0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çiş diyor tuvalet diyor içeri koyduğum gibi kaçıyor ağlıyor picamasini çıkarıyom üstümü giydir diye ağlıyor gitmiyor ilk zaman giden çocuk gitmiyor çis için bile gitmiyor ne bez takmami istiyor ne tuvalete gitmeyi istiyor napacam 30 aylık yani küçük değil

5 Cevaplar

0 oy
(11,507 puan) tarafından
Bi sarkı soyemiştik her lazılıga oturumunda lazımlık yoksa lazımlık alın canım benimkide ilk korktu wc lerdn 
tarafından
Ya ilk gidiyordu sonradan gitmedi lazimlik yok canim şart sanki
-Reklam-
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Klozet varsa aparat alin ona alışması daha kolay olur valla bnm kızda 33 aylikken bezi bıraktı daha yeni tuvalete alıştı.Oglan cocugu daha gec ögreniyor diye biliyorum bnm gorumcemin oglu 37 aylikti halıma işemişti bize misafirliğe geldiklerinde yani erkek cocugu biraz geç ogreniyor cnm.Bi tanıdığın oglu 3 buçuk yasinda hala bez takiyor mesela yani oğlanlar geç ögreniyorlar.. .
tarafından
Bu erkeklerin büyüğü küçüğü topu aynı:)
(3,896 puan) tarafından
Aynen hepsi dert :) kızlar daha zeki valla.
(3,896 puan) tarafından
Bnmde oglum olacak kara kara dusunuyorum nasil alisacak diye .. .
tarafından
Maalesef iki oğlum var küçüğüm ateş parçasi ama:))
(3,896 puan) tarafından
Maşallah:))
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Belki çoğu insan inanmaz ama nazar değmiş olabilir canım okuyun çocuğu bol bol yada bir iki gün suyuna gidin nasıl olsa öğrenmiş normale döner 
tarafından
İnşallah canım yaa napacam şaşırıyorum
0 oy
tarafından
Tuvaleti ayağına getir
tarafından
Puhahahahh hucbgulesim yoktu
tarafından
Kız lazimlik varya onu diyom yani bende dün başladım öğretmeye evde dön kalmadı diye post açmıştım tuvalete gitmiyor ya lazimligi oturduğum odaya taşıdım bugün hiç pijama değiştirmedik kurtuldum :)sende öyle yap yani
tarafından
Evet bende öyle yapayım en uyisi
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Benim kızım 3 yaşında ben hala büyük tuvaletine götüremiyorum bezini bağla diye yırtıyo kendini ☹️
tarafından
Ay çok zor yaa
(1,615 puan) tarafından
Gerçekten çok zor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 142 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (695 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
13 Aralık 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 481 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Semos (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 424 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Prens-prenses annesi (545 puan) tarafından soruldu

404,432 soru

12,115,808 cevap

36,459 kullanıcı

...