Üniversite mezunuyum ama atanamadim.abilerim hep okudunda ne oldun gözüyle baktılar bana.bekarken tabiri caizse devlet dairesinde ne işleri olsa biz bilmiyoruz sen biliyorsun diye hep bana yaptirirlardi.yengelerim yeğenlerim hastalansa ben götürüyordum hatta yeni bir yeğenim doğsa kimliğini bile çıkarmaya beni yollarlardı evlendim 24 saatlik yola gelin gittim 15 aylık bebeğim var e devlette isleri olsa ararlar yap hastaneye gidecekler ararlar randevu al dünden beridir abim seyahat izni al diyo e devletten olmadi belge istiyo anlatıyorum abim ben aptalmisim yapamıyor muşum muamelesi yapıp telefonu yüzüme kapattı sonra aradı olmuyormuş 199 dan hallet diyo.dun gece yarısina kadar 199 'ün basında bağlanmak için 2 saate yakın bekledim başvuruyu yaptm abimin telefonuna link gidicek o linki tıklaması gerek anlatiyom anlatiyom abim anlamiyo telefonu da tuşlu telefon anlayacağınız yine bana kızdı en sonunda hallettik gibi.hem beni böyle yormalari hemde üstüne hakaret ve bana kizmalari çok ağrıma gidiyo.ayrica dünden beridir abimin işini halledicem diye bebeğim ağlamaktan helak oldu