0 oy
221 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (179 puan) tarafından
Tedavi 2014 de bitti neredeyse 6 buçuk yıl gibi oldu hafif bozukluk var çok bozulmadı geri arkasında sabitleyici tel ömür boyu duruyor zaten ama tam düğün günüm kopmasınmı pandemi desen o zamanlar tam başlangıçtı doktorda kapalıydı agzımda kopuk tel dedim allahım sen bilirsin artık benim elimden gelmiyor bişey derken normal dişci ortodonti olmayan yapıştırdı neyse sonra kendi doktorum açıldı ona gittim tekarar yapıştırdı ama psikolijk olarak aklım hep orda korkuyorum bozulup kırılacak diyerekten inanki herşeyin kendisi iyi neyse dua ediyorum bozulmasın diyerekten çünkü acaip emek verdim bozuluan oluyor ilk çıktığı gibi olmasada artık daha fazla bozulmaz değilmi canlar ya kafam agrıyor? 

2 Cevaplar

0 oy
(12,006 puan) tarafından
Koptuk a yapıstırtman gerekiyor benim kardesimin bozulmaya basladı hiç dikkatnetmedi
(179 puan) tarafından
Benimde az bozuldu çok değil ama insanın aklı hep orada oluyor çok sinir bozucu
(12,006 puan) tarafından
Tabi onca ugras
(179 puan) tarafından
Evet ya malesef
-Reklam-
0 oy
(4,851 puan) tarafından
Bende diş teli taktırdım ama benimki damakliydi yemek yiyeceğim zaman cikartiyordum onun sonrasında şeffaf sabitleyici vardı 5 sene oldu cikartali en ***** olan dişin tekrar dönmeye başladı 
(179 puan) tarafından
Benim var ölene kadar durcak arka dişlerde 3 sene tel takıldı tedavi bitti arkaya retaineer teli takıldı plakta kullandım herşeyin kendinin olsun daha iyi ya
(4,851 puan) tarafından
Niye devamlı zorunluluğu var peki
(179 puan) tarafından
Bozulmasın diye yinede az bozuldu aman valla moralim bozuluyor
(4,851 puan) tarafından
Teller komple ciksada bozulacak ama eski halini almaz
(179 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ya inşlh kızım bana çekmez ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 199 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Rabia.4 (5 puan) tarafından soruldu