Kızlar bugün benm nikahın var eşimden para istedim kuaföre gitmek için hayır para yok falan dedi sonra kardeşinden al geri verirsin dedi akşam kuaförden dolayı benle tartıştı evden çıktı sonra cama vurup takımımı hazırla faln dedi bende kimin için giyeceksin dedim gitti sabah gelince saçını falan almış tras olmuş ablasının istediği gibi kendini yapmış gitmiş kendisine paket yapmış benm ki yok o ztn hep işte olur orda wifi var bağlanıyor ihtiyacı yok ben hep evdeyim bnm dk bile yok hediye gelen internetle gireririm buraya neyse bana para yok deyip kendini yapması bende dedim nikaha kendimi yapmicam öyle gitcem sonra derse decem cimrilik yaptın kuaför parası bile vermedin sabah bide gelirken ekmek getirmemiş annesi gile göndermiş niye nikahtan sonra kaynanam gile gitcekmissim ablası nikaha gelmiyordu bile zor ikna etti sende gel diye ama ben oruç tutmuyorum hamile olduğum için şimdi akşama kadr aç beklemem gerek bende oruç tutcam malum ben kaynanama şimdi gidersem bayramdan sonra yasak biterde gelirim tabi benm kaynana sıkıntı ben orda çok kalince hep Bahane bulur tartisirim eşimle hep oruç tutarlar yemek yiyemem bide afderseniz evin içinde tuvalet bile yok gece kalkınca dışarıya çıkmam gerek hem korkuyorum bazen tuttuyorum içimde ama buda bebeğe zarar bide kayınpeder gelir diye utanıyorum sizce ne yapım kafam çok karışık en çokta nikah için hayalim vardı elbiseyi bile satın aldım kendimi yapardım diye kaynanamın Evi de ayrı dert