0 oy
1,195 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,270 puan) tarafından
Benim annem bi tane cumhuriyet altını banyo seti 12 takım elbise iç giyimleriyle beraber 4 çift ayakkabı bi tane tek kişilik bi tanede bebek yorganı bitane battaniye pusetini iki tane örgü patik iki tane örgü hırka ve ben her gidişimde o geldiğinde sürekli elbise alır. Kaynanamda 800 liraya beşiğini bitane çeyrek altın bitane battaniye bi tane yorgan üç tane hırka bi paket bez iki paket aptamil mama 2 takım elbise bide bana bi takım elbise bitanede çanta sizinkiler ne aldı 

27 Cevaplar

0 oy
(3,702 puan) tarafından
Annem elbiselerin takımların kışlıkların örgülerin tamamını banyo takımı sampunaina kadar tokasına kadar altınıni bezini  nevresim takımı kundak battaniye  bebek arabası puset anakicagi takım daha aklıma gelmeyende var kaynanam ise koca Bi hiç zor kotek Bi yelek orebildi yelekte beyazliktan çıktı 
(1,270 puan) tarafından
Annenden allah razı olsun sağlıklı günlerde kullanın canım ama o kayananayada diyeydin ya hayırlıdır benim kocamı cami avlusunda mı buldun diye
(3,702 puan) tarafından
Ne biliyim ya Allah var annem kadar değerlidir Bi o kadar da iyidir ama insanda hiç mi heves olmaz Bi markete pazara bir yere gidip gözüne hiç mi çarpmiyor sunuda torunlarima alıyım diye iki çocuğuma hiç bir şey almadı Bi bana mı öyle diye Bi baktım bilmiyorum aldılar mı ama eltime de hiç bisey almadı
(1,270 puan) tarafından
Demekki yapısı öyle o zaman ona bisey demicem
(3,702 puan) tarafından
Herhalde
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay yazsam destan olur bı ton şey aldı sağolsun annem bebek de doğunca kolye yaptırdı bana :) 
(1,270 puan) tarafından
Ne güzel sağlıklı günlerde kullanın canım
tarafından
Sağol tatlım sizde inşallah
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Kiyafet sayisini bilmiyorum besigini kunyesini hâlada alir
0 oy
(338 puan) tarafından
Canım 3 hurç dolusu örgü yaptı 5 hurç hazır kıyafet aldı zıp zıp puset bebek arabası çoçuk odası mama sandalyesi mevlüt yatağı pike takımı 6 tane ince kalın bataniye ilk kullanacağı bezini ıslak mendilini pudurasını şampuanını tırnak makası tarağı oyuncaklarını dijital ital ateş ölçerini sırt çantasını anakucağını ve sayamadığım onlarca şey şimdi hadi cnım diyicen ama ben gaziantepliyim varsa bilen bilir kızın ilk bebeğine herşeyini anannesi ve büyük babası alır benim annem kızım için 10 bin TL para çekti onun hepsini bize harcadı ha bide mama sandalyesi le yarım altın 
0 oy
(848 puan) tarafından
Boş zamanın çok heralde, bize ne :) 
0 oy
(754 puan) tarafından
Annem a dan Z ye herşeyini aldı ördü yaptırdı Allah'ım başından eksik etmesin 7 aylık kızım kaynanam ise 2 takım alt üst kıyafet 1 peluş battaniye 2 de yelek almış annem bohça yapıp getirmişti ondan utandı oda. Ama dediğim gibi annem A dan Z herşeyini aldı sadece bezi ıslak mendili ve kendi Pedimi kendim aldım gerisi annemdendi hep

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 243 göst.
0 oy
6 cevap 446 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 474 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 957 göst.
20 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde BeyzaKara (53 puan) tarafından soruldu