Kizlar gecenlerde gebe soru cevapta bir arkadasin yorumuna denk geldim hamileligin ilk donemlerinde verilen ultrason fotolarinda kese armut gibiyse erkek kavun gibi yayvansa kiz oluyormus bebek. Merak ettim sizlerin ilk ultrason fotolarıyla cinsiyetleri bu mantiga gore nasil dogru bi tespit mi bu atin da gorelim
Sacmaliktan bska bisry degil inanma kuzum bnada cok dediler hep tersi ckti tkma bosver az dha bkle cnm gosterir minis annesi hem ogle bisey olsa niye soylemesin doktor aa bak bu kese buna benziyor senin ki kiz yda erkek diye batil insanctan bska biey degil
Evet canım yuvarlaksa kız yaygansa erkek derler ilk fotoğrafımız oğlum olacak kısmetse
Bir de Hipokrat’ın cinsiyet belirleme teoremi var
Sağ gözün daha parlak ve sağ memen daha sertse erkek bebek, sol gözün daha parlak ve sol memen daha sertse kız
Çok komik yaaa
Burya üye olduğumda bnde çok merak ediydm. 7 haftalıkk üye oldum diğer tarafa. Ölüydm merakımdan sormamıştom ama aynı şeyi bende okumuştum o zamanlar.
Bnmki yusyuvarlaktı. Kesin kız dedim. Ama oğlm şuan 4,5 aylık altını değiştieiken pipisini tutuyo
1,492,807 soru
24,391,684 cevap
349,341 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın