+2 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Din maneviyat guclendirme Yanlışda soylemis olabilirim. Tam olarak soyle diyim dua ediyorum ama sanki bosa ediyormusum hissi yada birseu acip dinledigimde sure falan. Birseu hissetmiyormusum gibi oliyor.  Niye boyle bilmiyorum tam anlatamıyorum da nasil daha fazla dinime yonebilirim ne okumam gerekiyor namaz falan kilmisligim var onceden yani oructa tutan biriyim normalde ama iste sanki bunlari tam. İnanarak yapmiyorum dua ediyorum ama sanki icimden gelsede o kabul olmicak  gibi hissediyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
(63 puan) tarafından

Bak kuzu dediğimi yap çok ama çom rahatlıyacaksın ve yaptıktan sonra bana cvp yaz merak ederim. ..başlıyorum ;

İLK ÖNCE DUŞ'A GİR GUSÜL ABDEST AL.
100 TANE ESTAĞFİRULLAHÜLLEZİM ÇEK
 4 REKAT İSTİĞFAR NAMAZI KIL.
VE NAMAZIN ÜZERİNDE SESSİZ Bİ YER YALNIZ İKEN AÇ ELLERİNİ SEMAYA BAŞTA ALLAHI ZİKİR ET SONRA DUA ET DUA BİTİMİNDE FATİHA OKU ..AMA BUNLARA İNANARAK BAŞLA ..DUA EDERKEN  KÖTÜ DURUMDA OLAN İNSANLARI DÜŞÜN ŞÜKRET HALİNE ALLAHIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖR DAĞO TAŞI SeNİ BENİ YARATAN YÜCE MEVLANIN NELER NELER YAPTIĞINI GÖR VE BİL AÇ İNTERNETİ ALLAHIN MUCİZERİNİ GÖR DİNLE VE ALLAHA İNAN..
BÜTÜN BUNLARA RAĞMEN HALEN İÇİNDE SERRE BİŞEY HİSSETMİYORSAN ALLAH SANA MErHAMET ETSİN....<3
(63 puan) tarafından
Bişey soracağım Allahın Mücijeleriylen çoğkez karşılaştın mı pek neden halen dualarım boşa diyorsun.Bak canım 5 yıldır bebeğim olmuyor çookk dua ediyorım ve biz aciz kulların günahları çok kim bilir belki dualarımız bizim kefaretimizdir bir yerden alıp diyer yerden veriyordur biz göremeyiz ..SABIR EN GÜZEL TOHUMDUR...RABBİM BU GÜNLER SALİH İYİLER ŞEHLER VE PEYGAMBER EFENDİMİZ S.A.V YÜZÜ SUYU HÜTMETİNE AF EYLESİN BİZİ GÖNLÜMÜZÜ İMAN İLE DOLDURSUN ...AMİN ECMAİN
tarafından
Aminn insallah amin.  Cok sagol
(63 puan) tarafından
Amin birdr nacizane fikrim yanlış anlama kötü huyların varsa bırak hem aklını hem kalbini rahat bırak ki ALLAHI HATIRLASIN DÜNYA İŞLERİ VE İNSANLARI İLE MEŞGULİYETİNİ AZ EYLE ..ALLAH SENİ BİZLERİ VS  HİDAYET VE İSLAH EYLESİN BİZLERİDE CÜMLEMİZİ ECMAİN...
tarafından
Allah sukur gercekden kotu huyum yok. Yalan soylemem kotu soz konusmam bir iste yapilanlandan dolayi ofke dklu biriyim
(63 puan) tarafından
Anladım Sen dediğimi yap biiznillah emeline ulaşırsın..:))
-Reklam-
+1 oy
(36 puan) tarafından
Bunlar seytanin sana oyunu kalbine vesvese veriyor vesvese diye bi kitap okuyorum bende senin gibi hissediyordum eger bu sorulara çok takılırsan kalbinde hastalık oluyor diyor takılma seytandan geldiğine emin olduğunda rahatlayacaksin sana oyun oynamasina izin verme seninle ugrastigina göre emin ol doğru yoldasın bol bol ayeterkursi okumanı tavsiye ederim cok işe yarıyor okuduğum kitabida edinmeni öneririm vesvese Mehmed paksu Allah yardımcımız olsun inşallah kardeşim 
tarafından
Ya dogru diyorsun vesvese bj evet Allah razi olsun bakicam kitapa
0 oy
tarafından
Zikir abla zikir çek 
tarafından
Sagol canim
0 oy
(122,627 puan) tarafından
Askim gunduz abdestli olmaya dikkat et tv den bakara suresi ac gun icinde 
tarafından
Bugun actimm is yaptim acik bir sekilde ama sonra icimde suphe kaldi oturup dinlemem gerekiyordu sairim
tarafından
Sesi baya acikti. Ama malasef dusuncelerim hic gitmedigi icin kafami veremedim
(122,627 puan) tarafından
Sen zor bi donemden geciyon cok bunaldin sanirim ondan
tarafından
E .vet
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Peygamber efendimizin sahabelerin ve leygamberimizin eşlerinin kızlarının hayatlarını oku. Insanı çok etkiliyor ve kendini eleştirip degistirmeye sebep oluyor. 
tarafından
Ya cok sagol  okuycam Allah razi olsun
(1,043 puan) tarafından
Cümlemizden inşallah canım rabbim bizi yolundan ayırmasın inşallah
tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Dua ederken rabbimin seni duyduğunu düşün o an onunla konuştuğunu düşün mükemmel bişey bunu hissetmek 
tarafından
Dogru tabiki
0 oy
tarafından
Bunlar hepsi şeytanın vesvese inan içten yaparsan çok güzel olacak herşey baglı kalacaksın bazen yapmak istemediklerimiz şeyler kalben ısısını vermiyor malesef sıkı sıkı sarılıp inanmak lazım dua ettim yada işte 1 2 kere namaz kıldım la olmuyor canım sürekli yaparsan kalbin alışır 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 111 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Merve111 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 159 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+7 oy
21 cevap 553 göst.
7 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gonul yaram (1,117 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 114 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu

404,858 soru

12,128,169 cevap

36,491 kullanıcı

...