Merhaba kizlar benim hem halam.hem kaynanam oluyor böyle aşırı tavır hapiyor ama nedeni yok mesela bugün çarşıya gelemeyecwgimi söyledim kocam bir saat sonra ise gittcekti gece vardiasinda ile dbdedi gelcen neyse gittik filan eve geldik akşam nenem güle beraber giderdik bazen merdivenlerden gizli gizli indiğini görüyorum kapıyı açtığımda aaaa sende gelecnmi bende olur diyorum ***** gibi beni kendisiyle hicbiyere götürmek istmez çünkü beni sevmediğini bilmek değilde hissediyorum. Çünkü böyle halı yıkama olsunagir iş olsun beni çağırıyor hata ameliy at oldu başını yıkadım 2 ay yerdeydi altını bile degistirdigim saçını tarafigim evinde pervane olduğum günler oldu böyle benle evine gdince konuşmuyor gidiyor teyzemin gelinlerini götürüyor kendiyle gezmye böyle hani kimsesi kalmayınca AA benimasagida bir gelinim var yani ben beni götürüyor valla nbbiliyim ya bi tane kızı var görümcem 16 yaşında kayinbabam da fabrika müdürü o ***** kızı bana sınır oldu diye ablamı işten atmışlardı kaynanam kızıyla saç baş kavga eder nereye gitsek gorumcemi över öve eve gelince gorumcemi kemerle dövüyor ve aynı zamanda halam oluyor kaynanam of bilmiyom ya hiç arkadasim yok derdimi paylaşmak istedim..
408,602 soru
12,277,690 cevap
37,798 kullanıcı