0 oy
580 göst.
Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından
Normal doğum yaptım 15 aylık kızım var doğumdan beri hapşırırken idrar kaçırıyorum varmı benim gibi olan geçicidir diye düşündüm bu zaman oldu geçmedi 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
İdrar torbanda sarkma olmuştur canım 
(72 puan) tarafından
Neee inanmıyorum ciddi bişey mi nasıl düzelir
tarafından
Duzelir inşallah bunun egzersizi de var bacak arasına
Yumuşak bir kırlent alarak yürüyecwksin bunu bı sure duzenli yaparsan toparlanir
(72 puan) tarafından
Çok teşekkürler araştırıp denicem
tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktora gitmen lazım canım idrar torbası sarkmıştır 
(72 puan) tarafından
Şimdi baktım internetten geçici sanmıştım üzüldüm
tarafından
Git canım bir an önce randevu al
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Normal doğum da oluyor böyle şeyler canım uykuda bile kaçırma oluyor normal doğumun şeyleri bende çok oldu idrar tutmamaya çalış .
(72 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
(1,615 puan) tarafından
Doğumdan 6 ay sonra test için doktor seni çağırmadı mı ilk bebeğin mi ikinci ni
(72 puan) tarafından
Hayır 40ım dolunca çağırdı sadece ilk bebeğim öncesinde de bir kürtaj var
(1,615 puan) tarafından
Hıı anladım benim ikinci doğumum olmuştu beni rahim ağzı kanseri için çağırmıştı bu idrar kaçırmayı da normal karşıladı çünkü normal doğum yapıyoruz o yüzden ola biliyormuş sen yine istiyorsan bir görüş kadın doğum doktorun ile.
0 oy
(14,265 puan) tarafından
Sık sık idrara çıkıyor musun bende öyleyim idrar torbası baya Bi sarkmış benim doğumda 
(72 puan) tarafından
Normal sıklıkta çıkıyorum
(14,265 puan) tarafından
O zaman benimki gibi değil ben 1 ay önce kadar doktora gittim bunun için tek çaresi ameliyat dedi baya baya sarkmış benimki
(72 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun sıkıntılı bir durum özellikle dışardayken baya sorun oluyor
(14,265 puan) tarafından
Aynen valla teşekkür ederim
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Kegel egzersizleri yapmaya çalış canım daha devam ederse doktora gitmelisin
(72 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Normal doğum yapmadm da 9 ayda öksürürkn yada hapşırırken kacırma oluyordu sezeryandan sonra gectı bnm ama daha önce cok duydum idrar torbası  sarkmş olabilir cnm tedavisi nedr bılmıyorum ama doktoruna danış 
(72 puan) tarafından
Teşekkürler bende geçicidir diye bekledim bu zamana kadar
tarafından
İnşallah gecer cnm
0 oy
(979 puan) tarafından
Idrar torbasi yada rahim sarkman varsa oluyor... birde normal dgum yapmssin normal...bnm de ilk doğumda normal yaptım rahim sarkması oldu bu yüzden hapsurma oksurme  gbi durumlarda idrar kaçırma oldu.. egzersiz yaptım brz duzelmsti  şimdi gebeyim  ve aynı sıkıntılar geri başladı... tek çare egzersiz olmuyorsa ameliyat mecburiymis doktorum başka bi hastaya da aynısını söylemişti 
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Baya olmuş kuzum sen dr git bence 
0 oy
(7,041 puan) tarafından
Ben malesef yaa
0 oy
tarafından
Yok tam tersi önceden öyle bir rahatsızlığım  vardı dogumdan sonra geçti  ama hapsururken  degil  
0 oy
(659 puan) tarafından
Al benden de o kadar :/ eğildiğinde hapsurdugumda kaçıyor ama sezeryan yaptım ben. Bide sık sık tuvalete gidiyorum ama yine düzelmiyor hamileyken 7 ayda başladı kızım 16 aylık daha düzelmedi 
0 oy
(3,100 puan) tarafından
En nefret ettiğim şey ya bazen oksurunce hapsirinca kaçıyor benimde bende normal doğum yaptım canım şu doğumdan bı kaç ay sonra bu başladı şuan 19 aylık kızım disardayken oksurmemek için kendimi zor tutuyorum bazen
0 oy
(32 puan) tarafından
canım naptin gittin mi hastaneye ne dediler veya aynı sorun bende de var çok sık çıkıyorum ve hiç tutamiyorum 2. normal doğumumdan sonra doğum yaptiran doktorum ilk doğum da sarkma olmuş dedi o yüzden  de 2 doğumum çok zor oldu doktorum bir daha çocuk düşünmüyorsan 1.5 sene sonra gel dedi bana bebeğim 14 aylık  oldu gitmeyi düşünüyorum inşallah 
tarafından
Ayy bnde de aynı sıkıntı var acaba post sahibi ne yaptı
(72 puan) tarafından
Geçti çok şükür şimdi tekrar hamileyim bakalım doğumdan sonra yine olacak mı
tarafından
Peki nasıl geçti ilaç falan kullandınız mı
(72 puan) tarafından
Yok hiç bişey kullanmadım kendiliğinden geçti

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 365 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
2 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sedadz (1,204 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 174 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde masalım0435 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 238 göst.
14 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bhreken (114 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,723 soru

24,609,825 cevap

364,024 kullanıcı

...