yakalansaydi akillanirdi belki
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Ah tutup şikayet edemedin mi bacım
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Sende bişey yok diye taşıyıcı olmadığın anlamına gelmez ki ne kadar düşüncesiz insanlar var ya benim de eşim oldu ben olmadım ama evden adımımı atmadım yani bu virüs böyle bitmez onlar yüzünden çocuklarımız çocukluğunu yaşayamıyor kızım 2 yaşında toplasan 5 kere gitmemiştir parka çok sinir oluyorum böyle insanlara ya 
0 oy
tarafından
Allah islah etsin ya nasıl insanlar kaynanam dedi gelin ben bakayım size dedim oylr olurmu çocular taşiyıcı bunların hiçmi kafası basmıyor
0 oy
(3,052 puan) tarafından
Temasli olduğunu biliyorsunuz neden şikayet etmediniz peki buraya yazıncaya kadar ekran resmi alıp şikayet etseydiniz siz neden susuyorsunuz böyleleri gibi yüzünden diyorsunuz siz susarsanız böyleleri hep devam eder 
0 oy
tarafından
Yok artık ya 
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Yazık ordaki çocuklara üzüldüm ya Allah ıslah etsin saçma sapan işler 
0 oy
tarafından
Eşimin iş arkadasi korona oldu eşim temaslı olarak karantinada çok şükür 1 hafta oldu hiç belirti yok ama yinede ekmek almaya ben gidiyorum eşim dışarı çıkmıyor en yakın akrabamız öldü taziyesine bile gidemedik. Normalde bile korana çıktığından beri evdeyiz dışarı bile çıkmıyoruz sadece doğumu mu başka şehirde yaptım sonra evime döndüm bebeğim 11 aylık olacak daha dışarı çıkartıp gezdrmemisim sadece doktor ve aşı kontrolerine gidiyoruz. Eşim evden işe işten eve o bile çıkıp gezmez
0 oy
(3,837 puan) tarafından
başkasının hakkina girmeye de korkmuyorlar. bi dogim günü ya gitmeseler ne olacak sanki. Allah akil fikir versin böylelerine. bu bi salgın bizler buna bağışıklık kazanmalıyız ama bağışıklık kazanamayacak kadar güçsüz olanlar ölsün mü ? cogu kisi boyle düşünmediği için bencil 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 142 göst.
0 oy
1 cevap 76 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Ceyda Yilmaz (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 320 göst.
29 Mart 2021 Aile kategorisinde Gonca_23 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.

406,926 soru