0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ya hamile degilim adetliyim şuan oructa tutmuyorum haliyle ama canim herseyi yemek istiyor mesela simdi dolapta aci turşu biberi gordum yedim daha agzimdaki bitmeden canim nescafe cekti içiyorum ama simdide erik yemek istiyo canim 

Sacma sapan biseyler oluyo adetim diye mi acaba ya hamileyken bile boyle olmuyodu:ermm:

7 Cevaplar

0 oy
(29,596 puan) tarafından

Hormonsal hep

tarafından
Sanirim:/
-Reklam-
0 oy
tarafından
Muhtemelen regl oldugun icin canim :) ben de oyle oluyodum.İlk gun istahim olmuyordu , sonra da ye Allah ye :D afiyet bal seker olsun . 
tarafından
Ayy sisiyorum kiz bu saat oldu yemekten uyuyamiyorum:D
Saolasin cnm
0 oy
(928 puan) tarafından
Bende hamile olunca böyleyim  hamile olduğumu böyle anlıyordum hep bu seferde daha adetim gecikmeden eşime dedim galiba ben hamileyim nerden çıktı diyor dedim canım ekşi istiyor arkasından tatlı istiyor onu yiyorum tuzlu istiyor doğru da çıktı :)) sabah sabah canım yeni haşlanmış nohuta kimyon tuz dokuyon yiyon ya ondan çekti :)))
tarafından
Onu bilmiyorum kiz neymis o:D bisem kesin onu da canim çekerdi
(928 puan) tarafından
Haşlanmış nohut işte kız yemeklere koymak için hasliyon ya ona biz tuz kimyon döküp yerdik küçükken hep satıyorlar bile öyle :))
tarafından
Yaa bak hic oyle yendiğini duymamistim:)
(928 puan) tarafından
Çok güzel oluyor canım tavsiye ederim biz annem yeni haslayinca beklerdik haslansada yesek diye ben acıyı çok severim pulbiber limon döküpte yiyordum kaşıkla :))
0 oy
(52,667 puan) tarafından
midene yazik hep asitli seyler istiyo canin ☺️
tarafından
Ayy deme cnm ya cok kötü:D
0 oy
(12,006 puan) tarafından
Sıkma canınıııı ben hep öyleyim
0 oy
tarafından
Hastayken en son yemek istediğim şey ; tuzlu cipsin üzerine çikolata sürüp yemekti. :Dd 
tarafından
Ayyy:D
0 oy
(70 puan) tarafından
ben de böyleyim son zamanlarda asla engel olamıyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 149 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Duruu12 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 224 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu