0 oy
477 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,101 puan) tarafından
Üniversite mezunuyum ama atanamadim.abilerim hep okudunda ne oldun gözüyle baktılar bana.bekarken tabiri caizse devlet dairesinde ne işleri olsa biz bilmiyoruz sen biliyorsun diye hep bana yaptirirlardi.yengelerim yeğenlerim hastalansa ben götürüyordum hatta yeni bir yeğenim doğsa kimliğini bile çıkarmaya beni yollarlardı evlendim 24 saatlik yola gelin  gittim 15 aylık bebeğim var  e devlette isleri olsa ararlar yap hastaneye gidecekler ararlar randevu al dünden beridir abim seyahat izni al diyo e devletten olmadi belge istiyo anlatıyorum abim ben aptalmisim yapamıyor muşum muamelesi yapıp telefonu yüzüme kapattı sonra aradı olmuyormuş 199 dan hallet diyo.dun gece yarısina kadar 199 'ün basında bağlanmak için 2 saate yakın bekledim başvuruyu yaptm abimin telefonuna link gidicek o linki tıklaması gerek anlatiyom anlatiyom abim anlamiyo telefonu da tuşlu telefon anlayacağınız yine bana kızdı en sonunda hallettik gibi.hem beni böyle yormalari hemde üstüne hakaret ve bana kizmalari çok ağrıma gidiyo.ayrica dünden beridir abimin işini halledicem diye bebeğim ağlamaktan helak oldu 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yapma canım o kadar lafa hala yapıyorsan kabahat sende biri bana ***** dese sen yap akıllıysan derim yani kendini üzdüğünde değmezler
(1,101 puan) tarafından
Abilerim çok baskın karakterler evlendiğim halde hala korkarım onlardan yapmam deme gibi bir luksum olmuyo o yüzden
(1,757 puan) tarafından
Aynen bebde yapmam
tarafından
Eşin arkanda değil mi neden korkuyorsun eşinide geçtim sen pasif durursan korktuğunu belli edersen ömür boyu çekersin canım hep ezik olarak görürsün kendini hep bir yanın eksik kalır resti çekmen lazım bence dur de bu gidişe
-Reklam-
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Otursun kendi yapsın senin yaptıgını herkes yapabiliyor ekstra okul okumaya gerek yok bunun için onlar işine geldiği gibi davranmış sana sende kendini kullandırma 
(1,101 puan) tarafından
Abilerim baskın karakterler evlendiğim halde hala korkarım onlardan yapmam deme gibi bir luksum olmuyo
(25,193 puan) tarafından
Değişikmiş valla o zaman katlanöaktan başka seceneğin yok
0 oy
(79 puan) tarafından
Ne  mecburiyetin var ki evlenmiş gitmişsin.. 
0 oy
tarafından
Annenin babanın işini yap senin yaptığının bir kıymeti olmuyorsa birde kalkıp sana laf söylüyorlarsa bırak kendileri yapsın. 
0 oy
tarafından
Çok biliyorsanız alın siz yapın diyin yüzüne kapatın ben olsam yapardım 
0 oy
tarafından
Hem iş götürüp hem hakaret eden adam babamın olgu olsa ona kilimi kipirdatmam çok net yapmayacaksın sende bu kadar basit 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Var böyle sanki sen okudun da her işi halledebilirsin diye yani sen de bilgisayar kurdu vs değilsen veya konuya hakim değilsen yapamayabilirsin maalesef eşimle ben de senle aynı durumdayız. Sürekli birileri birşey ister biz kıramayıp yapmaya çalışırız. Cidden olan bebeğe oluyor bazen 
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Önce bebeğin gelicek nokta
0 oy
(402 puan) tarafından
Aynı işleri bana da kilitlemişlerdi.her ailenin anlayışlı bir ferdini enayi seçiyorlar galiba.bebeğini bahane et ve artık yapma.ayakçı gibi bu ne böyle seni çok iyi anlıyorum.
tarafından
Ayy ne iyi dedin vallahi bende öyleyim malesefff

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 140 göst.
5 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 514 göst.
19 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 228 göst.
10 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nursena324 (550 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 226 göst.
11 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,506 puan) tarafından soruldu

412,623 soru

12,422,638 cevap

45,299 kullanıcı

Kategoriler

...