0 oy
209 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Benim şu an nefes darlığı başladı böyle başlayan oldu mu bide burun akıntısı var 

7 Cevaplar

0 oy
(3,136 puan) tarafından
Onceden burun akıntısı varsa virus değildir deniliyordu,burun akıntısı iyi diyordu doktor,şimdi semptomlar değişti

Annem grip oldu belirtisi buydu,babamda da halsizlik vs.

Kizimda oldu direk sadece ateşle başladı

Umarım sende bişey yoktur
tarafından
Amin inşallah ya
tarafından
Önce başımın içinden iğne sokuyorlar onu da kafanın içinde gezdiriyorlar gibi bir ağrı vardı sonra vücudum a yayıldı sonra göğüsüm ağrıdı derin nefes almak zorunda kaldım ateşim vardı  sonra tat kaybim vee koku alma duyum gitti içtiğim sigaradan bile bir tat koku alamadım bir avuç dolusu kolonyanı icime cektimde gözümden yaş bile gelmedi yediğim herşey lastik gibiydi ağlamaya başladım sandım ki hep öyle kalacağım bir hafta sonra biraz tat alır gibi hissettim sonra hepsi yerine geldi
tarafından
Valla geçmiş olsun canım bende de varda nefes darlığı ondan korkuyorum işte
tarafından
Geçer canım geçmiş olsun
tarafından
Sağol canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(4,857 puan) tarafından
Eşimde kas ağrısı oldu birde ishal varmış nette bakmıştım burun akintisida olabilir yazıyor du
tarafından
Kişiden kişiye degisiyo inşallah corona degilimdir
(4,857 puan) tarafından
İnşallah canim
0 oy
tarafından
Her hastalandigimda burun akıntısından peceteyle gezen ben korona oldum burnum akmıyor. Tersine kapalı
tarafından
Nefes darlığı var mıydı
tarafından
Yok cnm. Bogaz agrisiyla basladi. Sonra eklem agrisi oksuruk. Bugun 4. Gun kokukaybi
tarafından
Benim ciğerlerim ağrıyo şimdide nefes darlığı başladı
Inşallah kurtuluruz bu illetten
tarafından
Amin insallah
0 oy
(15 puan) tarafından
Tat ve koku kaybıyla başlamıştım devamında tek tük kuru öksürük geldi. 
tarafından
Nefes darlığı var mıydı sende
(15 puan) tarafından
Testim pozitif çıktıktan bir iki gün sonra başlamıştı nefes darlığı ama tomografi de ciğerler temiz görğnmüştü psikolojik olarakta olmuş olabilir benim ki
tarafından
Hmm anladım teşekkür ederim cevabın için
(15 puan) tarafından
Rica ederim geçmiş olsun
tarafından
Sağol :)
0 oy
(1,690 puan) tarafından
İlk belirtim ateş ve halsizlik oldu.. Sonra vücudum acımaya başladı.. Yüzümü kalırken bile canım nasıl yanıyordu anlatamam.. Sonra öksürük eşlik etti.. Ara ara mide bulantısı.. Sonra sırt ağrısıyla devam etti.. Önce tat alma sonra koku kaybı oldu.. 5.günümdeyim.. Ateş dışındaki belirtiler devam ediyor..

Aynı anda oğlum da hastalandı onun 1 gün sadece ateşi oldu o kadar şuan gayet iyi sadece aşırı iştahsız..

Aynı anda annem de hastalandı.. Onun ateşi hala devam ediyor.. Vücut ağrısı olmadı ama sırtı ağrıyor.. Tat koku annemde de yok.. Halsizliği var..

Burun akıntısı annemde ve bende var.. 
tarafından
Vücut acımasını ilk defa duyuyorum bu virüste böyle belirti oluyomuş demek ki Allah kurtarsın bizi şu  illetten hayırlısıyla inşallah
(1,690 puan) tarafından
Amin canım inşallah.. He söylemeyi unuttum benim ilk 3 gün aşırı baş ağrım oldu.. Annemde olmadı mesela..
tarafından
Kişiden kişiye fark oluyo demek ki
(1,690 puan) tarafından
Evet kuzum aynen öyle.. İnşallah sen değilsindir ya.. Yine de çok dikkat et kendine
tarafından
Inşallah canım çok sağol
0 oy
(436 puan) tarafından
Benimki baş gittikçe artan baş ağrısıyla başladı ilk gece çok üşüdüm sanki buzun içindeydim zaten yeni belirtilere üşüme ve terlemede eklenmiş daha sonra bacak ağrım ve burun akıntım oldu boğaz ağrısıda 3. Gün falan başladı
tarafından
Bende de var üşüme ya çok üşüyorum şu an nasılsın
(436 puan) tarafından
Canım biz 1 ay önce karantinadaydık atlattık çok şükür sizde bi an önce atlatırsınız inşAllah
tarafından
Inşallah canım
0 oy
(50,874 puan) tarafından
alerjidir seninki belki 

bas agrisi sirt agrisi bel agrisi öksürük oldu esimde
tarafından
Kişiden kişiye değişiyo demek ki

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 198 göst.
0 oy