0 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde (1,300 puan) tarafından
Kızlar bebeğime anason vereceğim içine şeker atayım mi yoksa öyle mi vereyim bebek 35 günlük

14 Cevaplar

+1 oy
(848 puan) tarafından
Daha bir aylık bebeğe şeker verilmez, anason vs de denemeyin. Bebeğinize ağır gelebilir o çay daha büyük sorunlar yaratabilir. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anason nedir canım bilmediğimden soruyorum , ne icin veriliyor . Bebeğim olmadigi icin soruyorum kusura bakma ☺️
(3,210 puan) tarafından
Bebeklere verilmez bide canım sen bunu ögrenme. Rabbim sağlıkla kucağını doldursun :)
tarafından
Ahahah amin insallah sağol ❣️ Rabbim hiç bi bebeğe agri sizi vermesin
(1,300 puan) tarafından
Neye dayanarak söylüyorsun
(3,210 puan) tarafından
Bilime
0 oy
(3,463 puan) tarafından
35 günlük bebeğe şeker verilmez, bence anason bile vermeyin, ilk 6 ay sadece anne sütü yeterli
0 oy
tarafından
Şeker katma biz öle yapıyoruz 
tarafından
Yok anmde veriyor bebeğime susuyor sancısı kesiliyor annen mi dedi anason içir  diye bebeğin e
(1,300 puan) tarafından
Evet canım annem ve babaannem dediler
tarafından
Eski kadınlar işi biliyor bnm de annm dedi yptik bizde zaten büyüyorlar gaz sıkıntısı olmaz zamnla
(1,300 puan) tarafından
Burda belli ki bunu bilemyen çok yavrum hemen koşmuşlar verilmez diye ben
tarafından
Sen milete bakma herşey onlar biliyor sanki sen  anenin sozunu dinle
0 oy
tarafından
Şekersiz ver bebiş daha şeker tadını bilmez bilmemesi de daha faydali
(1,300 puan) tarafından
Tamam kuzum vermem de sıkıntı yok değil mi 1 aylık henüz
tarafından
Ben veriyodum anasonla rezene karışımı zararı varsa da bilmiyorum canım bi sıkıntı yaşamamıştım gazını rahat çıkarıyordu zaten çok değil 1 çay kaşığı veriliyo
0 oy
tarafından
benim tavsiyem bebegine verme kendin ic sütünden gecer zaten 

rezene 

papatya  bunları ilk zamanlar sadece ben ictim kizima icirmedm hic faydasi oluyor sütten geçtiği icin
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Bence rezene verin. Anoson ağır gelir şekerli hiç verilmez
(1,300 puan) tarafından
Rezene daha ağır basmaz mi
(5,724 puan) tarafından
Yok canım rezene daha hafif sizde icin bol bol hemde süt arttiriyor
0 oy
(3,898 puan) tarafından
Bebege anason da verilmez seker de verilmez..35 gunluk bide..onun midesi ne ki..kendiniz rezene fln icin..bebege sadece anme sütü verilir ilk 6 ay..
0 oy
tarafından
Canm nedem anason veriyosn bebegin daha cok kucuk doktoruna danismadan bitkisel bisey kullanmamani tavsiye ederm canm
0 oy
(3,210 puan) tarafından
Ne anason ver ne şeker  canım bebeğini tuvalete tutar gibi tut gez evin içinde. Karnına sıcak havlu koy ayaklarını havaya kaldır. 
(1,300 puan) tarafından
Kuzum ama anasonun bir zararı yok benimde annem hep kardeşime veriyordu şuan iki halamda doğum yaptı onlarda veriyorlar
(3,210 puan) tarafından
0 oy
(5,939 puan) tarafından
35 günlük  bebeğe  ne anason nede  şeker  verilir canım 
0 oy
tarafından
Verebilirsin şeker koyma cnm hamileler bile iciyo anason
(1,300 puan) tarafından
Sonunda verebilirsin diye bir kişi çıktı herkes veriyor da işte belki bazıları bilmiyordur
tarafından
Aynen  gazinida rahat çıkarıyor çay kasgiyla azar azar ver  rezenede verebilir sn
0 oy
(4,379 puan) tarafından
Canim.gaz icin veriyorsun  sanırım.  Verme canim cok minnak daha baska etkileri olabilir.   Hele hele seker hic verme
(1,300 puan) tarafından
Yok canım şekersiz verdim valla benim tanıdığım herkes veriyor Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmaz annem bile küçük kardeşime veriyordu
0 oy
(135,883 puan) tarafından
kiz anason raki gibi kokan sey degilmi
(1,300 puan) tarafından
Yok kuzum o farklı:d

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 128 göst.
27 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde NurAsel09 (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 278 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
22 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
14 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Zehra yasin art (781 puan) tarafından soruldu

412,449 soru

12,417,241 cevap

45,068 kullanıcı

Kategoriler

...