0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Karaca vantuz serisi kızlar elektrik supurgem 2 gundur cekmıyor son ayar da bile hava basliga az geliyor elım ayagım benım borusu mu tıkandı anlamıyorum tamirciye versem yasak var 20 gunsuz ben onsuz yapamam vsr mı basına gelen onerısı olan :(

5 Cevaplar

0 oy
(14,080 puan) tarafından

Makina olmadan yaşanmaz gerçekten :D

tarafından
Ben bittim o benim herseyım ya :)
(14,080 puan) tarafından
Borusuna bak çubukla falan bisey mi kaldı arada hahahahaha geçen benim çorap içine sıkışmış almıyordu bi baktım ki tıkalı sende bi bak istersen
tarafından
Suya tutcam sımdı canım
-Reklam-
0 oy
(4,595 puan) tarafından
Borusumu kırıldı bir yerden acaba
tarafından
Yok canim kırık VS yok tıkalı sanırım
0 oy
(673 puan) tarafından
Seninkinin modeli nasıldır bilmiyorum canım ama mesela benim supurgemincekis gücü azalınca içinden filtresini ve süngerini çıkarıp yıkıyorum kurutup tekrar takıyorum ilk günkü gibi çekiyor 
tarafından
Isıga tutmak mi geldi kız aklıma hava geliyor lakin cok az var bir derdi ama anlayamadım
(673 puan) tarafından
Sen en iyisi suya tut :D
tarafından
Bakalım denıcem sımdı ay moralim sıfır
(673 puan) tarafından
Amaaan tek derdin bu olsun be canım:D
tarafından
Bacım valla cocuk her yerı dagıtıyor 15 gunde cop ev diye haberlere cıkarık bak izleyin ahaha
0 oy
tarafından
Filtre değişmesi gerekiyor büyük ihtimalle
tarafından
Hayor canım cekıyor metal kısmı cıkarınca boru tıkalı sanırım metal olan filtre olsa boru yokken de cekıs gucu olmaz
0 oy
tarafından
Benim de öyle olmuştu . Filtre gibi bi yeri var önüne sünger kaplama geliyor o sünger toz kaplamıştı bir sürü onu temizleyince eskisi gi bho çekmeye başladı sen de bi bak seninki nasıl bilmiyorum  
tarafından
Csnım baktım temiz ama sıkıntı su metal botu var ya uzun olan onda sorun var bence cunku onu cıkarıp ucuna elımı tutunca acayip hızlı cekıyor onu takınca boruyu cekmıyor ve cok yavas

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 135 göst.
15 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Anneyim anne (467 puan) tarafından soruldu

409,230 soru

12,299,463 cevap

38,402 kullanıcı

Kategoriler

...