0 oy
161 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (701 puan) tarafından
Oğlum 26 aylık ona bir oyuncak aldığımızdan mutlaka bir iki gün sonra kırıyor pilli ise pillerini çıkartıyor çalışan bir şeyse heyecanlanıp çalışırken atıyor oyuncak dayandı aramıyorum ve verdiğim paralara üzülüyorum açıkçası kayinvalidem babasida aynıydı daha çıkmadan içinde ne var diye kırar ağlardı diyor sizinde öylemi çocuklarınız

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
MasAllah benim oğlum öyle kırmaz ama eve gelen çocuklar parçaladı hep biraz sinir olmuyorum değil
(701 puan) tarafından
Kendi oğlum ama bende bozuluyorum kırınca geçen buradan bir arkadaş sesli davul önerdi gittim aldım 75 liraya 2 gün olmadan kırmış
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok cnm sen öğret birlikte oynayın sonra kaldır ortalıkta durmasın bı saat yapın oyun saati 
tarafından
Zor kuzum elinden geldiğince öğretmeye calis çok da para gidiyor kırması tabi üzücü olur
(701 puan) tarafından
Aynen piyanolar sesli bebekler hepsi gitti.atinca gülüyor.insallah öğrenir babasida bir kere bebeğinnkarnini kesmiş 4 5 yaşlarında iken içinde ne var diye bana çekmiştir diyor ama sinir bozucu
tarafından
Sevgi canim eşin nasıl oldu
tarafından
İyiyiz kuzum dün taburcu oldu ev de bir kaç gün istirahat edip fiziğe basliycak çok şükür çok teşekkür ederim ❤️
tarafından
Rabbim şifa versin canım ♥️

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 73 göst.
+3 oy
14 cevap 793 göst.
22 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Lamelif (2,091 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 1,429 göst.
0 oy
3 cevap 424 göst.
7 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Parlayildiz (486 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,414 soru

24,491,290 cevap

357,628 kullanıcı

...