+2 oy
553 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kendi bebeklik beşiğimde yatırdığım ve bunda büyümesini istediğim veledim resmeennn kendini beşikten attı. Hemi de iki sefer. Bunları gülerek yazsam da günlerce etkisinden kurtulamadım. Benim kız resmen beşikten sarkmış ve bu kız sadece 2 aylık. İlk beşikten sarktığında geceydi o halde görünce günlerce koyamadım koltukta falan yatırdım. Bir kere daha deneyeyim belki ben bağlayamadım çocuğu dedim. Temizlik yaparken koydum 10 dakika sonra gittim baktım yine aynı hale gelmiş. Kaldırdım beşiği. (Beşik ektedir).....

Büyük kızım sürekli dokunup uykudan uyandırınca, vurmaya başlayınca beşik alalım dedik. Gerçi sorun beşikte değil benim kızda onu anladım artık  :D dün geldi beşik. Biraz uğraştırsa da kurduk. Ablası önceki gibi dokunmuyor Zeynebe :D

O beşikten nasıl sarktığını hala kimse anlayamadı:D artık dalga geçiyoruz çocuk beşikten kendini attı intihar etmeye çalıştı falan diye.(Allah korusun)

.......

9 Cevaplar

0 oy
(20,247 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
:D şimdiden böyleyse vay haline edaaa hahahaha kız niye büyük almadın beşiği bende bundan kullandım kullanışlı olmuyo
tarafından
Yer kaplayan herşeyden nefret ederim . Gerek görmedim onu alana kadar yatak alırım :D Hafsaya baza alıcam yakında. Yavrulı bazalardan. Zeynep de sallanmaya alışık değil hamd olsun. Büyüyünce o da bazada yatar. Bu beşiği de sırf zeynebi hafsadan korumak için aldım zati
-Reklam-
+1 oy
(266 puan) tarafından

Allah korusun  ya. 

Çok korktum. 

Rabbim ona dokunmasın 

Ona gelen bana gelsinnnn :silly:

tarafından
Teşekkürler  ☺
+1 oy
tarafından
Allah korusun beşikte çok rahatsız duruyo zaten ya battaniye bı yandan şapka bı yandan gözünü örtmüssun baglamissin o çocuk öyle rahat edemez ki haliyke kalkmaya çalışması çok normal 
tarafından
Fotoğrafı çektiğimde havalar soğuktu. Battaniye olmasının sebebi bu. Görüldüğü kadar da rahatsız edici değil. :) bebek çok daha rahat ve uzun uyuyor bu beşikte. Şapkayı da fotoğraf çektiğimden ötürü kapatmıştım :)
tarafından
Hayır beşik çok rahat benim kızım çok güzel uyuyor içinde. Yalnız ben kızımı battaniye ile beşiğe koyup bağlamıyoruö battaniyesiz koyup bağlıyorum
0 oy
tarafından
Durumunuz varsa alarak çok iyi ettiniz burdan bile ben sıkıldım o beşikte ki bebegi görünce :) kaç tane örtü var kız o bebegin üstünde :))) iyi yapmişsin güle güle kullansın kuzucuk 
tarafından
Ahahah göründüğü gibi değil kuzum rahat aslında. :D Allaha hamd olsun. Çocuğumun ihtiyacını almayacaksam elimden olan para bana batar. Teşekkürler ☺☺
0 oy
tarafından
Aaa ilk beşik bende de var kullanıyorum valla çok rahat çok memnunum. Kızım 4 aylık hiçbir sorun yaşamadım ben. Sıkı bağla bebeğin başını tam ortaya koy ben öyle yapıyorum 
tarafından
Evet asarcığın köyünde oturuyorum ama asarcıkta ki hastanede kadın doğum yok çocuk doktoru var ama cihazlar yok kısacası doğru düzgün Bi hastane değil
tarafından
Doğrudur. Birlik mi oturuyorsun? Özel değilse neden köyde yaşıyorsunuz? Samsun merkez çok iyi.
tarafından
Evet şuanlık birlik ama evin yapılıyor ayrılacam hayırlısıyla. Eşim doğma büyüme köyde olduğu için köyü bırakamıyor bende söyledim madem köyden çıkmayacan evimi ayır sağolsun evimi ayırıyor eşim
tarafından
İyi elhamdulillah canım. Sevindim senin adına. :)
tarafından
Sağol canım :)
0 oy
tarafından
Konuyla ilgisi yok ama martta 2 hafta aralıklarla eltimlendopum yaptık benim kızın ismi hafsa onunkı zeynep nıckini görünce tevafuk ;) gülümsedim 
tarafından
Ahahah tevafuk işte  :) kızlarımın adını yazayım dedim bu sefer :)
0 oy
tarafından
Kiz orda duran minnacik kırmızı şey onun dudağı mi
tarafından
Emziği  :D
0 oy
(9,436 puan) tarafından
Ben kızımı mobilya beşik mi ne onda onda büyütüm çok pişman oldum elalem koyardı eski tahta besige saatlerce uyuyordu onlarınki dedim bu defa çocuğum olsa söz koyacam oğlumu 16.ay o eski tip.besige koydum 6 aya kdr gece gündüz 6 aydan sonra ise sadece gündüz benimkide kendini sarkiyordu ondan geceleri yerde uyuttum çok kullanışlı çocuk uzun süre uyuyordu keşke şimdide girse 18 aylık ama nefret ediyor artık belki güzel baglamamissin cnm 2 aylık kendini sarkması gevşek baglamissindir
tarafından
Sıkı sardım yav. Eminim. O gece bir de söküp yeniden yerleştirmiştim yatağı sıkı sıkı kontrol ettim öyle koydum. Gündüz koymamda da sıkı sıkı sardım ama benim kız sarktı.
Çok güzel uzun uzun uyuyor bebekler bu beşikte ya. K
0 oy
tarafından
Ay aman aman dikkat et canım daha çok küçük 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 471 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Aygün24 (1,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 584 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (1,984 puan) tarafından soruldu
0 oy