Eskisi gibi olamıyorum esime karşı.. tamam aramiz iyi ama ne bileyim o kadar yıprattı ki beni affedemiyorum ona bakinca bisey hissedemiyorum 18 günün ardindan dün geldi işte inanin yuzune bakasam yaninda oturasim guzel kelime söyleyesim gelmiyor. Dün kizimiz uyudu yerde uzaniyordum bende salonda geldi yanıma uzandı bsey belli etmek istemiyorum tabi geliyor gidikliyor boynumdan huylanirim ensemden yani üflüyor bilerek ama yok sanki yabanciymisim gibi icimde tek güzel şey birakmadi seviyorum ama ne bileyim çok değişik bir haldeyim olsa da olmasa da önemli değil benim için yani suan için. Ona kırgın olduğum icin mi bilmiyorum ama niye böyle hssedyorum.. esimi o kadar seviyordum ki aileme karsi geldlim evlenirsen bizi sil demislerdi tamam demstim o kadar cok severek neler atlatarak evlendik yani ailem dugune 1 ay kala yaptilar bunu durumu cok yok dye yapti babam cevresi avukat polis hakim vs neden onlarla deglde vasifsiz biriylr evlenmk istyrm dye dedi o lafı insanligi onemlydi bemm icin ama inanin artik hicbir önemi yok ailesi yüzünden cok kirdi beni bir de sanki biseyler saklıyor bendenn.. smdi bayramdn snra yeni ise başlıcak e maasi eylulde alacak. Ondn idareli harcyorz parayı hesp yapacaktik kartim ondaydi aldm e alrken para da gorunuyor 260 tl var hani bi yere mk verck dye blerk sormadm yanls anlar çünkü. Sende ne kadr para var canm hesp yapalm dedm 50 60 civari var dedi baska para yok mu dedm yok dedi.. ailesi vermstir büyük ihtimallede neden benden saklıyor. Bir zamanlarda bu is yeriinde 400 tl zam yapmslardi bana basta 200 tl yaptlar dedi 1 hafta gecti 400 yaptılar dedi
Hayr neden saklıyorsun ki ben paraya onem veren biri degilim siz olsaniz garip gelmez mi sogumaz misiniz ıyice bilmiyorum sorsam paranin lafini mi yapyorsn der ki sormak adetim degildir. Bilmiyorum gecer mi sizce bu soguklugum eskisi gibi olabilir miyim bana hic duzelmycekmisim gbi geliyor ona bir daha sevgiyle bakamayacakmisim gibi geliyor