0 oy
798 göst.
Diğer kategorisinde (3,837 puan) tarafından
kalkmış bana diyor ki sinsilik yapma. anasi bana zamanında sinsi dedi diye ortaligi kaldirdi kavga etti camları kirdi çıktık gittik evden.

eee noldu yine sinsi oldum hicbirsey yapmadan eşimin gözünde de. onlari var ya aile boyu Allaha havale ediyorum bugün 3 saat ağladım. 

git evden in aşağıda kal konuş ananla onlarla anlatırsın siz de huy galiba bu dedim. Niye gideyim o anlamda demedim diyor bide. herseyi söyledim oturuyor daha. ama ben onun burnundan getirmezsem

8 Cevaplar

+2 oy
(11,777 puan) tarafından
Sakin ol gitmiyorlar cunku bende kac defa acık acık gelme eve dedim gene geldi kedi yavrusu gibi atıyorum atıyorum geri geliyor. 
(3,837 puan) tarafından
yildiricam onu var ya o benimle evli ama beni hiç tanimiyor.
(11,777 puan) tarafından
Oh kuzum yuzsuz onlar
-Reklam-
+1 oy
(4,152 puan) tarafından
Sakin ol n9lduu kii
(3,837 puan) tarafından
tartıştık sinsilik yapma dedi. anasının ağzıyla konuşuyor ya nasil sinir oldum.
(4,152 puan) tarafından
Altli ustlu misu uz biz gibi isyer istemez etkileniyorlar ama sonrafan anliyolar canmm.
(3,837 puan) tarafından
altli ustluyuz. ya anliyor anlamaz mi hic canim. ilk basta taaa bilmem hangi akrabasını savunurdu bana simdi gik diyemiyor ama arada böyle yapiyor
(4,152 puan) tarafından
Arada fabrika ayarlarina donuyorlar canm ayar gerekiyo bnmki oyle yani
(3,837 puan) tarafından
aynen kuzum arada ailesini savunmaya calisiyor böyle gereksiz koruyor durduk yere o zaman kavga çıkıyor zaten.
(4,152 puan) tarafından
Yarina kedi olur merak etme. Amaaan bitmiyo dertkeri surekli  bii durtmek lazim
(3,837 puan) tarafından
bizim ki hemen kedi oluyor da benim sinirim geçmiyor. aynen öyle benim esimi hep bi dürtmek  gerekiyor insan gibi olan şeylerden anlamiyor illa azarlayacan
(4,152 puan) tarafından
Oo hemen oliyosa iyi bnmki en az iki gun gecmeso lazim hemen hayatta olmaz
(3,837 puan) tarafından
ben cirkefimdir o konuda kızdım mı fena kızarım :D. o da yaptığı yanlışı anladi daha dedigi gibi ama ağzından çıktı bi kere.
(4,152 puan) tarafından
Anaaam bn hemen unuturum yaa. Sen bnm kardrdim gibisin normale donmesi icin oho hiraoni almaai lazim  adami surundurmeai lazim bide en az 2  3 gun gecmesi lazim
(3,837 puan) tarafından
ben unutmam kinciyim biraz hepsi aklımda maalesef :(
(4,152 puan) tarafından
Ya unulmuyo ama oylede mutlu ilunmuyo ki
+1 oy
(7,970 puan) tarafından
Dertler derya olmuş sende bi sandal bacım

Allah yardimcin olsun altli üstlu otrumak zordur
(3,837 puan) tarafından
var ya he diyen aklıma tüküreyim. ben istedim dedim dünyanın her türlü hali var kira zor olur birlikte oturalim dedim keşke sürünseydik kirada da bu sıkıntıları çekmeseydim.
(7,970 puan) tarafından
Ahh cnm nerden bilcektin böyle olcagini
Sen bosvrr ksynanayi kocani kndine bagla çik o evden
(3,837 puan) tarafından
nereye cikacaz kuzum ya iki tane kredi var. en kotu ev 800 900 burda. ne bi altın ne birsey kaldi hepsini ailesi aldı borçları var diye verecekler sözde. elimizde iki üç tane birsey kaldı onları da esim aldı esnaflık yapmaya çalıştı olmadı borçlarına gitti.
(7,970 puan) tarafından
O zmn anı yasa kendini yipratma elalem için ye iç keyfine bak onlar ne bokk yiyosa yesinler
(3,837 puan) tarafından
inşallaaah canım denicem
+1 oy
(14,081 puan) tarafından
Hayırdır kuzum ne oldu ya 
(3,837 puan) tarafından
anasin ağzıyla konuşuyor bana ya. nasil baskın gelmeye çalışıyorlar aile boyu. içindekini çıkardın diyorum kabul etmiyor evde kaldığına pisman edecem onu
(1,272 puan) tarafından
8 senelik evliyim 1 kere ailesini savunarak geçti karşıma oda doğuma gideceğim gece..  Ona dedim ki bir daha aileni arkana alarak geçersen karşıma 5 çocuğumda olsa boşar giderim ananla yaşarsın dedim. O oldu. Aradan 6 yıl geçti 1 kez bile aynı şekilde geçmedi karşıma. Hiiçç gözünün yaşına bakmam valla.
(3,837 puan) tarafından
benim esimin ara ara böyle çıkışları oluyor hep hüsranla sonlanan. daha 2.5 yıllık evliyiz aslinda cok bi zaman geçmedi. kendi kendini bile acayip gaza getirir biri a dese ortalığı ayağa kaldırıyor. tavrimi koyamıyorum belli ki
+1 oy
tarafından

Burnundaaaaannn fittiil fittiil getirmezsem :D getir kız hak etti

(3,837 puan) tarafından
aynen canim hak etti bu sefer
+1 oy
(3,159 puan) tarafından
Bu haklı haksız ana baba savunmaları da moda oldu yada dolduruşa gelip insana patlıyolar
(3,837 puan) tarafından
sorma ya canim ağlamasını bilmek lazım. öğrenemedim gitti. evliliğimizin basindan beri böyleydi kaynanamlar bide kurnazlıklar ki. herkes kimin ne olduğunu biliyor da kim sesini çıkarırsa iste
+1 oy
tarafından
Kız senin göz yaşına yazık.

O anası olacak sinsi gözyaşlarınds boğulsun emi 
(3,837 puan) tarafından
hahaha :D moral tavan hep destek tam destek :) sağolasin kuzum
+1 oy
tarafından
Anneleri ne dese bız o oluyorz sankı cok sinir bozucu ya.. Bnm kaynanam da bı keresnde senın karın şeytan gibi demiştı o takmıştı o lafa tartışınca annm haklı sen şeytansn dıyo. Ne derlerse desinler sen kendını ezdirme o kadar 
(1,272 puan) tarafından
İşlerine gelmeyince şeytan olursun zaten.
(3,837 puan) tarafından
kiz bu anneleri sanki hiç gelin olmamış gibi acımasız ha. bakma sen fena bu kaynanalar. bide şey diyordu bizimki ilk evlendigimiz zamanlarda ben asla oyle kotu davranmam benim kaynanam bana yapti ben sana yapmam hee yapmadin yapmadin
tarafından
Bnm kaynanadan bahsedıyon sandım bıan bnm kaynatada dıyordu bn cok cektım gelınime oğluma yapmm dıye... Ama daha beterini bize yaptılar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 330 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 887 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Berat0606 (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,280 göst.
0 oy
61 cevap 1,472 göst.
4 Ocak 2022 Aile kategorisinde Tugbamelis (1,108 puan) tarafından soruldu