0 oy
131 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (93 puan) tarafından
Kizlar emziriyorum ve koronaya yakalandım sadece ben pozitifm bugn 3.gunum çok şükür oglumda şuan bişey yok neler yaptınız neler yediniz içtiniz doğal yönteminiz var mı 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
İhlamur içtik bol limonlu, portakal yedik benim bebeğim yoktu ama zencefilli ballı süt içtik, ozaman Ramazan değildi bol bol meyve yedik beslenmemize dikkat Ettik , uyku düzenimize dikkat ettik her zaman geç uyurduk o dönem biraz fazla uyuduk 
(93 puan) tarafından
Mecburen oruca ara verdim iştahsızlık var oruç tutarsam daha zorlanirim dedim Rabbim affetsn çok sağolun teşekkür ederim Allah razı olsun
tarafından
Kuzu zaten doktorlar oruç tutmayı ara verdiriyorlar korona olunca çünkü ciğerlere sıkıntı yaptığını söylüyorlar
(93 puan) tarafından
Anladım canım emziriyorum bı taraftan 1 yaşında oğlum var sadece parol ve vitamin şurup kullaniyorum
tarafından
Bol bol zencefilli ballı süt icin gargara yapın tuzlu suyla sirkeli suyla portakal mandalina çok yiyin sebze meyve yiyin
(93 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Bal zencefil limon, bol bol meyve, su , sebze  ve imkanın varsa olabildiğince dinlen. Ben hamileyken geçirdim
(93 puan) tarafından
Çok sağol canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
C vitamini turşu suyubol bol karabiber ve pekmez karıştırıp iç cnm ama bol bol su tüket 
(93 puan) tarafından
Karabiber ve pekmezi karistrcm dmi canım yanlış anlamadım
tarafından
Evet öksürük yapmaz cnm rahatlatır tadı güzel degil ama sağlık sonuçta ve bol sarımsak ye
(93 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol Allah razı olsun
tarafından
Amin cnm hepimizden çok geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 154 göst.
0 oy
9 cevap 113 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 140 göst.
19 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikmeleklerim (7,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 266 göst.
7 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,214 soru

23,661,814 cevap

308,999 kullanıcı

...