0 oy
102 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Merhaba kizlar 

18 aylık oğlumla ben dün nezle olduk yani nezle derken birtek burnumuz bir akıyor bir tıkanıyor birde cok nadir hapşırık var  başka bir şeyimiz yok şükür. Doktorumuza yazdım zaditen kullan oğlana dedi alerjik nezle şurubu onu icirdim sabah. Ballı ıhlamur vs iciriyorum zaten hergun kahvaltida. Başka ne yapabilirim ya ben sorun değilim ama çocuğun burnu bir akıyor bir hafiften tıkanır gibi oluyor. Serum fizyolojikle devamlı sıkıp çekiyorum mahalle ayağa kalkıyor sanki kesiyorum gibi :/ umarım hemen geçer insan başka şeylerden korkuyor 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hava değişiminden dolayı bahar nezlesi olabilir. Bol bol temizle, uyurken buhar makinesi varsa kullan. Ben şunu kullanıyorum hasta olunca bitkisel,

imageburun kenarlarına sürüyorum baya rahatlatıyor

tarafından
Buhar makinam yok canım ya başka yöntemle yapabilir miyim onu peteğin üstüne su koysam olur mu ki :/ nereden bulabilirim onu birde
tarafından
Peteğin üstüne su sadece odaya nem vermek için. Buhar makinesi çok daha etkili oluyor bu durumda. Basucuna soğanı ikiye böl, içine karanfil batır 5-6 tane ta da daha fazla. Ayak altlarına limon sürmekte etki ediyor. Bunu eczaneden aldım çoğunda vardır galiba. Nane aromalı gibi kendime bile kullanıyorum
tarafından
Yarın bakayım eczaneden inşallah geçerse gerek kalmaz. Soganida yapayim bu gece saolasin tatlim
-Reklam-
0 oy
tarafından

zencefilli bal, nane limon, ıhlamur çayı, ekinezya çayı, ballı tarçınlı süt ve tavuk çorbası gibi sıvı takviyesi yap bolca bi de biraz garip gelcek ama sütün varsa sağ burnuna damlat  valla ben sütümü  burnuma döküyorum. Gecmis olsun :D

tarafından
Nane limon ballı tarcinli süt iciriyorum canım ıhlamur her sabah içiyor tavuk çorbasını bugün yaptım yedirdim . Sütum var emmiyor ama kesilmedi daha bide onu deniyeyim sağolasın ☺️
tarafından
Dene  dene şifa versin inşallah
tarafından
Teşekkürler canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 66 göst.
5 Aralık 2025 Aile & Aşk kategorisinde asminim09 (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 534 göst.
20 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Hazall (166 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 124 göst.
21 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yenianne3545 (29 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 265 göst.

Kategoriler

1,507,077 soru

24,600,758 cevap

363,563 kullanıcı

...