0 oy
898 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

arkadaşlar ilk haftalarda bu ilaçları kullanan oldumu ve hemen mi başlayayım içmeye yoksa haftyamı başlamalıyım progestan ilacı düşük riskini önlüyormuş ben bu ilacı kanama fln olduktan sonra mı içmeliyim yoksa düşük riski olmadığı zmnlardamı içmeliyim bide dün progestanı içtiğimde 1 saat fln geçtiğinde çok uykum geldi acaba normalmi ferrum kan ilacını da içmelimiyim sizce doktor söylemedi bana eczaneyede sormayı unuttum siz biliyorsanız lütfen söylermisiniz bu ilaçları hergün mü içmeliyim ilk gebeliğim henüz bilmiyorum bilenler lütfen cvp verebilirmi 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ilk 3 ay forbiol 3. Aydan sonra ferrum metpamidi miden bulandikça. Progestani bilmiyorum dusuk riskin varda doktor mu yazdi kafana gore alma onu
tarafından
4gün önce  2 3 damla leke gelmişti belki ondn yazmştır
tarafından
O zaman kullan onu oku talimatini icindeki demekki dusuk tehliken var
tarafından
Tm cnm çok tşkr ederm okycm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Folbiol ve Protestan (fitil olarak )kullanmıştım . Ferrumu başka kullandım diğerinden kullanmamıştım 
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Progestan ve folbiol kullandım ben. Progestanı doktor içme diyene dek kullanman lazım canım 100lüğünü içtim 200lüğü yani sendekini fitil olarak kullandım içildiğinde yan etkisi fazla oluyor diye birde fitlle daha çok fayda ediyormuş. Kan değerlerin mi düşük tahlil yapıldı mı 
(1,331 puan) tarafından
Gebelik değerin değilde demir değerin mi düşük acaba simdiden demir ilacı vermiş ondan sordum canım gebelik değerini kastetmedm ben hamileliğimi öğrenip doğurduğum güne kadar sabah akşam kullandım progestanı
tarafından
Onu bilmyrm cnm ya progestanı 1 gün içip 1 gün içmesem öyle olurmu ya
(1,331 puan) tarafından
Doktorun nasıl içmeni söyledi canım günde 2 yse yatarken iç istersen sabahta yapabilirsen fitil olarak kullanırsın kullansan iyi olur kuzum gerçekten bebeğe zararı yok aksüne tutunmasını sağlıyor
tarafından
Günde iki defa cnm ben fitil olark kullanmayı çok bilmyrm onun için akiamları uyumama yakın içiyrm yeterli olur bence günde bir tane
(1,331 puan) tarafından
Gene de doktoruna da sor canım ben ilk aylarda günde 2 kullandım sonra 1 e düşürdü dozu da önemli canım
0 oy
(193 puan) tarafından
Hepsini de kullandım. Progestanı kanaman olunca kullansan ne anlamı kalır ki zaten düşüğü önlemek için. Kanama olursa sıkıntı var demektir. Folibola hemen başla zaten. Ferruma 4.ayda başlamıştım, genelde o zamanlar başlıyor zaten demir ve vitamin. Meptamid bulantı için ama bende işe yaramadı. Prilam Dr daha iyiydi. 
tarafından
Çok tşkr ederm cnm bnm mide bulantım yok belki daha erken diye yok
(193 puan) tarafından
Bulantı olursa öyle iç onu.
tarafından
Tm cnm çok tşkr ederm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 83 göst.
15 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayparcasi-68! (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 174 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu

412,958 soru

12,433,076 cevap

45,731 kullanıcı

Kategoriler

...