Allahım hiç sorma vallaha ya adamın olucaj orda başka bişey değil eşim askere gitti evliyken birde 2 buçuk yaşında kızım vardı aylık 300 500 ne gelirse devletten yardım alayım dedim en azından kayinpederimin eşime para yollarken bizde kendi masrafimizi kendimiz hallederiz yük olmayız adama diye düşündüm adamlar şuan kayinpederimle duruyorum diye bahane edip gene vermediler. Eşimde evin tek erkeği olduğu halde acemiyi Erzincan'da ustayı Hakkari Yüksekova da yaptı. Ne günler geçirdik Allah tüm askerlerimize yardım etsin.Bir kere bile Allah var kayınpederim sıkıntı yüzü göstermedi o yokken ama gittigiyer bakımından her ulaşamadığımda yemin ederim ki size teee ilçe jandarmaya kadar arıyordum eşim dağ basinda bı karakoldaydi ve defalarca karşındaki karakol baskin yedi Rabbim askere de ailesine sabırlar versin sabır dua ile geçirdik ama gel birde bana sor ömrümden belki o zaman 50 yıl gitti :(( hala aklıma geldikçe o zamanki görüntülü konuşmalarımizin ekran kayıtlarını izlerken bende kizimda istemsizce ağlıyoruz :((